Founes Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Kolliteeeeeee!!! Kali epityxia kai apolause to... KVLA eisai !!!
SwAToNeR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Ante re critter.. Orma k spasta man... Makari na mporousa na ertho na se do alla dystyxos den eimai athina... Exe xari exo na mpo nosokomeio allios tha eskaga... Partous ta sobraka...
The_player Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Toys ta pire paidia.....!!! Htan kalos kai estrose to moysiko Xali gia to n Dj Greg poy akoloythise....... Kati san to Tsiarta poy kanei to paixnidi ths ethnikis....Mas evale sto pnevma ths vradias.... To Insomnia htan pali ekei....o ypofainomenos , o Founes kai o kage.... Vevaia ligo prin mpei o Seiras efyga.... To tragoydi poy tsakise htan Dj Dlg & Redouche - Touch me......kai oi xoreytries ................
Founes Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 kollitoi ! ! ! itan poly kala! egw klasika erwteutika kai tis 2 xoreutries o Critter itan SUPER! ade kollite kali arxi kai pame parapanw ps. tha parw tis foto apo tis xoreutries kai tha tis postarw, oxi tipota allo, na mou peite kai seis an eixa adiko poy "arrwstisa" xtes
Fozzy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Touch me! Touch me! I wanna feel your body! Touch me! Touch me! Touch me! Touch me! Cause I want your body all night loooooong!!!! Mpravo re Critter, I knew you would rock the place Emena se ligo me perimenei eksetash... ante ta leme paides Panta tetoia Critter!!! (Vres me MSN to vradaki na ta poume)
Critter Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Παιδια η βραδια ητανε σουπερ με σουπερ μουσικη και αρκετο κοσμο (θα μπορουσε και περισσοτερο αν δεν υπηρχαν οι εξεταστικες). Ολα πηγαν καλα.Το set το δικο μου περιελαμβανε οπως ειναι φυσικο warm up κομματια ενω τα παιδια απο τον kiss fm (Greg + Siras) θελησαν να γκρεμισουν το μαγαζι αλλα απ'οτι φαινεται ο ιδιοκτητης εχει κανει πολυ καλη δουλεια και σωθηκε τελευταια στιγμη. Παρεπιπτοντως επειδη καποιοι μαλλον παρανοησαν,δεν ειμαι resident στο μαγαζι.Επαιζα για το χθεσινο event.Το αν θα ξαναπαιξω σε αυτο το μαγαζι ή σε αλλο μεγαλο εξαρταται απο πολλα πραγματα και να ειστε σιγουροι οτι θα ειστε οι πρωτοι που θα το μαθετε και θα ενημερωθητε για λιστες κτλ. Να ειστε καλα. P.S:Ο player εχει καποιες φωτος καθως επισης και καποιες αλλες θα δημοσιευτουνε στο e-djs και μαλλον στο περιοδικο freeze :wink:
blackeye Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 re paidia eimai kainourgios sto topic sas kai thelw tin voitheia sas Anazitw ena kseno tragoudaki -remix mias epityxias tou '95,(i kapou ekei) kai paizei saxofwno nomizw alla "apalo" Den einai kraxto nomizw A!kai xwris logia(......nomizw) Thanks guys
Founes Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 loipon opws sas yposxethika molis parw tis foto tha sas tis postarw.... ARRRRWSTIA!!! oxi pite mou eseis diladi den tha kollagate ? opws i diafimisi.... to eides ??? Kollises ! ! !
DJ_XLR8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Founes, βεβαίως & θα κόλλαγα , ααααχχ! Τεσπα, χτες ήμουν για μπάνιο στο Άμμος club (κοντά στα Νιφορέϊκα - Κάτω Αχαϊα). Σύμφωνα με τα flyers του μαγαζιού, στις 30/6 θα είναι ο DJ Greg & George Siras. Θα προσπαθήσω να μη το χάσω & αυτό. Στις 29 δίνω μάθημα & μετά στις 1 & 2 και τέλος, οπότε μάλλον θα μπορέσω να πάω ώστε να έχουμε & φωτό.
Critter Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Photos απο το event θα βρειτε και στο καλυτερο ελληνικο forum για djs στο παρακατω link :wink: http://www.e-djs.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2038
Critter Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Founes[/b'], βεβαίως & θα κόλλαγα , ααααχχ! Τεσπα, χτες ήμουν για μπάνιο στο Άμμος club (κοντά στα Νιφορέϊκα - Κάτω Αχαϊα). Σύμφωνα με τα flyers του μαγαζιού, στις 30/6 θα είναι ο DJ Greg & George Siras. Θα προσπαθήσω να μη το χάσω & αυτό. Στις 29 δίνω μάθημα & μετά στις 1 & 2 και τέλος, οπότε μάλλον θα μπορέσω να πάω ώστε να έχουμε & φωτό. O Σειρας παιζει εκεινη τη μερα χωρις τον Dj Greg.Δεν ειναι A Class το παρτυ.Εγω σου συνιστω να μην το χασεις παντως γιατι δεν ερχεται και καθε μερα ο σειρας στην πατρα.
DJ_XLR8 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Tελικα θα το χάσω & αυτό, χτες πήγα στο μαγαζί & έπαιζε DJ Andre (????), θα βάλω & φωτό από το κινητό μου. Πάντως οι μα..κες στο flyer αναφέρουν & τον Greg.
Critter Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Παντως ο Greg μου ειπε χαρακτηριστηκα "Πως γινεται να το ξερουν αυτοι και να μη το ξερω εγω "Αν μπορεις σκαναρε ή βγαλε photo το flyer να του το δειξω.
polaki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Ante bravo kai me to kalo kai sta upoloipa!! Enimerone mas! Loipon sta dika mas tora, psaxno ena remix tou "the show must go on". Tin evaze perissi to kalokairi sto Venue. Opoios kserei to onoma please help!
Προτεινόμενες αναρτήσεις