Critter Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Παιδες, καλησπερα, αλλο ενα καταπληκτικο house event λαμβανει χωρα την ερχομενη παρασκευη στην Αθηνα σε ένα απο τα καλυτερα μαγαζια της πόλης. Σας παραθετω το e-flyer. Για guest list οσοι ενδιαφερεστε μου στελνετε pm. FRIDAY 17 FEBRUARY 2006 "PHILOSOPHY OF DANCE" party at P L A Y R O O M club on decks: Agent Greg (Resident at Cavo Paradiso, http://www.agentgreg.net) warm up by: Panos Z House music all night long! Doors open:23:30 PLAYROOM(Sarri&Ogigou 16,Psirri,Athens) tel: 210 3222741 Entrance fee:15 E Reserve:100E
DJ_XLR8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Καλά να περάσετε ρε συ Critter! Ρε 'σεις κανονίστε να παίξτε κάπου στη Πάτρα!!! Άντε καρναβάλι έρχεται! Θα μου πεις αν δε σας ενοχλήσουν οι πατρινοί επιχειρηματίες πως θα έρθετε...;; Είναι & αυτό! Anyway,... "σπάστε" τα όλα! Have fun!
Critter Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Τωρα που λες για Πατρα, ο Greg ειχε παιξει περσυ στο καρναβαλι σε ενα festival που ειχε γινει. Για φετος δεν εχει κανονισει κατι για την ωρα αλλα τα πραγματα αλλαζουν απο μερα σε μερα. Παντως σημερα θα ειναι σουπερ γιατι εκτος της μουσικης, ειναι σουπερ και το μαγαζι.
jimmys26 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Χαιρετω και εγω τη house κοινοτητα!Καθησα 2 ωρες για να διαβασω οσα γραψατε απο την πρωτη σελιδα και ομολογω οτι ορισμενοι εχετε κανει κανονικη διατριβη!Εχω μια απορια ρε παιδες.Δε βρισκω house τραγουδακια εποχης 1985-1989.Την εποχη της discoμπαλλας αν θυμαστε.Kατι τραγουδια του στυλ Mory cante,snap,και -γενικα τα dance της εποχης-αυτα αλλα δεν θυμαμαι ασε που μπορει να κανω λαθος για Mory cante αλλα οι παλιοι ισως να καταλαβατε τι εννοω.Μολις θυμηθηκα οτι εχω μεγαλωσει πολυ για να θυμαμαι τη μουσικη ακουγα στα 5...:oops: dj_xlr8 Heeeeelp-critter heeelp!!!
szaf Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 παιδιά, ψάχνω να βρω ένα house με γυναικεία vocals, που λέει στη μεγαλύτερη διάρκεια του τραγουδιού: "higher...and higher....so higher" με πολύ δυνατή φωνή...καμιά ιδέα;;
DJ_XLR8 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Εχω μια απορια ρε παιδες.Δε βρισκω house τραγουδακια εποχης 1985-1989.Την εποχη της discoμπαλλας αν θυμαστε.Kατι τραγουδια του στυλ Mory cante' date='snap,και -γενικα τα dance της εποχης-αυτα αλλα δεν θυμαμαι ασε που μπορει να κανω λαθος για Mory cante αλλα οι παλιοι ισως να καταλαβατε τι εννοω.Μολις θυμηθηκα οτι εχω μεγαλωσει πολυ για να θυμαμαι τη μουσικη ακουγα στα 5...:oops:dj_xlr8 Heeeeelp-critter heeelp!!![/quote'] Καλημέρα! Κάποια κομματάκια της περιόδου 1985 - 1990 είναι αυτά: >Darryl Pandy - Love Can't Turn Around (Love Edit) Pump Up The Volume Raze - Break 4 Luv Mr. Fingers - Can U Feel It Inner City - Good Life Rhythim Is Rhythim - Strings Of Life Richie Rich - Salsa House Frankie Knuckles & Satoshi Tomiie - Tears (Classic Vocal Εdit) Chanelle - One Man (Original Mix) Phase II - Reachin' Todd Terry Project - The Weekend Kariya - Let Me Love You For Tonight (Original Mix) Nitro Deluxe - Let's Get Brutal A Guy Called Gerald - Voodoo Ray Orbital - Chime D Mob - We Call It Acieed
Xvipes Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 kalispera..psaxnw ena kommataki pou akougete autes tis meres apo ton best radio(92.6) einai psilo xalaro progressive kai gia melodia exei ena armonio pou emena mou erxete sto mialo san na einai "Yanni".to bazei apogeuma pros brady...epsaksa gia kana remix apo yanni alla den katafera na brw tpt.any help?thnx... brika to kommati paides... legete zac f - love's come kamia sxesh me yanni alla auto mou thimize p.s to original einai apo kim wilde - cambodia
antonio4 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ρε παιδια to cinderella ποιου καλλιτέχνη είναι; επίσης δε μπορώ να βρω ενα γνωστό ψιλοπαλιό(2-3 χρονια υπολογιζω) τραγουδι(οχι το Nothing Matters At All) του dj jaiming.Γνωρίζει κανείς κανενα άλλο;
Kelly_0001 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Κάτι εύκολο για σας, ένα που λέει "...this night before sunrise I'm sure we'll get together...", που σιγά μη λέει έτσι δηλαδή, απλά έτσι το θυμάμαι. Και ένα άλλο, ρώτησα τον DJ και μου είπε "living on a radio" αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Any ideas...?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 ^^ Nα κανω 2 υποθεσεις? 1. Axwell ft. Sebastian Ingrosso - Together 2. Pakito - Living on video
Kelly_0001 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 I'll check... thank u πάντως... Το δεύτερο είναι καινούριο σχετικά? Είχα βρει ένα με αυτό το όνομα, αλλά δεν μου πολυ-έμοιαζε με αυτό που ψάχνω.
Kelly_0001 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Ok, και τα 2 αυτά ήταν. Αν και τώρα που τα ξανα-άκουσα δεν θυμάμαι τί ακριβώς μου άρεσε στο 2ο. Και όσον αφορά το 1ο, μάλλον λέει "Our souls will get together", έτσι? ThanX anyway...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Και όσον αφορά το 1ο' date=' μάλλον λέει "Our souls will get together", έτσι?[/quote']Nαι, αυτο λεει, πολυ ωραιο κομματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις