darian227 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Ανοιγω ενα θεμα σχετικα με τις HD3870.Θα μπορουμε να γραφουμε παρατηρησεις,νεα,οδηγους,drivers,προβληματα κι οτι αλλο θελουμε, γιατι ολοι λιγο πολυ εχουν προβληματα και αποριες σχετικα με τις καρτες.Δουλευω με CF περιπου 1 μηνα.Με τους νεους official drivers και τον CCC 7.12. Στο Titan Quest η δευτερη καρτα κανει δουλεια,ολα καλα (High,1680x1050).Το Colin Mc Rae Dirt δεν υποστηριζει CF αλλα παει καλα (High,1680x1050).To Oblivion οτι και να του κανω δε νοιωθει το CF η ακομα και να νοιωθει καπου καπου σπαει η εικονα (High,1680x1050).Το NFS Pro Street παιζει το ιδιο τελεια ειτε με την μια καρτα ειτε και με τις δυο!Το Crysis πρεπει να ειναι στα μετρια γραφικα 1680χ1050 για να παιζει τελεια.Στα High σπαει λιγο.Το gothic 3 σπαει πολυ και με κανει να μην μπορω να ασχοληθω (High,1680x1050). Και ερωτω, πεταξα τα λεφτα για το CF?Αμα ειναι να παιζουν 5 games ok και αλλα 35 μετρια η χαλια τοτε ποιος ο λογος να κανουμε CF? (ολα τα παραπανω εχουν τα τελευταια patches,renames,δοκιμασμενες ολες οι ρυθμισεις απο CCC,κ' οτιδηποτε αλλο κολπο υπαρχει) Maximus Formula,Q6600,4GB RAM,HD3870x2,RAID0,226BW,Win XP PRO x64.
ALFR3D Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 μα ετσι ειναι ο κοσμος των pc!!δεν ηξερες οτι πολλα <<παλια>> παιχνιδια δεν υποστηριζουν sli/cf?δεν σου εγγυηθηκε κανεις οτι απαξ και βαλεις cf κανενα παιχνιδι δεν θα πεταει καρε,υποτιθεται οτι εκανες πια επενδυση για το μελλον,μπορει να στο ανταποδοσει μπορει και οχι.δηλαδη αμα ειναι κοροιδια το sli/cf τοτε η 64 αρχιτεκοτνικη τι ειναι????
chiderboy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Να το κάνεις τι το SLI/Crossfire σε παιχνίδι 2ετιας+ που δεν το υποστηρίζει; Δε φτάνουν τα 100+ fps που θα δώσει μια μονή κάρτα; Το Dirt δεν έχει υποστήριξη; Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με το θέμα Την 64 αρχιτεκτονική δε νομίζω να τη χρέωσε ποτέ ούτε η AMD ουτε η Intel extra οπότε δεν καταλαβαίνω πού είναι η κοροιδια. Τώρα αν κάποιος πήγε και άλλαξε CPU μόνο και μόνο για να χει 64 δε φτάινε οι εταιρείες αλλα αυτός που γουστάρει να πετάει τα λεφτά του για να ξέρει οτι έχει τελευταία λέξη της τεχνολογίας
darian227 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Καλα τα λες φιλε μου,ομως το παιχνιδι διετιας που δεν υποστηριζει CF, με μια καρτα HD3870 ολα στο High, λαγγαρει,κολλαει,σπαει πως το λενε?Αυτο δεν λογικο!Γιατι αγοραζεις μια καρτα για να παιζεις τουλαχιστον αυτα τα games και να το ευχαριστιεσαι.Αμα εχω λαθος διορθωστε με.
