tsadler Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 εχω κουφαθει. ισως μερικοι να το ξερετε κιολας. ενα φιλαρακι μου εστειλε σε powerpoint τα εξης τρια κουφα. στα windows δεν μπορεις να ονομασεις εναν καινουριο φακελο CON. το δοκιμασα που λετε και οντως δεν το δεχοταν σε καινουριο text αρχειο αν καποιος γραψει bush hid the facts και αποθηκευσει το αρχειο, οταν παει να το ανοιξει το αποτελεσμα προκαλει αποριες... σε αρχειο word αν καποιος πληκτρολογησει =rand (200,99) και πατησει εντερ...το αποτελεσμα ειναι περιεργο τα δοκιμασα ολα αυτα καια ποδειχτηκαν αληθινα. χορις να προκυψει το παραμικρο προβλημα. το θεμα ειναι πως ρε γαμοτο γινεται αυτο...εχω κουφαθει τελειως
liopyr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Το πρώτο και το τρίτο μου κάνουν απλά για λάθη... το δεύτερο όμως δεν είναι σίγουρα... κάποιοι προγραμματιστές είχαν κέφια μάλλον..
parsifal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 στα windows δεν μπορεις να ονομασεις εναν καινουριο φακελο CON. το δοκιμασα που λετε και οντως δεν το δεχοταν Μια χαρά μπορείς : Αρκεί να ξέρεις πώς να το κάνεις. σε καινουριο text αρχειο αν καποιος γραψει bush hid the facts και αποθηκευσει το αρχειο, οταν παει να το ανοιξει το αποτελεσμα προκαλει αποριες... Μπα, τίποτα δεν έγινε... σε αρχειο word αν καποιος πληκτρολογησει =rand (200,99) και πατησει εντερ...το αποτελεσμα ειναι περιεργο Ντεν έκει Microsoft Office, καρντιά μου!
mikaha Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Bush_hid_the_facts
tsadler Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 να και λιγο φως στο τουνελ εμνα παντως το CON οντως δεν το δεχεται.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Σχετικά με το con,υπάρχουν κι άλλες λέξεις για τις οποίες συμβαίνει αυτό.Κι όχι μόνο σε όνομα φακέλου,αλλά και σε όνομα άλλων αρχείων,π.χ. σε ένα όνομα αρχείου notepad.Διάβασε εδώ κι εδώ. Παρομοίως,υπάρχουν κι άλλες φράσεις που έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και με το "Bush hid the facts".Ρίξε μια ματιά εδώ.Πάντως αν στο encoding του txt επιλέξεις ANSI κι όχι unicode,το κείμενο εμφανίζεται κανονικά κι όχι κινέζικα. Όσο για το Word,η απάντηση εδώ.Υπάρχει κι εδω μέσα ένα αρχαίο post γι'αυτό εδώ.
Hlapatsas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Εγώ θυμάμαι που έγραφες στο word τον αριθμό πτήσης του πρώτου αεροπλάνου που έπεσε πάνω στους δίδυμους πύργους έβαζες μια γραμματοσειρά και σου έβγαζε το word σε ζωγραφιά το αεροπλάνο να πέφτει πάνω στους πύργους... Αυτό πιάνει και στα παλιά word,πριν το 99'. Όχι, δεν κάνω πλάκα.
phadomas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Εγώ θυμάμαι που έγραφες στο word τον αριθμό πτήσης του πρώτου αεροπλάνου που έπεσε πάνω στους δίδυμους πύργους έβαζες μια γραμματοσειρά και σου έβγαζε το word σε ζωγραφιά το αεροπλάνο να πέφτει πάνω στους πύργους...Αυτό πιάνει και στα παλιά word,πριν το 99'. Όχι, δεν κάνω πλάκα. Αυτο ισχυει το εχω δει κ εγω.Μαλιστα η γλωσσα στο οποιο το γραφεις ειναι αραβικα νομιζω ή κατι τετοιο..αν το βρω θα το γραψω
manosmad Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Αυτο ισχυει το εχω δει κ εγω.Μαλιστα η γλωσσα στο οποιο το γραφεις ειναι αραβικα νομιζω ή κατι τετοιο..αν το βρω θα το γραψω Ηταν μια από τις 2 γραμματοσειρες Windings στο Office 2003 που εχω δεν καταφερα να το κάνω (ασε που δε θυμαμαι τον αριθμό πτήσης, το είχα κάνει ομως με το office97!!!!
