Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τηλεφωνία ΝΕΤΟΝΕ

CPT.NEMO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεση με την netone χωρις ΟΤΕ και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Απο το router πισω βγαινουν 2 τηλεφωνικες γραμμες οπου την μια (το νουμερο που μου εδωσε η εταιρεια) πηγαινει σε alarm με modem. Και η αλλη γραμμη παει στο modem του Η/Υ (US ROBOTICS 56 K σειριακο).Οταν μεσο ενος Software που μου δεινει το alarm θα πρεπει να συνδεωνται το δυο καλοντας ο Η/Υ τον αριθμο τηλεφωνου του alarm.Ομως οταν ανοιγει το Μodem του alarm και ξεκινουν τα modem να επικοινωνουν παιφτει η γραμμη. (Να πω επισης οτι αυτου του ειδους τη συνδεση την κανω οταν τηλεφωνώ απο νουμερο εκτος σπιτιου. )

Εχει καποιος καποια ιδεα ?

Δημοσ.

alarm με modem τι εννοεις ??? Για ποιο λογο λες

"Και η αλλη γραμμη παει στο modem του Η/Υ (US ROBOTICS 56 K σειριακο)." ????

Εχω κι εγω netone χωρις ΟΤΕ και οι δυο τηλεφωνικες γραμμες πανε στις RJ 11 υποδοχες του Thomson.

Η αλλη υποδοχη συνδεεται με την πριζα τηλεφωνου για να εχει τηλεφωνικο σημα το router.

Δημοσ.

Εχεισ δικιο,αλλα εγω λεω οτι οι 2 γραμμες που εχουμε αν τις συνδεσουμε σε δυο μηχανηματα που εχουν modem θα επικοινωνισουν?

Δημοσ.

Μαλλον δεν μπορω να καταλαβω τι θελεις....Τι εννοεεις με το :

λεω οτι οι 2 γραμμες που εχουμε αν τις συνδεσουμε σε δυο μηχανηματα που εχουν modem θα επικοινωνισουν?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω ακουσει για προβληματα με modem και alarm σε εναλλακτικους παροχους λογω χρησης IP και οχι CS (οπως στον ΟΤΕ οπου και δεν μπορει να εμφανιστει τετοιο προβλημα). Καλυτερα να ρωτησεις τον παροχο αν υποστηριζει επικοινωνια και χρηση modem και να πραξεις αναλογα ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...