deker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Είμαι νέος κάτοχος του ps3 (μόλις σήμερα το αγόρασα) και αγόρασα δύο παιχνίδια για αρχή.Το ένα το nba live 08 και το άλλο όπως το μαντέψατε, το Assasins Crid.Έβαλα αρχικά το nba live να παίξω και όλα λειτουργούσαν ρολόι.Ήρθε η ώρα του δολοφόνου.Με το που το έβαλα μου έγραψε το χαρακτηριστικό "PLAYSTATION 3" και απο εκεί και έπειτα μου έδειχνε μόνο μαύρη οθόνη.Το έβγαλα, το ξαναέβαλα και πάλι τα ίδια.Απελπίστηκα.Μήπως είναι με κάποιο τρόπο ελλατωματικό;Μήπως το ps3 είναι μάπα;Η μήπως πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση που ακόμα δεν την ξέρω για να παίξει; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
N.I.C Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Είμαι νέος κάτοχος του ps3 (μόλις σήμερα το αγόρασα) και αγόρασα δύο παιχνίδια για αρχή.Το ένα το nba live 08 και το άλλο όπως το μαντέψατε, το Assasins Crid.Έβαλα αρχικά το nba live να παίξω και όλα λειτουργούσαν ρολόι.Ήρθε η ώρα του δολοφόνου.Με το που το έβαλα μου έγραψε το χαρακτηριστικό "PLAYSTATION 3" και απο εκεί και έπειτα μου έδειχνε μόνο μαύρη οθόνη.Το έβγαλα, το ξαναέβαλα και πάλι τα ίδια.Απελπίστηκα.Μήπως είναι με κάποιο τρόπο ελλατωματικό;Μήπως το ps3 είναι μάπα;Η μήπως πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση που ακόμα δεν την ξέρω για να παίξει;Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Σκούπισε καλά το CDάκι... δεν νομίζω να ναι πειρατικό;;;
deker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά, είναι ολοκαίνουριο, 1 ώρας.Είναι πεντακάθαρο.
flasher27 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Για τσεκαρε την αναλυση που εχεις.Αν εχεις 1080p βαλε 1080i
christos.p25 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 assassin's creed λέγεται το παιχνίδι, αλλά δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από άτομο που αγοράζει ps3 αυτή την περίοδο. lol. πλακίτσα κάνω έτσι;.
p3tran Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 μαλλον ειναι θεμα αναλυσης. για τσεκαρε τις ρυθμισεις. τι tv?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 δεν νομίζω να ναι πειρατικό;;; πειρατικό και PS3?
N.I.C Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 πειρατικό και PS3? ναι πολλοί το έχουν κάνει..το πώς δεν το γνωρίζω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 το έχουν κάνει... ...δεν
modecris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μήπως είναι με κάποιο τρόπο ελλατωματικό;Μήπως το ps3 είναι μάπα;Η μήπως πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση που ακόμα δεν την ξέρω για να παίξει;Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Μήπως θέλει αναβάθμιση το fw;Μήπως είχε κάνα μαύρο δισκάκι το ps3 μαζί του;
foufoutios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνω με την αναβαθμιση.. Το play ρυθμιζει απο μονο του την αναλυση στην τηλεοραση αναλογα με το παιχνιδι
deker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Ναι είχε ένα δισκάκι μαζί.Λέει απ'έξω: PLAYSTATION 3 System Software Update (Version 2.0). Θα το χρησιμοποιήσω και θα γράψω τα αποτελέσματα. Υ.Γ. Η TV είναι 42" αλλά δεν υποστηρίζει 1080p.
chill Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Το παιχνίδι τρέχει σε 720p. Μην αγχώνεσαι το παιχνιδάκι αν και το πήρες ανοιγμένο, μιας που η diaktis έπρεπε να βάλει τις τρομερές οδηγίες στα ελληνικά μέσα(ahahhahahaha) δεν έχει πρόβλημα. Κάνε ένα firmware update, καλύτερα μέσω internet και όχι με το δισκάκι για να πας στην 2.1. του firmware, το παιχνιδάκι θα κατεβάσει αυτόματα το patchάκι του και είσαι έτοιμος. Καλό λιώσιμο, welcome to ps3, wise choise κλπ κλπ !!!!
deker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Eυχαριστώ όλους για το χρόνο σας.Έκανα update sto 2.1 όπως είπε ο chill και είναι όντως τέλειο.Καλή συνέχεια σε όλους.Εγώ το ξέρω ότι θα χάσω πολύ χρόνο από τη ζωή μου ...:-D:-D
rika Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα Εχω το ιδιο προβλημα με το ASSASSINS CREED ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΘ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΥΣΕΣ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.