capthookb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Το development για το kde 3.5.x σταματάει; http://dot.kde.org/1192559921/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δοκίμασα και εγκατέστησα το iso του kubuntu με το kde 4.Aρκετά γρήγορο και κάπως ολοκληρωμένο αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό το iso είναι περισσότερο ένα preview παρά μια ολοκληρωμένη έκδοση αφού του λείπουν αρκετά πράγματα και δεν μπορείς να δουλέψεις σε αυτό το περιβάλλων.Ηδη πάντως κάνω το upgrade στην alpha του hardy τουλάχιστον εκεί θα δουλεύουν για να παραδώσουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα με kde4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 και γω το ξαναδοκιμάζω πάλι αλλα δεν μπορείς να δουλέψεις ακόμα εχεις δίκιο. Το έβαλα απο τα repos. Τι bug report να κάνω ; τα μισα δεν δουλεύουν ακόμα. Αλλο να δουλευει και να εχει bugs και να προσπαθούμε να τα στείλουμε και άλλο να μην δουλεύουν τα μισα. Το βασικό όταν ελαχιστοποιώ ενα παράθυρο εξαφανίζεται. Δεν υπαρχει στην taskbar αλλα τρέχει στο background. και μου κρασαρει πάντα μετα απο λιγη χρηση και εξαφανιζεται η taskbar. Εκανα συνεχεια logout . Στις περισσότερες παραμετροποίησεις τα παραθυρα ειναι αδεια. Δεν εχει τελειώσει ακόμα , τόσο πολύ βιάστηκαν να το βγάλουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Θέλει δουλειά ακόμα αλλά καλά κάνανε και το κυκλοφορήσανε τώρα.Τουλάχιστον θα προλάβουν να το σταθεροποιήσουν μέχρι να βγούν οι επόμενες εκδόσεις των μεγάλων διανομών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nim0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 και γω το ξαναδοκιμάζω πάλι αλλα δεν μπορείς να δουλέψεις ακόμα εχεις δίκιο. Το έβαλα απο τα repos. Τι bug report να κάνω ; τα μισα δεν δουλεύουν ακόμα. Αλλο να δουλευει και να εχει bugs και να προσπαθούμε να τα στείλουμε και άλλο να μην δουλεύουν τα μισα. Το βασικό όταν ελαχιστοποιώ ενα παράθυρο εξαφανίζεται. Δεν υπαρχει στην taskbar αλλα τρέχει στο background. και μου κρασαρει πάντα μετα απο λιγη χρηση και εξαφανιζεται η taskbar. Εκανα συνεχεια logout . Στις περισσότερες παραμετροποίησεις τα παραθυρα ειναι αδεια. Δεν εχει τελειώσει ακόμα , τόσο πολύ βιάστηκαν να το βγάλουν; Φιλε DIMITRISG εξαφανιστηκε και η δικη μου taskbar. Πως επανερχεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Πολύ σημαντικό στοιχείο στην ανάπτυξη ενός λογισμικού είναι το feedback. Σαφώς και δεν είναι ισάξιο του 3.5.χ η παρούσα έκδοση του kde και δε νομίζω να είναι διατεθιμένη καμιά διανομή να αντικαταστήσει το 3.5.x αν δεν περάσει καιρός ακόμη. Αλλά όσος κόσμος το δοκιμάζει τόσο το καλύτερο για αυτούς, είτε αυτό λέγεται bug report, είτε wishlist είτε συζήτηση σε blogs κτλ. Δεν ξέρω για εσάς DIMITRISG και nim0 αλλά εγώ δεν είδα τέτοια προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Bγήκε και η kde 4.01 και ήδη υπάρχουν πακέτα για το kubuntu http://kubuntu.org/announcements/kde-4.0.1.php Mάλλον για bug fixes είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.