Greek_Gares Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας παίδες και καλή χρονιά.Χρείαζομαι την βοήθεια σας σε ένα προβλημα που έχω με τον usb wireless adapter που έχω για να συνδέομαι στο internet μέσω κοινόχρηστου δικτύου.Έχω ένα Netgear WPN 111 Wireless usb adapter και συνδέομαι με ασύρματο δίκτυο στο Internet με ταχύτητα 54mbps.Το πρόβλημα είναι ότι ενώ σερφάρω κανονικά,κάνω updates χωρίς πρόβλημα και γενικά χρησιμοποιώ το internet για οτιδήποτε χωρίς προβλήματα,όταν κατεβάζω torrents μέσω διάφορων προγραμμάτων για torrents π.χbittorent,utorrent μέτα από 2 ώρες που κατεβάζει ξαφνικά το pc κολλάει δεν λειτουργει τίποτα και πρέπει να πατήσω το reset για να ξαναπάρει μπρος.Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Usual_Suspect Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 εχω ακριβος το ιδιο προβλημα φιλε μου με asus p5gd2 mobo και την ενσωματωμενη wifi της marvel.δεν κολαει βεβαια καθε 2 ωρες αλλα σε τα ατακτα χρονικα διαστημα ειτε σε full load η σε idle κατασταση.εδω και 3 μερες κατεβαζω με dc++ χωρις κανενα κολημα αλλα η λυση δεν ειναι αυτη.οποιος την εχει βρει ας την πει και σε μας
atutaleg36 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με την asus p5ad2 premium!!Αστα να πανε!!!
Usual_Suspect Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 στην p5gd2 deluxe το τελευταιο bios ειναι beta αλλα και με το προιγουμενο παλι τα ιδια.μαλλον αλλαγη ολη η mobo θελει αλλα εχε χαρη που δεν παιζει μια.
xalouris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... Έχω το modem Netgear DG834PN και τον ίδιο usb adapter. Όταν έχω το wireless και έχω ανοίξει utorrent τότε κολάει ο υπολογιστής μου (παγώνει τελείως..μονο reset μπορώ να κάνω). Κοίταξα στα administrative tools στο control panel, Computer management event viewer στο system και βγάζει warning : TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. Μετά από αυτό το warning συνήθως παγώνει ο υπολογιστής και στο event viewer βγάζει σφάλμα :The OrangeWare USB Enhanced Host Controller Service service failed to start due to the following error: The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. Εάν συνδέσω το modem με καλώδιο lan στον υπολογιστή κανένα πρόβλημα. Δεν έχω καταλάβει εάν φταίει το wireless του modem και πέφτει μολις γίνονται πολλές συνδέσεις σε μια θύρα, οπότε κολάει και το usb ή έχει πρόβλημα το usb καθαρά. Κοίταξε σε αυτήν την σελίδα για το modem σου : http://www.utorrent.com/faq.php#Modems_routers_that_are_known_to_have_problems_with_P2P Εγώ θα δοκιμάσω κάποιο άλλο adapter και θα σου πω τα αποτελέσμα. Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο...
xalouris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Eπίσης το πρόβλημα ίσως λυθεί εάν αλλάξεις συχνότητα μετάδοσης από το modem. Άλλο channel. http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/657181.html
stefanos_79 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δεν ειναι απαραιτητο το wireless να δουλευει σε full rate.Τα 54mbps ειναι παρα πολλα και αχρειαστα για ιντερνετ.Χαμηλωστε το ρυθμο μεταδοσης και αλλαξτε καναλια αρχιζοντας απο το ενα.Εγω δουλευω παντως στα 5mbps ρυθμο μεταδοσης και καναλι 1.Στην αρχη και εγω τα ειχα στα τερματα αλλά δεν κερδιζεις τιποτα σε ταχυτητα παρα μονο υψηλα επιπεδα θορυβου ειδικα αν τα προιοντα που χρεισιμοποιεις εχουν και signal booster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.