bogkolis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Γεια σε ολους, στον δικο μου 6000+ παντως ενω απο το bios μπορω να αλλαξω το multiplier ακομα και στο 14 να το βαλω (αντι για 15 default) μου χτυπαει και δε με αφηνει οταν κανω restart.δεν ξερω γιατι ακριβως γινεται αυτο. οσον αφορα το o/c εχω φτασει το fsb στα 222,ρευμα στο 1,3250v και ειναι αρκετα σταθερο στα 3330mhz που εχει φτασει. Ολα αυτα για τα HT κτλ που λετε δεν τα γνωριζω και δεν τα εχω πειραξει ποτε.Αξιζει τον κοπο? Εννοω,το o/c που εχω κανει στερειται σε κατι λογω του οτι δεν εχω πειραξει κατι τετοιο παρα μονο fsb και ρευμα ? Οι μνημες μου παιζουν 4-4-4-12 με auto ρευμα απο bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 ερώτηση: ποιές corsair έχεις που δουλεύουν στα 800 με 4-4-4-12 και default ρεύμα? οι δικιές μου XMS2 πάνε τόσο αλλά με ρεύμα στο 2.1 - 2.2. αν πειράξεις το HT θα μπορέσεις να ανεβάσεις κι άλλο τον επεξεργαστή χωρίς να κολλάει το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogkolis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Το ρευμα ειναι auto οχι default που σημαινει οτι με το που εριξα τα timings σε 4-4-4-12 η ταση λογικα ανεβηκε σε 2,1V. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554024 To HT απο που το πειραζω και πως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 τελικά δεν έχουμε τις ίδιες μνήμες. οι δικές σου είναι από τη μάνα τους 4άρες ενώ οι δικές μου όχι. σχετικά με το HT (HYPER TRANSPORT LINK) δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι στην asus που έχεις, αλλά φαντάζομαι πως αν ψάξεις στο bios θα το βρείς. αυτό λοιπόν όπως λέει κι ο vatos πρέπει να είναι κοντά στα 1000mhz σε κάθε περίπτωση για να είναι σταθερό το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Γεια σε ολους, στον δικο μου 6000+ παντως ενω απο το bios μπορω να αλλαξω το multiplier ακομα και στο 14 να το βαλω (αντι για 15 default) μου χτυπαει και δε με αφηνει οταν κανω restart.δεν ξερω γιατι ακριβως γινεται αυτο. οσον αφορα το o/c εχω φτασει το fsb στα 222,ρευμα στο 1,3250v και ειναι αρκετα σταθερο στα 3330mhz που εχει φτασει. Ολα αυτα για τα HT κτλ που λετε δεν τα γνωριζω και δεν τα εχω πειραξει ποτε.Αξιζει τον κοπο? Εννοω,το o/c που εχω κανει στερειται σε κατι λογω του οτι δεν εχω πειραξει κατι τετοιο παρα μονο fsb και ρευμα ? Οι μνημες μου παιζουν 4-4-4-12 με auto ρευμα απο bios. Είσαι αν δεν κάνω λάθος πιο κάτω απο την default ταση του επεξεργαστή..η οποία ειναι 1.3750. Αν οντως είσαι prime stable σε αυτη την συχνότητα με αυτη την τάση εισαι άρχοντας! Οσο για το HT αν πετύχεις μεγάλο HT σε συνδιασμό με υψηλό cpu πέρνεις τις μέγιστες επιδόσεις απο το συστημα σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν..θέλω αν είναι εύκολο κάποιος να μου δώσει link για οδηγό o/c για noobια..όσους έχω βρει είναι η για intel ή είναι παμπάλαιοι ή είναι για τον 6000+..ο επεξεργαστής μου είναι ο 5600+, ram αυτές, και mobo η Κ9Ν platinum..plzzzzz.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 όσους έχω βρει ... ή είναι για τον 6000+... Και γιατί πιστεύεις ότι αυτοί δεν σου κάνουν... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Και γιατί πιστεύεις ότι αυτοί δεν σου κάνουν... ; ρε συ επειδή δεν ξέρω μέχρι πόσο να τον κλοκάρω μην κάνω καμιά μλκα..και είδα ότι έχουν και διαφορετικό multiplier ο 5600 και ο 6000..για αυτό θα προτιμούσα αν ξέρει κάποιος για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή ή αν ξέρει κάποιο λινκ με σοβαρό οδηγό για begginers.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Αυτός ο οδηγός μια χαρά μου φαίνεται και σε σοβαρό site..Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.