Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορα εξωτερικού σκληρού!

sheepfish

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε ολους και ειδικά σε εκείνους που έχουν WD mybook!

Παιδια σκεφτομαι να αγοράσω εναν εξωτερικό σκληρό δικσο ή ενα εσωτερικό με μια θήκη icebox.Όσο αναφορά τους εξωτερικους ειμαι ανάμεσα σε WD MYbook(1) ή τον SEAGATE freeagent,και οι δύο στα 500 gb.Για εσωτερικό σκέφτομαι κάτι σε WD(οχι όμως Maxtor)sta 500gb.Για τα mybook διβάζω τα χειρότερα τελευταία!πολύ καταστροφή.

Τώρα,ο λογος που ποστάρω ειναι για να μάθω ποια ειναι τα πλεονεκτηματα,του να αγορασω σκληρου εξωτερικου ή εσωτερικου με θήκη(Χρονος ζωής κυρίως).Και επισης αν εχετε να προτείνετε καποιον αλλον δίσκο τοτε ακόμα καλύτερα.

ΥΓ: Οσο πιο γρηγορα οι απαντήσεις τοσο το καλυτερο,λεω να πάω σε 2 ώρες να τον πάρω!

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ έχω έναν Lacie εξωτερικό 320GB και μέχρι στιγμής με έχει βγάλει μια χαρά. Είναι και πολύ φτηνοί. Κάνε μια έρευνα αν θες.

Δημοσ.

φιλε μου, θα προτεινω κ γω τον lacie στα 500 gb..προσφατα τον αγορασα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. συμπαγης, κομψη κ ομορφη κατασκευη (δεν τον περιμενα τοσο ομορφο [Porsche Design]).. εχει μεσα seagate δισκο (με 8mb buffer νομιζω) και ανεμιστηρακι για ψυξη (αρκετα αθορυβο, το ακουω μονο οταν κλεισω το pc και αφου κλεισω το δισκο καταλαβαινω την αλλαγη).κανει λιγο ροκανισμα οταν ψαχνει αρχεια ο δισκος αλλα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα.. παμε τωρα για τον WD..τον ειχα δανειστει απο ενα φιλο πριν παρω τον lacie κ γι αυτο δεν τον πηρα...μην κοιτας τις φωτο..ειναι απαισιος..απο μακρια φαινεται ομορφο το σημα κ ο φωτισμος..αλλα απο κοντα ειναι πλαστικουρα, ψευτοκατασκευη, με μεγαλο κενο που το νιωθεις μεσα (γι αυτο κ το μεγεθος, φτηνος τροπος ψυξης=μεγαλο κενο κ τρυπες σε καποιο σημειο :mad: ) επισης κανενα κουμπακι..το σημα δεν ειναι κουμπι ανοιγει κ κλεινει με το pc (εμενα δεν μ αρεσει αυτη η λογικη)...ο lacie εχει ενα κουμπακι αλλα οχι διακοπτη, οποτε αν πεσει το ρευμα μενει off.. Αυτα γενικα, για τον seagate δεν ξερω.. τελικα το μονο διλημμα για μενα θα ηταν οσον αφορα το e-sata και τα 16 mb buffer..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...