Προς το περιεχόμενο

not everyone understands HOUSE music,it's a spiritual thing,a soul thing,a body thing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Costinio, καινούργια συλλογή θα σου πω και όσο για το αν τα κομμάτια είναι καινούργια το αποφασίζεις εσύ. Είναι η συλλογή που έχω στη προηγούμενη σελίδα.

Δημοσ.

thanx DJ_XLR8!! Αν και θα προτιμούσα κάτι ποιο ψαγμένο καθώς τα περισσότερα από αυτή τη συλλογή τα έχω. :)

Δημοσ.

Παιδες παραθετω τα events ενος πολυ αξιολογου ελληνα Dj που εχει αναφερθει πολλες φορες εδω περα,κουβαλαει σημμαντικο εργο στο χωρο και πανω κατω ολοι οσοι ασχολουμαστε τον ξερουμε.

Εχουμε και λεμε λοιπον:

Saturday 20 November-->HOUZE OF SOUL(Kallirois 86,Koukaki) ,7,5 Euro Drink,75Euro Bottle

Saturday 27 November-->HOUZE OF SOUL(Kallirois 86,Koukaki) ,7,5 Euro Drink,75Euro Bottle

Friday 3 December-->Idrima Meizonos Ellinismou(Peiraios 254),Dj Greg,Mrs Lefki,Mikele /get in the guestlist! write SOCO and send it to 4121(valid for 2 people over 18 years old)

Thurday 23 December-->LUV(Ermou&Plateia Asomaton,Thiseio)

Στο τελευταιο event εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα υπαρχει και συμμετοχη εκπληξη :wink:

Στα 3 πρωτα events η εισοδος ειναι δωρεαν (στο τριτο μονο αν στειλετε το μηνυμα) ενω για το τελευταιο οσοι θελουν μπορουν να μου στειλουν pm ή να με παρουν τηλ οταν ερθει η ωρα για να τους βαλω guest list μαζι με την παρεα τους.....Για το event ειδικα αυτο θα πουμε περισσοτερα οταν ερθει η ωρα του. Μεχρι τοτε join ολα τα αλλα events που παντα οταν παιζει ο Greg εχουν τρελο κεφι και γινεται μεγαλος πανικος.

Οι λατρεις του City Groove ειδικα θα πρεπει οπωςδηποτε να επισκεφτουν το Houze of soul :wink:

C ya around guys.Εγω ειμαι παντα σε ολα τα events, οποτε οποιος ειναι να παει ας στειλει ενα pm να συναντηθουμε κιολας.

8)

Website: http://www.djgreg.gr

Δημοσ.

Extended warm up :wink: .Θα ξεφυγω δηλαδη απο soulful απο καποιο σημειο και μετα. Βεβαια τα τρελα μπασομποτονια θα τα βαρεσει ο greg και θα γινει πανικος τρελος! :wink:

Δημοσ.

ahahah "μπασομποτονια" prwth fora akouw to term afto :P

nice nice man :)

ante efxomai k olodiko sou gig sometime :)

krima k pali pou de tha mporesw na eimai ekei :(

eidika gia 23/12 osoi pragmatika goustaroun thn house kalo tha htan na pane

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...