Hlapatsas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Έγραψα λάθος.Τα αεροπλάνα πότε έπεσαν;Το 1999 ή το 2001;Το 99 έγινε ο σεισμός..
phadomas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 lol:P.Τεσπα..παιδια οποιος το βρει ας μας το πει γιατι δεν θυμαμαι ποια γραμματοσειρα ειναι.Με εχει φαει η περιεργια τωρα
phadomas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Παιδια δεν ξερω αν εχει διαφορα απο office σε office,σε μενα(office xp) παντος επειδη εψαχνα τα εικονιδια στην Wingdings(1),το αεροπλανο το εχει στο Q(κεφαλαιο)..αμα θυμαται καποιος την χρονια κ πως το γραφουμε ακριβως ισως το βρει..Λογικα στο Q θα θεωρειτε ο αριθμος πτησης
Bspus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Οριστε πως να δειτε το αεροπλανο http://www.moillusions.com/2006/09/wtc-devil-and-ms-word-illusion.html > Open up MICROSOFT WORD, type in Q33 NY in capitals (the number of the 1st plane that hit the Twin Towers, highlight the Q33 NY, change the font size to 48.Now change the font of righting to WINGDINGS. What do you see? A, και ειναι ψεμα http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061008115544AAWFu2K > This was not the real number of any of the planes purported to be hijacked on 9/11 The 9/11 commission report claims the following: American Airlines flight 11, a Boeing 767, tail number N334AA, with 92 people aboard, including the hijackers, was hijacked by 5 Arabs, while on route from Boston to LA. It was known to be hijacked by 8.25 AM or earlier, and hit the North tower of the WTC at 8.46. United Airlines flight 175, a Boeing 767, tail number N612UA, with 65 aboard , including the hijackers , was hijacked by 5 Arabs, while flying the same route as AA 11. It was known to be hijacked at about 8.55 AM and hit the South Tower of the WTC at 9.03. American Airlines flight 77, a Boeing 757, tail number N644AA, with 64 aboard, including the hijackers, was hijacked by 5 Arabs while on route from Dulles airport (DC) to LA. It was known to be hijacked at about 8.55 and hit the Pentagon at 9.45. United Airlines flight 93, a Boeing 757, tail number N591UA, with 45 aboard, including the hijackers, on route from Newark (New Jersey) to SF , was hijacked by 4 Arabs. It was known to be hijacked about 9.45, and crashed in PA at 10.10. Και αν θελετε να δημιουργησετε ενα φακελο con (η LPT1 ή AUX ή PRN ή NUL κλπ), μπορειτε να το κανετε με τον παρακατω τροπο: Ανοιξτε γραμμη εντολων md \\.\c:\con Θα δημιουργησει το con στο c:. Μπορειτε να το φτιαξετε οπου θελετε με αυτον τον τροπο. Για να το σβησετε, η εντολη ειναι rd \\.\c:\con Δεν ειναι μονο οι φακελοι. Ουτε αρχεια μπορειτε να φτιαξετε με τετοια ονοματα, ακομα και αν εχουν extension! πχ con.txt Αυτα τα ονοματα ειναι χρεωμενες λεξεις απο την εποχη του dos και δεν επιτρεπεται η δημιουργια αρχειων με αυτο το ονομα για αποφυγη προβληματων. Con ειναι η κονσολα, prn ο printer κλπ. Απο τη εποχη που μπορουσες και στο dos να εκτυπωσεις αρχεια κανοντας σε γραμμη εντολων type text.txt > prn
tsadler Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 νομιζω οτι εχω διφωτισθει πληρως με ολα αυτα που εχετε πει. ενα ομως δεν εχω δει να το εξηγει καποιος. γιατι το word να επιλεξει το συγκεκριμενο κειμενο? αφου δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απο αποψη γραμματικης η συντακτικου. θελω να πω γιατι αυτο ακι οχι καποια αλλη φραση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.