TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Defected singles: Shawn Cristopher - Don't lose the magic Tο λάτρευα αυτο το κομματι οταν ημουν μικρος. Ποιος αποφασισε να το πειραξει?
dim_b Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Me aformh to xtesino live tou fame story 3 tha hthela na epishmanw ta parakatw!Ekfrazw thn aporia mou gia to gegonos oti kanenas xrhsths (an kanw lathos diorthoste me) den anazhthse mexri stigmhs thn kommatarta sthn enarxh tou live! Oi periptwseis einai 2: A/to xeroun oloi B/to "tragoudaki" afhse tous pantes teleiws adiaforous Την 3η περίπτωση (να μην είδε κανείς το fame story) την σκέφτηκες; Αλλά αυτό είναι μάλλον απίθανο...
DJ_XLR8 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Fozzy, ας μη ξεκινήσουμε πάλι τη συζήτηση γι' αυτό το θέμα. Συμφωνώ απόλυτα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι στην Ελλάδα δεν πρόκειται να ακουστούν αυτά τα κομμάτια από σταθμούς. Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο σε πόλεις όπως Πάτρα που είμαι, καθώς δεν υπάρχει σταθμός που να παίζει ο παραγωγός αυτό που πραγματικά γουστάρει, παίζει ότι παίζουν οι σταθμοί της Αθήνας, όπως Kiss & RadioDJ. Κάτι πήγε να κάνει ο Step αλλά τον αγόρασε ο RadioDJ. Mη πω για τα clubs που πραγματικά δεν έχω που να πάω! Coco's, Η2Ο, Οggi κτλ παίζουν ότι παίζει το ράδιο! Δε κατηγορώ τα παιδιά που παίζουν, προσθεού! Κατηγορώ αυτούς που διαμορφώνουν το τι θα ακούσω! Α ρε και να είχα τα λεφτά να κάνω ένα σταθμό & ένα clubάκι, να δεις τι μουσική θα έβαζα! Το καλύτερο club της Ελλάδας θα έκανα με εσάς DJ ανά εβδομάδα!
claudio_21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Pantws na pw oti einai krima merika aksiologa tragoudia na thavontai apo radio/paragwgous k ta sxetika kyklwmata kai vazontas radio na akous akomh Heroes, Pump it up kai Mamasita Ti htan pali kai ayto giati mou to thumhses? Poso kavouras prepei na einai kapoios gia na akouei akoma pump it up? No offence gia opoion to akouei. :? Personal opinion panta! Α ρε και να είχα τα λεφτά να κάνω ένα σταθμό & ένα clubάκι, να δεις τι μουσική θα έβαζα! Το καλύτερο club της Ελλάδας θα έκανα με εσάς DJ ανά εβδομάδα! Na psaxnoume na vroume xorigous gia na mas xrhmatodotisoun!
The_player Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 as xekinhsoyme me to Internet Radio... kai erxontai kai alla.... :wink: siga siga ta vimata......... orexi kai meraki na yparxei..
DJ_XLR8 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Gabriel & Dresden - Arcadia Mylo - In My Arms (είναι το νέο single μετά το Drop the pressure) Black Rock - Blue Water (Instrumental Mix/Vocal Mix) Επίσης σε λίγες μέρες (18.10.2004) θα ανοίξει τις πύλες του το μεγαλύτερο νόμιμο site για download House mp3z!!! 8) Οι τιμές ξεκινούν από 0,81€ και συνεργάζονται μαζί του οι μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες στο χώρο όπως Defected & Azuli. Περισσότερες info στο site.
Critter Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Ξεκινησε παλι fame story?Καλα ποσα θα γινουν? Χαμπαρι δεν ειχα παρει. Αληθευει οτι μια καλομοιρα θα κανει φωνητικα στη house αντι για jocelyn brown kai loletta holloway? Οκ,just plaking Ερχονται παντως κορυφαια πραγματα για φετος το χειμωνα στη house. Το μονο που μενει ειναι να βρεθει και μαγαζι για να τα παιξουμε. Το βραδακι θα ποσταρω και ενα τοπ 10 μου. Αν ενδιαφερεστε σκοπευω να ανεβασω σε καποιον σερβερ ενα full house mix μου με ολα τα καλα κομματια επενδυμενα με τις καταλληλες ακαπελες :wink: .
DJ_XLR8 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Αν ενδιαφερεστε σκοπευω να ανεβασω σε καποιον σερβερ ενα full house mix μου με ολα τα καλα κομματια επενδυμενα με τις καταλληλες ακαπελες :wink: . Are kidding me? Τι ρωτάς; 8)
Critter Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 ok,μολις παρω το φιλτρο μου πισω (μιας και το εχω δανεισει) θα κανω ενα mix μιας και αυτο που εχω τωρα ειναι ενος μηνος. Θα και ενα deep mix ειναι στο προγραμμα.
Fozzy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Κι εγω θελω Critter!!! Να κάνουμε κανα back2back να δοκιμάσω το φίλτρο σου
athanatos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Lol claudio_21[/b'] Kanoun ekpomph kai einai san ntoparismena... (ola einai teleia, h zwh einai wraia...ante as valoume ksana to mamasita) [list:a18d84fe39] Εδώ υπήρχε κείμενο που διεγράφη. [/list:u:a18d84fe39] Valte kapoion aksiologo epitelous na paiksei mousiki...kai oxi ta typakia pou perasan yperoxa to prohgoumeno savatokiriako sth mykono sto tade event me tous tade guest dj's (pou oute kseroun poioi einai) kai anypomonoun na xeimwniasei gia na pane kana weekend araxwva gia xeimerina spor [list:a18d84fe39] Εδώ υπήρχε κείμενο που διεγράφη. [/list:u:a18d84fe39] Edited by Cristina
Finn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Athanatos... Προσεχε λιγο ομως γιατι στο τελος θα γελανε με σενα Τα πολλά τα Σλουυυυυυυυυρπ βλαπτουν
The_player Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Ξεκινησε παλι fame story?Καλα ποσα θα γινουν?Χαμπαρι δεν ειχα παρει. Αληθευει οτι μια καλομοιρα θα κανει φωνητικα στη house αντι για jocelyn brown kai loletta holloway? Οκ' date='just plaking .[/quote'] Asta ayta .....Etheatheis na paizeis mainstream se Party sth Glyfada.... Tha vreis magazi ypomonh...
Critter Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Asta ayta .....Etheatheis na paizeis mainstream se Party sth Glyfada.... Σσσσσσσσσσσ........ . Ε!κοιτα' date='εδω που τα λεμε για να φτασεις καπου θα υποστεις πολλα. Γνωστος House Dj (δεν λεμε ονοματα) πριν 2 χρονια επαιζε ελληνικα (δεν μπορουσε να κανει αλλιως) και τωρα μαμει στα καλυτερα κλαμπ. Παντως εχω ωραιες δικαιολογιες με πολυ καλα παραδειγματα.. Tha vreis magazi ypomonh... Εσυ ξερεις για που ψαχνομαι και περιμενω νεα..Το κακο ειναι οτι μερικα αφεντικα που συνηθως δεν εχουν ιδεα απο μουσικη ειναι λιγο στον κοσμο τους και ετσι παει καπως πισω η δουλεια.....δεν ειναι ομως σπανιο φαινομενο... :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις