@_zerocool Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Οι περισσότερες κυκλοφορίες είναι rip από βινύλιο! Να πετύχεις rip από cd είναι λίγο απίθανο εκτός αν το κομμάτι κυκλοφόρησε μόνο σε compilation η βρήσκεται ακόμα σε cd-r του producer.
DJ_XLR8 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Χτες πήρα το mixmag, είχε ένα cdάκι mixed από Pete Tong. Σας προτείνω λοιπόν τα κομμάτια μιας & τα άκουσα όλα: Tοm Neville - Just Fuck Benny Benassi - No Matter What You Do Portobella - Freakin In Stereo Infusion - Girls Can Be Cruel Mylo - Drop The Pressure Psycho Radio - Sound Is Shocking Roy Davis Jr - About Love Aloud - Bob O'lean Despina Vandi - Gia (minimal chic remix) καλά, δεν είναι απαραίτητο να το κατεβάσετε αυτό Chable & Bonnici - Ride Valentine & Carter - What's That Track Phil Kieran - I Love You Santos - Sabot Deetron - Miss Suave Funk D'Void Vs Chicco Secci - Emotional Content
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Schiller Mit Heppner - I feel you Iio - Smooth Αυτα ειναι House?παντως το Smooth ειναι ΚΟ-ΜΑ-ΤΑ-ΡΑ!
Critter Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Ρε παιδες ειχα παει στον βλακα τον tsilixrhsto το προηγουμενο σαββατο (και δεν ξαναπαω)...και ο καραγκιοζης επαιζε trance κυρίως.Σε λιγο βλεπω τους trancades του forum που τον κοροιδευανε,να το επισκεπτονται συχνα. Το θεμα μου ομως ειναι αλλο.Επαιξε ενα κομματι που προσωπικα δεν μου αρεσε αλλα το θελει η δικια μου. Ελεγε ¨this is only a test¨ και μου φαινοτανε σαν progressive mix του at the end iio.Και δεν λεω το tania monies - it`s only a test. Λογικα παντως δεν το πεταγε accapella το ¨this is only a test¨ καθως δεν το συνηθιζει και δευτερον απότι μου ειπανε συνεχεια ιδιο το παιζει το κομματι.Ε!δεν μπορει να βαζει συνεχεια την ιδια accapella.
The_player Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Αντε να προτεινουμε κανα Dancaki kalo.......... Junior Jack - Stupidisco David Morales - Gow do you feel Dr Kucho - Set you free Deepest Blue - Give it away Full Intention - Its set to groove T and F vs Moltosugo - La Serenessima Phats & Small - Sun comes out Robbie V - magestic Everything But the girl - Missing 2004 Dan Rubell pres Aguablanca - Aguablanca Sahara - Wasnt The Only (Bini & Martini Dub)
Ioannis Jr. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Schiller Mit Heppner - I feel you Iio - Smooth Αυτα ειναι House?παντως το Smooth ειναι ΚΟ-ΜΑ-ΤΑ-ΡΑ! Έλα που δεν σου αρέσει το I feel you! Είναι ΚΟ-ΜΑ-ΤΑ-ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Finn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Ρε παιδες ειχα παει στον βλακα τον tsilixrhsto το προηγουμενο σαββατο (και δεν ξαναπαω)...και ο καραγκιοζης επαιζε trance κυρίως.Σε λιγο βλεπω τους trancades του forum που τον κοροιδευανε' date='να το επισκεπτονται συχνα. Το θεμα μου ομως ειναι αλλο.Επαιξε ενα κομματι που προσωπικα δεν μου αρεσε αλλα το θελει η δικια μου. Ελεγε ¨this is only a test¨ και μου φαινοτανε σαν progressive mix του at the end iio.Και δεν λεω το tania monies - it`s only a test. Λογικα παντως δεν το πεταγε accapella το ¨this is only a test¨ καθως δεν το συνηθιζει και δευτερον απότι μου ειπανε συνεχεια ιδιο το παιζει το κομματι.Ε!δεν μπορει να βαζει συνεχεια την ιδια accapella.[/quote'] foremost poets - moonraker ! The player: μπορεις να κανεις κατι για το Robbie V - majestic ? :P
Critter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 foremost poets - moonraker ! Δεν ειναι αυτο!Αυτο που λεω εχει γυναικεια vocals που λενε "in the end" και αντρικα που λενε this is only a test.Και δεν ειναι remix του at the end. Ευχαριστω παντως.
kage Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 1)id sample 2)τιτλος ειναι του steven king-heroes mixarismeno αν δεν κανω λαθος με summer jam -κ αν υπαρχει με αλλο τιτλο γιατι ειναι σπανιο να το βρω- 3)to housaki me vocals kylie minogue 4)funky...-firejob ,titlos? να προτεινω 6th Element - Together (Malinconik Mix) STEPHAN M - Marabou (Delhi Mix).mp3
Finn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 kage to κομματι που θες ειναι το Full Intention - Its set to groove
Nitrous18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 akousa ena tragoudi pou moiazei me to summer jam2003 oxi to winter ena allo kserei kaneis pos legete?
Fozzy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 @Nitrous18 Pithanotata les to ekshs: The Underdog Project - Saturday Night Prosopika m'aresei POLY perissotero apo to Summer Jam 2003
DJ_XLR8 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 JUNIOR JACK Trust it ALBUM LAUNCH DATE: Saturday 7th Feb. 2004 Μη το χάσετε!
Nitrous18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 psaxno ena allo tragoudi mou ipan oti legete "koko" kserete poio einai?
Προτεινόμενες αναρτήσεις