k_w_t Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Εχω στα χερια μου ενα Acer 2501WLMi απο ενα κολλητο μου. Το Laptop το εχει περιπου 3 χρονια,ξαφνικα αρχισε να παρουσιαζει διαφορα προβληματα και στην αρχη νομιζαμε οτι εχει προβλημα ο σκληρος και τον αλλαξαμε με καινουργιο.Τα προβληματα ομως συνεχίστηκαν και τελικα καταληξαμε αφου αλλαξαμε και μνημη οτι εχει προβλημα στην μητρικη. Παιρνω τηλεφωνο στην ACER 0800 .... μου λενε να το παω ή στην ALMAN ή στην MDI.Ενταξη λεω και το παω. Μπαινω μεσα το δινω στην γραμματεια του service και τοτε.... κοιταει τον σειριακο αριθμο και μου λεει οτι δεν υποστηρίζετε πλεον το μοντελο απο την ACER και οτι δεν μπορουν να το παραλαβουν. Τον ρωταω ευγενικα αν μπορουν απλα να το κοιταξουν και μου λεει οτι δεν το παραλαμβανουν.Ουτε αυτοι ουτε η ALMAN. Μαλιστα μου ανεφερε οτι αν θελω να κανω παραπονα να καλεσω την Acer στην Ιταλια . Συμπερασμα αν σου χαλασει κατι εκτος εγγυησης το πετας ή το τρως! Η επισημη θεση της ACER στην Ελλαδα.
michalis2610 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Καλά το τι έχουμε διαβάσει και ακούσει για αυτούς τους "επαγγελματίες" είναι απίστευτο... Κατήγγειλέ τους. Οχι ότι θα αλλάξει κάτι από ότι έχει φανεί, αλλά γιατί είναι το ελάχιστο που ο κάθε συνειδητοποιημένος ΠΟΛΙΤΗΣ οφείλει να πράττει. Στείλε επώνυμη επιστολή-καταγγελία-διαμαρτυρία σε ΙΝΚΑ-ΥΠ. Εμπορείου- Acer Ιταλίας. Γνωστοποίησέ τα και σε ένα-δύο έντυπα μέσα και τέλος. Μακάρι αυτό το ελάχιστο να το έκαναν όλοι.
com_hs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Αμαν πια μα αυτη την Ασερ (την αντιπρωσοπεία).Κρίμα γιατί σαν μηχανήματα είναι πολύ καλά και σε πολύ καλή απόδοση /τιμή
cxmgp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδια καποιος νομος πρεπει να υπαρχει, συμφωνα με τον οποιον η ''υποστηριξη'' πρεπει να ειναι μεγαλυτερη ... θελω να πιστευω
TechnoState Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 αφου τα εχουμε πει απειρες φορες ρε παιδια....ACER SUCKS!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.