Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για RAM

TheioS-21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε όλους! θελω να προσθέσω κι άλλη ram στο pc μου ομως δεν μπορω να βρω αυτες που ταιριαζουν. η μητρική μου υποστηρίζει 266Mhz και αυτη τη στιγμη έχω 1 καρτα 512 ΜΒ , μια 256 Μβ και μια 128 ΜΒ. Ρωτησα στο πλαισιο αν θα συγχρονίζονται 400 η 333 ΜHz με τις αλλες καρτες και μου ειπαν όχι. Επισης μου ειπαν οτι και ολες οι καρτες να εχουν ιδια συχνότητα μεταξύ τους (πχ 400 όλες) αλλά διαφορετικη απο αυτην που υποστηριζει η μητρικη παλι δεν θα συγχρονίζονται. τι μπορώ να κάνω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Κατά 99% θα συνεργαστεί με τη μητρική σου, αλλά θα δουλέψει στα 266MHz, αφού η μητρική σου μέχρι τόσο φτάνει.

Ποια μητρική έχεις?

Δημοσ.

Η μητρικη μου ειναι P4VXAD της Amptron (η οποια πλεον δεν βγαζει μητρικες!!)

Σχετικα με την RAM αν τις αντικαταστισω ολες τις καρτες με 400MHz θα συνεργάζονται μεταξύ τους και με την μητρική στα 266ΜΗz. Αν στις ήδη υπάρχουσες αλλάξω μια καρτα και βάλω μια στα 400MHz θα λειτουργήσουν όλε μαζί σωστά στα 266 ?

Δημοσ.

Θα λειτουργούνε όλες στην ταχύτητα της αργότερης κάρτας. Δηλαδή αν έχει 2 400άρες και μια 266MHz, θα λειτουργούν όλες στα 266. Για να δουλέψουν στα 400, θα πρέπει να είναι όλες 400άρες.

Δημοσ.

Τελικα εληξε το ζητημα! Αγορασα μια 1Gb στα 400 και τρεχει μονη της στα 266 ΜHz. Δεν συγχρονιζεται με τις αλλες. Αλλα ποσως με ενδιαφερει! Ετσι κι αλλιως σε 1 μηνα θα παρω αλλα 2 Gb και θα ειμαστε τζιτζι! Ευχαριστω όμως ολα τα παιδια που μπηκαν στον κοπο να διαβασουν το post μου και να μου απαντησουν! Να ειστε όλοι καλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...