Προς το περιεχόμενο

not everyone understands HOUSE music,it's a spiritual thing,a soul thing,a body thing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
υπαρχει κατι καινουργιο στο στυλ του Benny Benassi?

Δεν έχω κάτι στα υπ' όψιν μου τώρα, ωστόσο σε τέτοιο στυλ κυκλοφορούν πολλές συλλογές στη Γερμανία και Δανία. Αν βρεις κάποια Top 40 από τις χώρες αυτές μέσα σ' αυτά τα κομμάτια θα είναι και το είδος που θες σίγουρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες! Μετά από πάααααρα πολύ καιρό, σκέφτηκα πως πρέπει να αλλάξω το poll για τους best DJs. Θέλω τη γνώμη σας για τα ονόματα που πρέπει να βάλω. Έχω κάποια στο μυαλό μου ωστόσο θέλω και τη δική σας γνώμη ώστε μέσα στην Μ. Εβδομάδα να το έχω έτοιμο. Περιμένω γνώμες...

Δημοσ.
οσοι ειχαν ψηφιση παλιοτερα δεν μπορουν να ξαναψηφίσουν?

Αυτό είδα κι εγώ και προσπαθώ να βρω μιά λύση με τα μεγάλα κεφάλια του forum... Δώστε μου εδώ ονόματα που θέλετε εσείς και θα το μοντάρω το θέμα...:P

Δημοσ.
Αυτό είδα κι εγώ και προσπαθώ να βρω μιά λύση με τα μεγάλα κεφάλια του forum... Δώστε μου εδώ ονόματα που θέλετε εσείς και θα το μοντάρω το θέμα...:P

David Guetta

Dj Antonie

Dj DIsciple

Armin Van Buuren

Paul Van Dyk

Axwell

Dirty South

Steve Angello

Laidback Luke

Sebastian Ingrosso

Alex Gaudino

Bob Sinclair

Eddie Thoneick

Tocadisco

Sharam

Deep Dish

David Vendetta

Roger Sanchez

μερικες προτασεις:-)

Δημοσ.

Kοίταξε, πιστεύω πως εξαρτάται απο τι έχεις στο μυαλό σου ως dj.

Δηλαδή αν θες να προτείνεις soul και house djs ή μόνο trance και electro ή τους "εμπορικούς" djs, οι οποίοι ασχολούνται με σχεδόν τα πάντα (όπως p.x. ο Sinclair). Για παράδειγμα εγώ ποτέ δεν θα έβαζα τον David Guetta και τον Popof σε ένα poll.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να προτείνω κι εγώ μερικά κομματάκια.. καιρός ήταν...

Yves Larock feat Jaba - by your side 2008 rmx

Inez-Bad_Intentions-(Promo_CDM)-2008-SnS

Groove_Armada-Feel_The_Same__Muthafunkaz_Remixes-(SR12660D)-WEB-2008-320

Υoav-club_thing

Gusto_-_Discos_Revenge-CDM-2008-KTMP3

Schiller_Feat_Kim_-_Let_Me_Love_You-CDM-2008-YSP

Africanism_All_Stars-After_the_Rain-(YP247)-Vinyl-2008-MTC

Δημοσ.

Θα προτείνω τα ακόλουθα κομμάτια από το υλικό μου:

Copyright feat. Mr. V and Miss Patty - In da club shake sht up

The Mac Project feat. Therese - Another love (original club mix) {έχει μέσα samplάκι από το Magic carpet ride}

Natural Born Grooves - Candy on the dancefloor (radio edit) {όχι τόσο house anthem αλλά πιασιάρικο}

Craig David vs. Bob Sinclar - Hot stuff vs. World hold on (radio edit) {καλός συνδιασμός των δύο πολύ γνωστών κομματιών, όχι όμως για house parties, εννοείται, είναι για τους τύπους "Φιλαράκο;;;; Θα μου γράψεις cd;;;"

Axwell and Bob Sinclar Feat. Ron Carroll - What A Wonderful World {καλή συνεργασία των δύο, δε βαράει πολύ όμως, έχει πολλά φωνητικά, αναμείνατε remixes}

Soul Seekerz vs Judy Cheeks - Reach for the love (Soul Seekerz radio edit) {κλασικό vocal house}

Δημοσ.

Στους djs πρόσθεσε και τους

Deadmau5

Sebastien Leger

Mark Knight

Eric Prydz - Pryda

Robbie Rivera

και απο κομματάκια φυσικά

Pryda - Miami Atlanta -> Link.png Site: Youtube Link

Laidback Luke and Tom Stephan ft. Romanthony - Show -> Link.png Site: Youtube Link

David Guetta and Chris Willis vs Tocadisco - Tomorrow Can Wait (Original mix) -> Link.png Site: Youtube Link

Επίσης για πιό ψαγμένους:

Tony Arzadon - Flash

Avici vs Philgood - A new hope

Avici - Sorry Mr. Atari

Avici - Here We Go

Avici - Electric Masturbation

Armand Pena - Lagged <- Trelo kommati

Santiago & Bushido - Head Trick

Mark Knight and Funkagenda - Man with the Red Face <- gnosto tech house, paizetai edo k ligo kairo ston best

DJ Antoine - Work it out (Klaas remix)

Prok and Fitch pres. Saloma De Bahia - Outro Lugar (Tocadiscos Nunca Chove Floripa mix) <- house

Federico Franchi - Pears

Federico Franchi - Quartz <- O paragogos tou poly gnostou Cream ^^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...