Exoskeletor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Να προτεινω και γω: music is dope - micha moor
Commentator Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 υπαρχει κατι καινουργιο στο στυλ του Benny Benassi?
DJ_XLR8 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 υπαρχει κατι καινουργιο στο στυλ του Benny Benassi? Δεν έχω κάτι στα υπ' όψιν μου τώρα, ωστόσο σε τέτοιο στυλ κυκλοφορούν πολλές συλλογές στη Γερμανία και Δανία. Αν βρεις κάποια Top 40 από τις χώρες αυτές μέσα σ' αυτά τα κομμάτια θα είναι και το είδος που θες σίγουρα.
Erunildo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μιας και αναφερθηκε ο Parov Stelar,να πω οτι παιζει live την Πεμπτη 13/03 στο Μυλο (Θεσσαλονικη).Νομιζω παιζει και Αθηνα την επομενη μερα.. http://www.mylos.gr/liebe.htm
DJ_XLR8 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Καλημέρα παίδες! Μετά από πάααααρα πολύ καιρό, σκέφτηκα πως πρέπει να αλλάξω το poll για τους best DJs. Θέλω τη γνώμη σας για τα ονόματα που πρέπει να βάλω. Έχω κάποια στο μυαλό μου ωστόσο θέλω και τη δική σας γνώμη ώστε μέσα στην Μ. Εβδομάδα να το έχω έτοιμο. Περιμένω γνώμες...
Exoskeletor Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 οσοι ειχαν ψηφιση παλιοτερα δεν μπορουν να ξαναψηφίσουν?
DJ_XLR8 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 οσοι ειχαν ψηφιση παλιοτερα δεν μπορουν να ξαναψηφίσουν? Αυτό είδα κι εγώ και προσπαθώ να βρω μιά λύση με τα μεγάλα κεφάλια του forum... Δώστε μου εδώ ονόματα που θέλετε εσείς και θα το μοντάρω το θέμα...
Exoskeletor Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 ειμαι αναμεσα στον Τεστ και test αλλα ψηφιζω τον test γιατι ειναι καλυτερος στα live
speed_fire08 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Αυτό είδα κι εγώ και προσπαθώ να βρω μιά λύση με τα μεγάλα κεφάλια του forum... Δώστε μου εδώ ονόματα που θέλετε εσείς και θα το μοντάρω το θέμα... David Guetta Dj Antonie Dj DIsciple Armin Van Buuren Paul Van Dyk Axwell Dirty South Steve Angello Laidback Luke Sebastian Ingrosso Alex Gaudino Bob Sinclair Eddie Thoneick Tocadisco Sharam Deep Dish David Vendetta Roger Sanchez μερικες προτασεις
sortep_17 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Kοίταξε, πιστεύω πως εξαρτάται απο τι έχεις στο μυαλό σου ως dj. Δηλαδή αν θες να προτείνεις soul και house djs ή μόνο trance και electro ή τους "εμπορικούς" djs, οι οποίοι ασχολούνται με σχεδόν τα πάντα (όπως p.x. ο Sinclair). Για παράδειγμα εγώ ποτέ δεν θα έβαζα τον David Guetta και τον Popof σε ένα poll.
DJ_XLR8 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Να προτείνω κι εγώ μερικά κομματάκια.. καιρός ήταν... Yves Larock feat Jaba - by your side 2008 rmx Inez-Bad_Intentions-(Promo_CDM)-2008-SnS Groove_Armada-Feel_The_Same__Muthafunkaz_Remixes-(SR12660D)-WEB-2008-320 Υoav-club_thing Gusto_-_Discos_Revenge-CDM-2008-KTMP3 Schiller_Feat_Kim_-_Let_Me_Love_You-CDM-2008-YSP Africanism_All_Stars-After_the_Rain-(YP247)-Vinyl-2008-MTC
DJ_XLR8 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Θα προτείνω τα ακόλουθα κομμάτια από το υλικό μου: Copyright feat. Mr. V and Miss Patty - In da club shake sht up The Mac Project feat. Therese - Another love (original club mix) {έχει μέσα samplάκι από το Magic carpet ride} Natural Born Grooves - Candy on the dancefloor (radio edit) {όχι τόσο house anthem αλλά πιασιάρικο} Craig David vs. Bob Sinclar - Hot stuff vs. World hold on (radio edit) {καλός συνδιασμός των δύο πολύ γνωστών κομματιών, όχι όμως για house parties, εννοείται, είναι για τους τύπους "Φιλαράκο;;;; Θα μου γράψεις cd;;;" Axwell and Bob Sinclar Feat. Ron Carroll - What A Wonderful World {καλή συνεργασία των δύο, δε βαράει πολύ όμως, έχει πολλά φωνητικά, αναμείνατε remixes} Soul Seekerz vs Judy Cheeks - Reach for the love (Soul Seekerz radio edit) {κλασικό vocal house}
Globerotter Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Στους djs πρόσθεσε και τους Deadmau5 Sebastien Leger Mark Knight Eric Prydz - Pryda Robbie Rivera και απο κομματάκια φυσικά Pryda - Miami Atlanta -> Site: Youtube Link Laidback Luke and Tom Stephan ft. Romanthony - Show -> Site: Youtube Link David Guetta and Chris Willis vs Tocadisco - Tomorrow Can Wait (Original mix) -> Site: Youtube Link Επίσης για πιό ψαγμένους: Tony Arzadon - Flash Avici vs Philgood - A new hope Avici - Sorry Mr. Atari Avici - Here We Go Avici - Electric Masturbation Armand Pena - Lagged <- Trelo kommati Santiago & Bushido - Head Trick Mark Knight and Funkagenda - Man with the Red Face <- gnosto tech house, paizetai edo k ligo kairo ston best DJ Antoine - Work it out (Klaas remix) Prok and Fitch pres. Saloma De Bahia - Outro Lugar (Tocadiscos Nunca Chove Floripa mix) <- house Federico Franchi - Pears Federico Franchi - Quartz <- O paragogos tou poly gnostou Cream ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις