Προς το περιεχόμενο

not everyone understands HOUSE music,it's a spiritual thing,a soul thing,a body thing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι περισσότερες κυκλοφορίες είναι rip από βινύλιο! Να πετύχεις rip από cd είναι λίγο απίθανο εκτός αν το κομμάτι κυκλοφόρησε μόνο σε compilation η βρήσκεται ακόμα σε cd-r του producer.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χτες πήρα το mixmag, είχε ένα cdάκι mixed από Pete Tong. Σας προτείνω λοιπόν τα κομμάτια μιας & τα άκουσα όλα:

Tοm Neville - Just Fuck

Benny Benassi - No Matter What You Do

Portobella - Freakin In Stereo

Infusion - Girls Can Be Cruel

Mylo - Drop The Pressure

Psycho Radio - Sound Is Shocking

Roy Davis Jr - About Love

Aloud - Bob O'lean

Despina Vandi - Gia (minimal chic remix) καλά, δεν είναι απαραίτητο να το κατεβάσετε αυτό

Chable & Bonnici - Ride

Valentine & Carter - What's That Track

Phil Kieran - I Love You

Santos - Sabot

Deetron - Miss Suave

Funk D'Void Vs Chicco Secci - Emotional Content

Δημοσ.

Ρε παιδες ειχα παει στον βλακα τον tsilixrhsto το προηγουμενο σαββατο (και δεν ξαναπαω)...και ο καραγκιοζης επαιζε trance κυρίως.Σε λιγο βλεπω τους trancades του forum που τον κοροιδευανε,να το επισκεπτονται συχνα.

Το θεμα μου ομως ειναι αλλο.Επαιξε ενα κομματι που προσωπικα δεν μου αρεσε αλλα το θελει η δικια μου.

Ελεγε ¨this is only a test¨ και μου φαινοτανε σαν progressive mix του at the end iio.Και δεν λεω το tania monies - it`s only a test.

Λογικα παντως δεν το πεταγε accapella το ¨this is only a test¨ καθως δεν το συνηθιζει και δευτερον απότι μου ειπανε συνεχεια ιδιο το παιζει το κομματι.Ε!δεν μπορει να βαζει συνεχεια την ιδια accapella.

Δημοσ.

Αντε να προτεινουμε κανα Dancaki kalo..........

Junior Jack - Stupidisco

David Morales - Gow do you feel

Dr Kucho - Set you free

Deepest Blue - Give it away

Full Intention - Its set to groove

T and F vs Moltosugo - La Serenessima

Phats & Small - Sun comes out

Robbie V - magestic

Everything But the girl - Missing 2004

Dan Rubell pres Aguablanca - Aguablanca

Sahara - Wasnt The Only (Bini & Martini Dub)

Δημοσ.

Schiller Mit Heppner - I feel you

Iio - Smooth

Αυτα ειναι House?παντως το Smooth ειναι ΚΟ-ΜΑ-ΤΑ-ΡΑ!

:P

Έλα που δεν σου αρέσει το I feel you! Είναι ΚΟ-ΜΑ-ΤΑ-ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δημοσ.
Ρε παιδες ειχα παει στον βλακα τον tsilixrhsto το προηγουμενο σαββατο (και δεν ξαναπαω)...και ο καραγκιοζης επαιζε trance κυρίως.Σε λιγο βλεπω τους trancades του forum που τον κοροιδευανε' date='να το επισκεπτονται συχνα.

Το θεμα μου ομως ειναι αλλο.Επαιξε ενα κομματι που προσωπικα δεν μου αρεσε αλλα το θελει η δικια μου.

Ελεγε ¨this is only a test¨ και μου φαινοτανε σαν progressive mix του at the end iio.Και δεν λεω το tania monies - it`s only a test.

Λογικα παντως δεν το πεταγε accapella το ¨this is only a test¨ καθως δεν το συνηθιζει και δευτερον απότι μου ειπανε συνεχεια ιδιο το παιζει το κομματι.Ε!δεν μπορει να βαζει συνεχεια την ιδια accapella.[/quote']

foremost poets - moonraker !

The player: μπορεις να κανεις κατι για το Robbie V - majestic ? :P :P

Δημοσ.
foremost poets - moonraker !

Δεν ειναι αυτο!Αυτο που λεω εχει γυναικεια vocals που λενε "in the end" και αντρικα που λενε this is only a test.Και δεν ειναι remix του at the end.

Ευχαριστω παντως.

Δημοσ.

1)id sample

2)τιτλος ειναι του steven king-heroes mixarismeno αν δεν κανω λαθος με summer jam -κ αν υπαρχει με αλλο τιτλο γιατι ειναι σπανιο να το βρω-

3)to housaki me vocals kylie minogue

4)funky...-firejob ,titlos?

να προτεινω 6th Element - Together (Malinconik Mix)

STEPHAN M - Marabou (Delhi Mix).mp3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...