Προς το περιεχόμενο

not everyone understands HOUSE music,it's a spiritual thing,a soul thing,a body thing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τους 100 καλύτερους DJs σύμφωνα με το poll που έκανε για ακόμα μία χρονιά το περιοδικό DJ, βρίσκονται στο site του περιοδικού, αλλά & στο ειδικό topic που άνοιξε ο Toufas(thanx!!!). Για να τα δείτε, διαλέγετε ένα απο τα δύο.

Toufas post

headline_top100.gif

Επίσημο site DJ mag

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

The Beginerz - Doin Me Wrong

Homecookin feat Andrea Parker - Do What You Wanna

Rawsoul Orchestra feat Sybille - Superlove

D&M Project - Doin It Good

Morten Trust - Love Has Come

Sharem Jey - Rox City

Junior Jack - Da Hype

Tyra - Another Woman

UNKLE - In A State

Wikkaman - Just The Way

Djuma Soundsystem - Les Djinns

Reaction - I Found Lovin

Bionic Bump Band - Box Bumps EP Pt 2

Lee Cabrera - Special

Lemar - 50/50

Mark John - You Give Me Everything

Only Child - Addicted

Francesco Farfa - Universal Love

Playboy - Blow Your Mind

ATFC - Shots From The Hip

Nathan Fake - Outhouse

Martin Solveig - Rockin’ Music

Roland Clarke - Resist(Jinx Head Strong Mix)

Δημοσ.
kante afto to topic sticky re paidia!

Θα σε παραπέμψω εδώ 8)

Κάποιες νέες κυκλοφορίες:

Jay Welsh - The Poet

Subjekt - Come On

DJ San - XLR8

Rulers Of The Deep - Elu On Mu Ilu

Oceanlab - Beautiful Together

The Original - I Luv U Baby 2003 mixes

Celestial - True Elements

Dείγμα 30 sec απο το κάθε κομμάτι μπορείτε να ακούσετε εδώ μέσω του Real Player.

Δημοσ.

Εγώ είχα εκφράσει την άποψή μου για το θέμα αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, σταμάτησα να γράφω σε ένα απο τα πιό αγαπημένα μου topics.

Δημοσ.
Εγώ είχα εκφράσει την άποψή μου για το θέμα αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, σταμάτησα να γράφω σε ένα απο τα πιό αγαπημένα μου topics.

Συγγνώμη αλλά αυτή η απάντησηπου έδωσα απευθυνόταν & σε σένα, άλλωστε γράφω & το nickname σου :cry: Εγώ απλά δεν το έκανα sticky για να μην παρεξηγηθώ απο άλλους χρήστες οι οποίοι ακούν άλλο είδος μουσικής. Άλλωστε, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να περαστεί η ιδέα οτι αφού έγινα moderator θα κάνω οτι γουστάρω & επειδή ξεκίνησα εγώ το topic να το βάλω sticky.

Αφού όμως επιθυμείτε να είναι sticky ας γίνει. :)

Ευχαριστώ.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα & δεν μπορεί τελικά να γίνει sticky! Προσπαθώ εδώ & τόση ώρα & δεν γίνεται για το λόγο οτι ενώ είχα κάνει εγώ το 1ο post, πριν απο καιρό & ενώ διέγραφα τα posts που έπιαναν χώρο σε σελίδες, μαζί με άλλα έσβησα & μερικά δικά μου & καταλάθος & το 1ο. Aυτό σημαίνει οτι το αμέσως επόμενο δηλαδή του zilmvos αν θυμάμαι καλά, έγινε 1ο & με επεξεργασία που μπήκα δεν υπήρχε η επιλογή για να γίνει Υπόμνημα (sticky). Διέγραψα & του zilmvos γιατί το αμέσως επόμενο ήταν πάλι δικό μου αλλά & εκεί τίποτα! Θα συνενοηθώ με Hal μήπως γίνει κάτι. :cry:

Δημοσ.

DJ_XLR8 afou blepeis oti oloi theloume na ginei sticky giati na sou poun esena oti to ekanes sticky giati to eftiakses esy?an kapoios sto pei pestou oti oloi osoi grafan edw eipan na ginei sticky :) kai ontos einai to kalitero topic se olo to insomnia.mono kai mono apo ta views ta leei ola! :) kai grafte kai kanena tragoudaki na katebasoume re paidia.ektos apo ton DJ_XLR8 pou grafei sinexeia oi alloi ti kanete??????? ante!!!! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...