Προς το περιεχόμενο

2Play-Static IP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γιατι η Forthnet και συγκεκριμένα στο 2Play δεν δίνουν Static IP..?Μιλάω πάντα με το ανάλογο κόστος..?Τι παίζει..?Έχουμε κανένα νέο..?

Δημοσ.

Κατ' αρχήν για ποιό σκοπό θελεις τη στατική;

(συγνώμη δηλαδη για την αδιακρισία αλλα εχω διαβασει ήδη 10άδες θεματα με κόσμο που ζήταγε στατική αλλα δεν ήθελε ακριβώς αυτό)

το dyndns δεν κάνει;

διάβασε εδώ http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=130716&highlight=static

ένας ζήτησε static, και του είπαν 34,5 ευρω (αντι 21,5 που έχει το απλό adsl 24 )

Δημοσ.
Γίνεται να βάλω δικό μου name μέσω DynDNS..?Είναι Free..?
μπορεις να παρεις ενα απο τα δωρεάν names' date=' τυπου :

kostas.DynDNS.org kostas.mine.nu κλπ.. exei polles epiloges

δεν έχουν τα "καλά" domain, που πληρώνονται, τυπου: www.kostas.gr

www.kostas.com

Αν εχεις ηδη δικο σου domain (www.kostas.gr) αγορασμένο , η DynDNS μπορεί να στο συνδέσει με δυναμικη ip, αλλα όχι δωρεάν. Tο εχουν στα premium services.

Ποιο είναι καλύτερο το DysDNS ή το No ip..?Σε σύνδεσω ας πούμε μέσω irc ή αν μπείς σε κανένα tracker θα γράφει π.χ kostas.dysdns.org....
δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο.φτιαξε λογαριασμο και στα 2. τσαμπα ειναι.

το θεμα ειναι πιο έχει περισσότερες επιλογες στο 2ο μερος του name (το "kostas" το διαλεγεις εσυ' date=' τοdyndns.org , no-ip.com, κλπ ειναι απο μια λίστα που εχουν )

παντως και τα 2, αν δεν κανεις ανανέωση της ip για καποιο διαστημα (δεν ξερω ποσο ειναι... 30 ή 60 μέρες), στον κλεινουν το λογαριασμό. Σου στελνουν ενα προειδοποιητικο mail, πριν στο κλεισουν, για αν κανεις manual update αν θελεις.

για να ανανεώνεται η ip, πρεπει να εχεις ενεργο ενα προγραμματακι που δινουν για windows ή

να έχει μια επιλογή για dynamic names ο dsl router σου, και να συμπληρώσεις εκει τα στιχεια (ποιο service=dyndns, username , kai password)

για να κατεβάεις torrent και να μιλας στο irc, δεν καταλαβαινω τι χρησιμοτητα εχει το dyndns.

με σκετη την ip σου δεν δουλεύουν μια χαρά?

τα δυναμικά names, ειναι χρησιμα αν θες να στησεις apache, ftp, vnc , κλπ.. σε οικιακό pc.[/quote']

Ρωτάω εαν εμφανίζει απο περιέργεια εαν εμφανίζει το domain ή θα εμφανίζει π.χ 154545-17323230.kln.forthnet.gr

Και με αυτό το πρόγραμμα θα ανανεώνεται αυτόματα η ip..?Αν δεν έχω το πρόγραμμα αυτό και κάνω ένα restart του router δν ειναι το ιδιο..?

το τι εμφανιζει εξαρταται απο το προγραμμα. δηλ αν εχει στις ρυθμισεις του ' date=' να συμπληρωσεις το dyndns name σου ή τη στατικη ip σου.

Οποιο προγραμμα δεν εχει, τη βρισκει μονο του, δηλ θα δειχνει την "1assdw3435-1323370.kln.forthnet.gr"

πχ. στο DC++ έχει. στους browsers δεν εχει,στο utorrent έχει.

Το προγραμμα του dyndns δεν ειναι για να αλλαζει την ip σου.την IP στην αλλαζει η forthnet οποτε ξανα-συνδεεσαι.το προγραμμα αναλαμβανει καθε φορά που αλλαζει η IP σου να ειδοποιει την dyndns.com με τη νεα σου ip.Εκεινοι, συνδέουν το "ονομα" που θα διαλεξεις, με την ip σου.

οποτε καποιος που θελει να συνδεθει στο pc σου, και δεν ξερει την ip σου (επειδη συνεχεια αλλαζει με καθε reconnect),αντι για ip, δινει αυτο το "ονομα" και μεσω της dyndns σε βρίσκει.Αν το προγραμματακι ή το ρουτερ σου δεν ενημερώνει την dyndns για καθε αλλαγη, το συστημα δεν δουλευει.[/quote']

Καλημέρα!!!Χθες πήγα στο DynDNS και έβαλα τα στοιχεία και κατέβασα το πρόγραμμα αλλά η ip παρέμεινε η ίδια..
Αραιές βροχοπτώσεις, με έντονη λιακάδα σήμερα στο λεκανοπέδιο...
Δημοσ.

Επιτέλους!!!Πιστεύω πως καιρός ήταν!!!Έχω κάνει ήδη την αίτηση αλλά μου παν πως θα πάρει μερικές μέρες (πολλές πιστεύω γιατί δεν μου ζήτησαν καν να του πω και τι θέλει να εμφανίσει)

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10009761

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...