Προς το περιεχόμενο

not everyone understands HOUSE music,it's a spiritual thing,a soul thing,a body thing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οσο για το Σειρα οσο και αν ακουγεται περιεργο τεχνικα ειναι ο καλυτερος Dj που εχω δει γενικα στη ζωη μου που εχει παιξει Ελλαδα. (Και απο ξενους). Ο moralles στα νιατα του τον ξεπερνουσε 8). Αμα ο σειρας εκανε παραγωγες σαν το morales και του morillo θα ητανε τωρα στην κορυφη!

Συμφωνω και επαυξανω 8) :lol:

Και θα προσθεσω την αλλη μεγαλη μου αδυναμια τον Νιkko (σαν παραγωγο πιο πολυ)...

Απο FAZ και Lycabettus εποχες ξεχωριζαν σαν την μυγα μες στο γαλα και ηταν αρκτες φορες στα παρτυ μας. Α ρε Γιωργο... Da man. Xαιρομαι που υπαρχουν πολλοι oldskoolers και μη που το νιωθουν..

Keep the spirit boyz...

BIG NOISE

Δημοσ.

To νέο site του Dj Greg έχει ανέβει εδώ και μερικές μέρες στο δίκτυο..Το κατασκεύασε η Helen K..Mπορείτε να το τσεκάρετε στο:

http://www.djgreg.gr !! :wink:

Την Παρασκεύη ανήμερα του Αι-Γιαννιού στο Danza επιστρέφει το δίδυμο A Class που αγαπήθηκε πέρισυ από πολλούς..Δηλαδή DJ GREG + GEORGE SEIRAS!

Flyer:

danza_7_jan_05_greg+siras_1.JPG

danza_7_jan_05_greg+siras_2.JPG

This is not a Concert,This is a Party..Lets make some noize!! :wink:

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κατι? Τα δύο κομματια που περιέχονται στο βινύλιο Brooklyn avenue - Losing my είναι ακριβώς τα ίδια ή εγώ κάνω λάθος ????? :shock:

Δημοσ.

headline_top100_new.gif

Ακόμα μία χρονιά το περιοδικό DJ δημοσιεύει τους καλύτερους DJs στο κόσμο όπως αυτοί ψηφίστηκαν από το κοινό. Περίπου 91.481 άτομα ψήφισαν, δηλαδή 30.000 άτομα περισσότερα από πέρυσι. Στα ακόλουθα link είναι τα αποτελέσματα.

Top 100 DJs Poll results 2004

The Next 150 DJs revealed!

Δημοσ.

Pira proxtes mia syllogi pou mou arese arketa kai giauto sas tin proteino tin NU SOUNDZ OF EVERYTHING...marese eidika ena mix pou ekane o dim_phaze stous phatjak...opoios tin exei akousei as mas pei kai autos ti gnomi tou....

Episis ena super kommataki to opoio irthe proxtes sta xeria mou einai tou steve angelo--the look( i feel sexy)...

Opos kai mia syllogi apo to metropolis me 9 euro diplo cd toui Dj HELL,electronic body-house music...Se opoion aresei i electro house sigoura tha tou aresei kai to cd....Ypopsin den kano diafimisi apla ta vrika endiaferon giauto kai ta grafo...:)

Δημοσ.

2 νέα Promos από Azuli. Ειδικά το 2ο πιστεύω ότι θα λιωθεί! :shock:

HAJI & EMANUAL - WEEKEND

JEREMY SYLVESTER - GOT SOUL

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...