Προς το περιεχόμενο

Κάρτα google, γίνεται ανάκτηση;

leonidas112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα μου είχε στείλει το google αυτή τη μονάδα αποθήκευσης....

googleyshn5.jpg

Το είχα δώσει στον πατέρα μου και το χρησιμοποίησε, βάζοντας κάποια πολύ σημαντικά αρχεία για τη δουλειά, χωρίς να κρατήσει αντίγραφο κάπου δυστυχώς... Όμως από κάποιο σημείο και μετά, αυτή η κάρτα αποθήκευσης δεν παίζει, δεν μπορεί να την διαβάσει κανένα Pc και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!

Μας είπαν για κάποια εταιρεία ανάκτησης δεδομένων, η οποία θα πρέπει να το στείλει Αγγλία για κάνα 200αρι ευρώ, χωρίς να είναι γνωστό αν θα πετύχει η ανάκτηση.... Ένας τεχνικός η/υ το τσέκαρε με μανόμετρο (ή κάτι τέτοιο, δεν τα ξέρω καλά) και είπε ότι δεν έχει τάση, έχει καταστραφεί το κύκλωμα για κάποιο λόγο.

Το ερώτημα είναι ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ κάπως τα αρχεία που είναι μέσα σ' αυτό το πράμα;;; Είναι πάρα πολύ σημαντικά αρχεία....

Δημοσ.

νομιζω πως μονο οι εταιριες ανακτησεις σ μειναν...:(

εκτος αν εχει κανενα "γελοίο" προβλημα του στυλ :κοπηκε ενα καλωδιακι ή δν κανει καλη επαφη στο σημειο που "σριβει" η καρτα..

τωρα οσο για τις εταιριες εξαρταται οπως θα σ πουν ολοι απο το ποσο σημαντικα ηταν τα δεδομενα. ΑΝ ηταν τοσο σημαντικα ωστε να αξιζουν την δοκιμη των 200+ Ευρω..go on..

PS γτ στην εστειλε η google??

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορώ να διανοηθώ είναι να έχουν χαθεί τα δεδομένα. Λογικά μέσα δε θα είναι, αφού κανείς δεν τα πείραξε (πχ. να κάνει delete). Εκτός κι αν δουλεύει διαφορετικά αυτό το πραγματάκι.

ps: χριστουγεννιάτικο δώρο για κάποιο λογαριασμό adwords που έχω

Δημοσ.
Αυτό που δεν μπορώ να διανοηθώ είναι να έχουν χαθεί τα δεδομένα. Λογικά μέσα δε θα είναι, αφού κανείς δεν τα πείραξε (πχ. να κάνει delete). Εκτός κι αν δουλεύει διαφορετικά αυτό το πραγματάκι.

ps: χριστουγεννιάτικο δώρο για κάποιο λογαριασμό adwords που έχω

κοιταξε..αν δεχτουμε οτι τα δεδομενα αποθηκευονται σε ενα τσιπακι Α (μπορει φυσικα να μν ειναι κ ετσι) και αν εχει χαλασει-καει-αχρηστευτει-οτι-αλλο-θελουμε :Ρ οποιοδηποτε αλλα εξαρτημα εκτος του Α τα δεδομενα ειναι εκει αθηκτα.και συνεπως αν μπορει καποιος να βαλει το τσιπακι της καρτα σ σε μια ιδια ολα θα ειναι οκ..

αν εχει ομως για πχ καει το Α τοτε τσαπ....χαθηκαν..

θεωρικα το πρωτο σεναριο που ειπα παιζει. Αλλα πρακτικα ειναι πολυ δυσκολο ως αδυνατον να γινει μια αλλαγη του συγκεκριμενου τσιπ της καρτας... απλω; τα ειπα γτ ανεφερες "Αυτό που δεν μπορώ να διανοηθώ είναι να έχουν χαθεί τα δεδομένα. Λογικά μέσα δε θα είναι, αφού κανείς δεν τα πείραξε (πχ. να κάνει delete)"

Ps :ok

Αν καταλαβα καλα ειναι USB stick, ετσι?

ναι:-) αλλα ειναι πιο φιθνετσατο και (μαλλον) λιγοτερο αξιοπιστο..οχι για αυτο που επαθε ο leonidas112, αλλα γενικοτερα μιλώντας

Δημοσ.

Pink Panther, είναι όπως το βλέπεις....μια κάρτα και ένα τσιπάκι, το οποίο βέβαια μπάινει σε usb θύρα

Έχετε τίποτα άλλο υπόψη σας, ή να το κλαίω....

:(

Δημοσ.

Αν μιλάμε για "σημαντικά αρχεία για τη δουλειά",τότε δεν καταλαβαίνω πως το "συζητάς" ακόμα,όταν τεχνικός που το μέτρησε με πολύμετρο αποφάνθηκε ότι "έχει πάθει ζημιά το κύκλωμα",και ΔΕΝ το δίνεις εκεί όπου είπαν πως 8α το στείλουν Αγγλία "με 200 ευρώ και χωρίς εγγύηση για την ανάκτηση"...Στείλ' το,σταύρωσε τα δάχτυλα,κι ας σου πάρουν και 300,αν είναι "σημαντικά αρχεία για τη δουλειά"...Στο forum πάντως,ούτε "φθηνή" λύση νομίζω πως θα βρεις,ούτε καν καλύτερη πρόταση από των "ειδικών"....Μην απελπίζεσαι όμως πριν αποφανθούν οι Άγγλοι.

Και για την ιστορία και ΜΟΝΟ,τα μανόμετρα μετράνε πίεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...