Προς το περιεχόμενο

PC για gamers!HELP

without_name

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου

όπως μου είπε ο φίλος φαντομας και μετροιντ το κουτι αυτο δεν ειναι καλο και η οθονη ειναι στα 200 ευρο σχεδον αφου ειναι 20 ιντσες..thanks παντως

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αφού το θες για games κυρίως,είσαι σίγουρος ότι σου αρκεί η 8600GT?

Κ εγω τι το προτινα αυτο...δηλαδη να βαλει μια 8800 πανω.τωρα αμα δεν εχει λεφτα το παιδι τι να κανουμε...εγω του ειπα παντος αξιζει να βρει αλλα 100ευρω αμα μπορεσει για να βαλει πανω 8800gt

Δημοσ.

Απλά ΕΛΕΟΣ!! pc για games όπως λέει ο τίτλος κατά τα άλλα....:rolleyes:

Θα βάλεις 8600gt και με 19αρα οθόνη? :-( Απο την στιγμή που μια 7900gs-χ1950 είναι πολύ καλύτερη απο αυτήν....ενώ με 50ευρώ επιπλέον παίρνεις την 3850 που τις βάζει κάτω όλες αυτές? :shock:

Δημοσ.
Απλά ΕΛΕΟΣ!! pc για games όπως λέει ο τίτλος κατά τα άλλα....:rolleyes:

Θα βάλεις 8600gt και με 19αρα οθόνη? :-( Απο την στιγμή που μια 7900gs-χ1950 είναι πολύ καλύτερη απο αυτήν....ενώ με 50ευρώ επιπλέον παίρνεις την 3850 που τις βάζει κάτω όλες αυτές? :shock:

κοιταξε..πολλα μπορει να κανει.το θεμα ειναι οτι με 850ευρω ολα δεν γινονται.επισης θα πρεπει να θυσιασει κατι ετσι ωστε να παρει καλυτερη καρτα γραφικων.κ αυτο ειναι η οθονη δυστυχως...τωρα αν θα παρει ati 3850 ειναι δικο του θεμα.παντος οσον αφορα την 1950pro,αν ειναι να την παρει τουλαχιστον ας παρει την καλη εκδοση xtx,οπου το πλαισιο δεν την εχει για ευνοητους λογους....τεσπα...Τελος με το ζορι βγηκε αυτο το pc φιλε μ.με 50+ παμε στα 900 οπου δεν μπορει να δωσει ο φιλος μας(εκτος αν παρει πιο φτηνη οθονη....).το καλυτερο ειναι αυτο που του προτεινα.δλδ να βρει λεφτα να παρει 8800gt.ολα τα αλλα τα ακουω για βερεσε

Δημοσ.
όπως μου είπε ο φίλος φαντομας και μετροιντ το κουτι αυτο δεν ειναι καλο και η οθονη ειναι στα 200 ευρο σχεδον αφου ειναι 20 ιντσες..thanks παντως

Κομπλε ειναι το κουτι και η οθονη(μην περιμενεις κατι φοβερο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...