ALFR3D Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 επαναλαμβανω οτι δεν υπαρχει καποιος νομος που να λεει κατι τετοιο η 3870 ειναι καλη καρτα αλλα μπορει να φταινε και αλλα πραγματα οταν δεν τρεχει τελεια ενα παιχνιδι,οπως η μηχανη του game αν ειναι optimized για την καρτα που εχεις,oι drivers ktl.οσο για την 64 βιτ αρχιτεκτονικη την ανεφερα για τα τοσα χρονια που ηταν και ειναι ανεκμεταλλευτη,παρολο τις υποσχεσει το 2003.τιποτα δεν ειναι εγγυημενο,
darian227 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Τελικα το Gothic3 εφαγε ενα καλο tweaking Κι εστρωσε η κατασταση, και το CF δουλευει κανονικα μεσα στο game
hackedpixel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μετά την αναβάθμιση μου, έβαλα να παίξω κάποια παιχνιδάκια που δεν είχα την πολυτέλεια να παίξω με το προηγούμενο σύστημα. Έχω βάλει τα: Painkiller Overdose Hellgate London Half Life 2 Far Cry Quake 4 Η ανάλυση είναι κοινή σε όλα (1152χ864) και τα γραφικά όσο πάει σε κάθε παιχνίδι. Εκτός του ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, δεν βλέπω το παραμικρό κόλλημα σε αυτά τα παιχνιδάκια. Έχω τους τελευταίους drivers από την ΑΤΙ και ακόμα δεν έχω βάλει τους drivers του chipset,το οποίο είναι NVIDIA (LOL).
after Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δεν ξερω αν κολλαει με το thread, αλλα εχτες εβαλα μια zalman vf1000 ψυχτρα, και με τις στροφες μονινα στις 1800, δεν περασε τους 55 βαθμους, και ειναι και αθορυβη Στα 32?, ειναι MUST για την 3870
darian227 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Χμμ.Κι εγω σκεφτομαι να την αλλαξω γτ κανει πολυ θορυβο η μαμισια. Στα ποσα της % την εχεις και δεν κανει θορυβο? Κι απο που την πηρες?
filfilip Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 έχει κάνει κανείς crossfire με 3870 σε windows xp home ελληνικά????
after Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Χμμ.Κι εγω σκεφτομαι να την αλλαξω γτ κανει πολυ θορυβο η μαμισια. Στα ποσα της % την εχεις και δεν κανει θορυβο? Κι απο που την πηρες? 55 βαθμους full load ετσι? Βασικα συνδεεις τον ανεμιστηρα ή με το mobo ή σε molex A, ξεχασα να πω, οτι στην συσκευασια εχει και ποτενσιομετρο που τον βαζεις σε οτι ταχυτητα θες εσυ Κατω απο τις 2000στρ ειναι εντελως αθορυβος, και μπορεις να τον πας απο 1400-2800στρ Εγω τον εχω πανω στην ip35pro και βασικα τον ελεγχο απο το bios Η τοποθετηση ειναι πανευκολη Αφηστε τις μαμα ψυχτρες για τις μνημες, αυτες στην συσκευασια ειναι υποδεεστερες Την πηρα απο το πλαισιο στα 32? Οχι απλα προτεινω, αλλα ειναι must, εκτος του οτι ειναι πανεμορφη Α, και το σημαντικοτερο, η καρτα οχι μονο δεν τρωει επιπλεον pci slot, αλλα γινεται και ΛΕΠΤΟΤΕΡΗ απο την μαμισια ψυχτρα Καμια σχεση με την thermalright hr-03 που θες το μισο κουτι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 ναι αλλά η thermalright κατεβάζει ακόμα χαμηλότερα τις θερμοκρασίες
charlatan154 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Εγω παντως εχω την παρακατω 3870 και μετα απο 2 ωρεσ crysis αντε να ανεβει το πολυ 55 βαθμους με την δικια της ψυκτρα. την εχω και μεσα στο Akasa Mirage και δεν ακουω τιποτα. πολυ καλη γενικα...
after Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 ναι αλλά η thermalright κατεβάζει ακόμα χαμηλότερα τις θερμοκρασίες Μωρε δεν λεω, αλλα τρωει πολυ χωρο(εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα, αλλα αλλοι ναι) και φυσικα κοστιζει πολυ περισσοτερο, γιατι θα πρεπει να παρεις και εναν 80/92 ανεμιστηρα
panger13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Εγω θα προτεινα για οποιον εχει τη δυνατοτητα για online αγορες, αυτην εδω την καρτα http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-079-PC&groupid=701&catid=56&subcat=416 Εχει ανεβασμενα ρολογια στην gpu και στις μνημες και πολυ καλο και αθορυβο συστημα ψυξης. Με τα εξοδα αποστολης κοστιζει σχεδον το ιδιο με το να την αγορασεις απο Ελλαδα. Ειναι η ιδια που εχει ποσταρει παραπανω ο charlatan. Εγω θα την παραγγειλω απο Δευτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.