Προς το περιεχόμενο

HD3870 Εδω τα παντα!

darian227

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η shapphire μπορεί να βγάλει 100 διαφορετικές κάρτες με τον ίδιο πυρήνα και να τις ονομάσει όλες 3870 σιγά μην τις ανεβάσει μια μια στο site της :P

για το oc όχι κανένα κόλλημα και περίπου εκεί πάνε και οι 3870 ίδιοι πυρήνες είναι με διαφορετικό pcb και διαφορετικό speed bined

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ναι αλλα εμενα με ενδιαφερει περισσοτερο η 3870. και ρωταω για την συγκεκριμενη κυριως για το συστημα ψυξης που εχει. αν αποδιδει καλυτερα απο το μαμισιο και αν ειναι ησυχο....

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά θα είναι ελαφρώς καλύτερο...αλλιώς δεν θα το έβαζαν

Δημοσ.

Ε οχι και ελαφρως καλυτερη ειναι σαν μια aftermarket ψυκτρα πρεπει να κανει δουλεια τωρα απο θορυβο ας σου πει φιλε καποιος που εχει την ιδια καρτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

είπα λογικά...δεν μπορώ να ξέρω χωρίς να έχω διαβάσει κάτι...αλλά έστω και ελαφρώς καλύτερη να είναι με τα χρήματα που κοστίζει και πάλι αξίζει σε σχέση με μια stock cooler HD3870

Δημοσ.

ακριβως για αυτην την ψυκτρα με ενδιαφερει. αν καποιος εχει αυτην την υλοποιηση της His, να μας πει εντυπωσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

η ψύκτρα πάντως είναι της Arctic Cooling (τα παλιά καλά Silencer style)

• Moderators
Δημοσ.
έχετε κάνει benchmark με το 3dmark 06 , να μου πείτε μια τιμή?

ή κάποιο άλλο benchmark από game?

ευχαριστώ

Με E4300 @3,2GHz, 3GB ram @700MHz 5-5-5-15 και η καρτα στοκ βγαζει 11000.

Με Ε6750 @ 3,8+Ghz (να δουμε ποσο θα παει) και 2GB ram @ 1000 Mhz 4-4-4-8 θα δουμε σε λιγο καιρο ποσο θα βγαζει...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα .

Κοιτάω να πάρω μια HD 3870 και σήμερα είδα στο e-shop την συγκεκριμένη "καρτούλα" http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510657 που πιστεύω ότι ειναι μια καλή επιλογή σε σχέση με το κόστος.

Περιμένω τις απόψεις σας .

Δημοσ.

παιδια ειναι ευκολο να μου πει καποιος τι μηκος εχει η 3870? ετσι για να ξερω αν χωραει, μην βρεθω προ απροοπτου!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...