without_name Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν..εχουμε και λεμε έστω οτι εχετε να ξοδεψετε 800 ευρα για να πάρετε έναν Υ/Η τον οποιο θα χρησιμοποιείτε για παιχνιδια κυρίως...περιμένω βοήθεια και προτασεις για ολα τα εξαρτηματα.Απο καρτες μεχρι τροφοδοτικο.Ξερω οτι ειναι λιγα τα χρηματα αλλα να λενε και κατι αυτα που θα προτεινετε... please help;)...thanks
Metroid Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν , έχουμε και λέμε: CPU: Intel Core 2 Duo 4600 - Tray Edition CPU Cooler: Scythe Cooler Ninja Plus Rev. B MOBO: Asus P5K RAM: 2Gb DDR2 800Mhz Crucial RAM Cooler: Thermaltake HR07 Duo L GPU: Albatron 8800GT 512Mb (έχει μαύρη πρόσοψη , δεν είναι κίτρινη , μη φοβάσαι ) HDD: Seagate 320Gb (7.200RPM) DVD-RW: Όποιο θες (αρκεί να είναι Dual Layer) Floppy: Όποιο θες (αρκεί να βάλεις 1 , μπορεί να το χρειαστείς στο μέλλον για BIOS Update) Case: Thermaltake Armor VA8000 Σύνολο: 788,5? (από Πλαίσιο) Πιστεύω πως είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για Gaming PC στα 800?. Αν πρόσεξες , έβαλα κουτί με καλό Airflow , CPU Cooler και RAM Coolers , καθώς θα κάνεις o/c (με τη βοήθεια των παιδιών του Isnomnia.gr εδώ πέρα) και θα ανεβάσεις τις επιδόσεις του PC σου. Αλλιώς θα είναι μέτριο. Φαντάσου τον Core 2 Duo 4600 σε Stock Speed (εφιάλτης)
without_name Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Metroid thanks ειλικρινα αλλα θελω και οθονη και ποντικι και πληκτρολογιο σε αυτα τα λεφτα..μηπως μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο???
stm00192 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Βουαλα!!!! Σύνολο 805 Ε Δεν νομιζω οτι μπορει να γίνει κατι καλυτερο με 800Ε Ξέρω πάσχει λίγο απο επεξεργαστή αλλά προς το παρόν κανεις την δουλειά σου με αυτον (ανετα θα παιζεις games) και σε 6-7-9-10 μηνες, οσο σου χρειαστεί δλδ για να μαζεψεις τα λ7 πετάς πανω και έναν quad, πουλας τον παλιο επεξεργαστή και είσαι αρχοντας!
Amapola Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Φίλε ειναι δυσκολο με οθονη. Για καλο gaming μηχανημα θες 800 ευρω + αλλα 200 για Οθονη. Καλυτερα να μεινεις με την ιδια οθονη που εισαι τωρα για ενα διαστημα, να παρεις δηλαδη μονο κεντρικο υπολογιστη, κ καποια στιγμη αργοτερα βλεπεις για οθονη.
without_name Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι να παρω pc{ποιος ξερει μπορει να βγει καλη η προσφορα} αλλα την βοηθεια την ζηταω κυριως για μια εργασια{ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ PC}....{απο τις λιγες που πραγματικα με ενδιαφερουν}{εχω 21 οθονη}
phadomas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Φίλε ειναι δυσκολο με οθονη. Για καλο gaming μηχανημα θες 800 ευρω + αλλα 200 για Οθονη. Καλυτερα να μεινεις με την ιδια οθονη που εισαι τωρα για ενα διαστημα, να παρεις δηλαδη μονο κεντρικο υπολογιστη, κ καποια στιγμη αργοτερα βλεπεις για οθονη. Συμφωνω κ εγω σε αυτο...τωρα αν θες οπωςδηποτε κ οθονη το μονο π σου προτινω ειναι τουλαχιστον ο cpu να ειναι ο Ε4600,ετσι ωστε να μπορεις να τον κανεις o/c.Αν δεν θες να κανεις o/c παρε τον Amd 6000+ κ θα εισαι μια χαρα.βασικα στην τελικη κλαψου λιγο σε κανεναν να σου δανεισει 50-100 ευρω,για να παρεις αυτο π θελεις
stm00192 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι να παρω pc{ποιος ξερει μπορει να βγει καλη η προσφορα} αλλα την βοηθεια την ζηταω κυριως για μια εργασια....{απο τις λιγες που πραγματικα με ενδιαφερουν}{εχω 21 οθονη} ????
without_name Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 thanks stm θα τα λαβω υπ οψην μου..δεν ειμαι σιγουρος ομως για τον επεξεργαστη στα 2 GHz μηπως εχεις βρει τπτ στα 2.2 2.6? ισως κπ της AMD
without_name Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 φιλε πια οθονη εχεις; θα σε γελασωουτε που θυμαμαι
without_name Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Αν πρόσεξες , έβαλα κουτί με καλό Airflow , CPU Cooler και RAM Coolers , καθώς θα κάνεις o/c (με τη βοήθεια των παιδιών του Isnomnia.gr εδώ πέρα) και θα ανεβάσεις τις επιδόσεις του PC σου. Αλλιώς θα είναι μέτριο. Φαντάσου τον Core 2 Duo 4600 σε Stock Speed (εφιάλτης) πως κανω overclocking?
stm00192 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Για ΑΜD δες αυτο το συνδυασμό για να παραμεινεις στα ίδια λεφτά Μ/Β CPU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.