Προς το περιεχόμενο

Max voltage για e6850?

Bee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

iced εγώ με τον 4300 δλδ και 1,62- ( 1,7 σε bechmarks ) εδώ και δύο χρόνια σχεδόν με uptime το λιγότερο 10 μήνες να κάνει reboot ή ο Celeron D 336 στα 4,4Ghz με 1,67 με την μαμά ψήκτρα που ψήνετε καθημερινά στους 50 idle 77 load me 100% uptime λέω μαλακίες ;

μήπως να προσέχουμε τι λέμε πρώτα εμείς και μετά οι άλλοι ; 1,6 είναι μια χαρά για κάθε μέρα με καλή ψύξη αέρα ειδικά για τα μικρά cpu και stepping Μ0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δηλαδή εγώ που έχω τον e6850 evga 650i ultra(νομίζω ίδιο chipset με το φίλο που άνοιξε το τοπικ) και schythe ninja revision b με full load 45 max να προσπαθήσω να τον ανεβάσω λίγο παίζοντας με τις τάσεις...

Ναι...αυτες πηρα τις ΗyperX..ενταξει βασικα απο οτι ειδα πανε μεχρι 930-40 mhz.. απο εκει και περα..μαλλον οχι αλλα βασικα δεν ανοιγει το pc στα 3,6.Μηπως φταιει το τροφοδοτικο?Ειναι 500w thermaltake.Εχω και πανω στο pc επισεις μια 8800gt.Τι λετε καμια ιδεα τι να κανω?..Ευχαριστω και παλι.

Κατι βασικο εχεις διαβασει κανα οδηγο oc πριν ξεκινησεις να κλοκαρεις;

Γιατι εχεις κανει ενα πολυ βασικο λαθος ,ψαχνεις ταυτοχρονα τα ορια σε Cpu και μνημες.

Ανεβασε πρωτα τον 6850 παιζοντας τις μνημες 1:1 και μετα δες μεχρι που πανε οι μνημες.

Εγω νομιζω οτι με LN2 πρεπει να τον βαλουμε στην μπριζα κατευθειαν για να κλοκαρουμε τον 6850!!!

Παιδια θελουν πιο πολυ αγαπη τα ηλεκτρονικα και περισσοτερο προσοχη τι ξεστομιζουμε στα φορουμς

αγάπη και προδέρμ
E ναι ρε συ, 1,63 για καθε μερα? Οκ καποιος πχ ειναι λιγο βαρβαρος ε τις τασεις, δεν φταιει ο αλλος σε τιποτα που τα δαβαζει αυτα και θα χωσει 1,8V(με αερα) για bench αφου βλεπει οτι ο αλλος για καθε μερα ειναι με 1,63

Σε αυτο παρακαλω απαντιστε το συντομοτερο δυνατο.Αποφασησα να επιστρεψω τις μνημες στο e-shop και να τις αντικαταστησω,ψαχνω καλλες μνημες 80-110euro και να κανουν σε p5n32 e-sli και να ανεβαινουν αρκετα σε mhz.Σκεφτομουν τις corsair dominator/crucial ballistix tracer.Πειτε αποψεις η συμβουλες το γρηγοροτερο δυνατο.(Οποιαδημοτε μνημη θεωρειτε καλη για την συγκεκριμενη μητρικη-Ψαχνω για μνημες που αναιβενουν απο 800hmhz και πανε τουλαχιστον 1066-1100)

(Επησεις κανω και νεο post για να εχω αμεση ανταποκριση)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...