Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 τι εννοείς ακριβός ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlatan154 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 αυτη τη στιγμη το fsb:ddr ειναι 4:5. για την μητρικη μου και το βιος ειναι καλυτερα να τις βαλλω 1:1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlatan154 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Vatos ειδα λιγο το πακετο που μου εκανες απο πλαισιο... να σου η αντλια που ειχα διαλεξει εγω ελεγε max. Flow rate: 1500L/h. δεν ειναι καλυτερη απο αυτην που εβαλες εσυ? και αυτο το καπακι δεν καταλαβα ακριβως τι ρολο παιζει ουτε που το τοποθετω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 είναι καλύτερη η αντλία λόγο μεγαλύτερου μανομετρικού ( έτσι λέγετε δεν θυμάμαι ) το καπάκι είναι για ευκολία γιατί σου δίνει μεγαλύτερα ρακορ και αυξημένη ροή δεν χρειάζεσαι μόνο δύναμη και πολλά λίτρα και ιδικά αφού θα είσαι με μονό block εγώ με 3 block και σε λίγο με 4 και με αντλία 1000 λίτρα είμαι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlatan154 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 οκ ευχαριστω για την βοηθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.