stefg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Γεια σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: όταν συνδέω μέσω usb αποθηκευτικά μέσα (usb stick, mp3 player) στον υπολογιστή μου, κάνει περίπου ένα πεντάλεπτο να τα αναγνωρίσει (εντωμεταξύ ο explorer φαίνεται κολλημένος) και ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων πέφτει τόσο πολύ που είναι ουσιαστικά αδύνατον να κάνεις τίποτα. Τις συσκευές αυτές τις δοκίμασα και σε άλλα pc και δουλεύουν κανονικά. Επίσης έκανα format, αλλά πάλι τα ίδια. Ξέρει κανείς τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει και τι μπορώ να κάνω; Παρακαλώ, όποιος μπορεί, ας βοηθήσει!
liopyr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 έχεις περάσει SP2 και drivers της μητρικής ?
stefg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ναι, έχω τα windows xp pro sp2 ενημερωμένα. Πέρασα τους drivers που είχε μέσα στο cd της μητρικής. Έχω την Gigabyte KT600, K7 Triton series... Μου φαίνεται πολύ περίεργο. Λες να τα έπαιξε η μητρική;
stefg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Έκανα χθες! Πριν ένα μήνα που είχα ξανακάνει και δεν είχα πρόβλημα. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους drivers; Μπορείτε να μου πείτε ποιος να περάσω για την μητρική μου; Gigabyte KT600, K7 Triton series
atutaleg36 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνώ μήπως ήρθε η ώρα για Format;;;;
achilleashormovas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Το pc μου είναι παλιό, από το 2000 αλλα σκυλί μην το ματιάσω, και εχω θύρες usb 1. Όταν συνδέω έναν εξωτερικό σκληρό 200GB που έχω αργεί γύρω στα 30 δευτερόλεπτα μέχρι να το αναγνωρίσει και η μεγιστη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων είναι γυρω στο 1 ΜΒ. Αυτο γίνεται στο δικό μου το pc επειδή εχω θύρα usb 1.0 και όχι usb 2.0. Μήπως κάτι τέτοιο ισχύει και σε σένα?? Και το δικόμου μηχάνημα ''φοράει'' XP με SP2
Commentator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 χμμ...μηπως ηρθε η ωρα για αναβαθμηση;
achilleashormovas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Για τη δουλειά που το θέλω μια χαρα μου είναι ακόμα!!!! DVD γραφω (όχι σε max ταχυτητα, αλλα στο 10λεπτο είμαι τελειωμένος), μου κάνει rip ταινίες (μέσα σε ένα βράδυ είμαι οκ), βλέπω DVD, ακούω μουσική, κατεβάζω από το ίντερνετ, το εχω αρκετά φορτωμένο το μηχάνημα (με antivirus και firewall) ειναι ανοιχτο 27/7 και δε μου κολλάει!!!! Αρα ποιος ο λόγος να κάνω αναβάθμιση????
Commentator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 εε..στην stefg απευθυνομουν... παντως,αυτο το προβλημα το αντιμετοπιζα κι εγω με το παλιο pc,φταιει καθαρα οτι η mobo υποστηριζει usb1.0
sot78 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 βαλε μια pci card usb 2 με 4 θυρες και εισαι ΟΚ 10-15ε κανει
stefg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνώ μήπως ήρθε η ώρα για Format;;;; Στο προηγούμενο μήνυμα είχα πει ότι έκανα χθες! ...Αυτο γίνεται στο δικό μου το pc επειδή εχω θύρα usb 1.0 και όχι usb 2.0. Μήπως κάτι τέτοιο ισχύει και σε σένα??Και το δικόμου μηχάνημα ''φοράει'' XP με SP2 Η μητρική έχει θύρες usb 2.0. Έτσι και αλλιώς, το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξαφνικά. Από'κει που δούλευε μια χαρά... χμμ...μηπως ηρθε η ωρα για αναβαθμηση; Ότι έχει έρθει ναι, αλλά αυτή την στιγμή no money! Όποτε κοιτάω να την βγάλω όσο μπορώ με αυτό! εε..στην stefg απευθυνομουν...παντως,αυτο το προβλημα το αντιμετοπιζα κι εγω με το παλιο pc,φταιει καθαρα οτι η mobo υποστηριζει usb1.0 Όχι ρε φίλε "στην"! Μην μου αλλάζεις το φύλο!!! βαλε μια pci card usb 2 με 4 θυρες και εισαι ΟΚ10-15ε κανει Λες να διορθωθεί με αυτό το πρόβλημα; Αν υπάρχει πρόβλημα στην μητρική;
nadware1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Για τη δουλειά που το θέλω μια χαρα μου είναι ακόμα!!!! DVD γραφω (όχι σε max ταχυτητα, αλλα στο 10λεπτο είμαι τελειωμένος), μου κάνει rip ταινίες (μέσα σε ένα βράδυ είμαι οκ), βλέπω DVD, ακούω μουσική, κατεβάζω από το ίντερνετ, το εχω αρκετά φορτωμένο το μηχάνημα (με antivirus και firewall) ειναι ανοιχτο 27/7 και δε μου κολλάει!!!! Αρα ποιος ο λόγος να κάνω αναβάθμιση???? To δουλεύεις καθημερινά, 3 ώρες παραπάνω από ότι πρέπει. Μήπως φταίει αυτό;;; (αστειεύομαι, φυσικά…)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.