fabio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Παλευω να κανω ενα script για ανεβασμα αρχειων σε php. Το προβλημα ειναι οτι θελω να γινεται μεσω browser η δουλεια αλλα το οριο του host στην php για μεγιστο μεγεθος ειναι μισο απο οσο θελω και επιπλεον υπαρχει και ο κινδυνος timeout. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω;
CyberCr33p Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Πρόσθεσε ένα .htaccess που έχει μέσα την εξής γραμμή: > php_value upload_max_filesize 50M Εάν δεν δουλέψει σου προτείνω να επικοινωνήσεις με τον web-host σου. Είναι κάτι που μπορεί να διορθώσει η τεχνική υποστήριξη.
fabio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Τωρα που ξαναβλεπω το ποστ δεν ειμαι και πολυ σαφεις. Το πρωτο που εκανα ηταν να μιλησω με την υποστυριξη. Αλλα ο host δεν επιτρεπει πανω απο 12mb ουτε μεσω php.in ουτε μεσω .htaccess. Ή πιο σωστα στη δευτερη περιπτωση αναλογα με το σερβερ μπορει να να γινεται αλλα επειδη δεν πανω απο 12 σε shared απαγορευεται ρητα δεν θελω να το παιξω μαγκας. Ειμαι παααρα πολυ ευχαριστημενος απο τον χοστ και δεν θελω να ερθουμε σε κοντρα. Γι αυτο ψαχνω εναλλακτικη λυση και μαλλον εγραψα λαθος για παρακαμψη του οριου. Ψαχνω μια αλλη λυση. Κι ας μην ειναι σε php αρκει να εκτελειται με browser
CyberCr33p Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Ίσως να υπάρχει κάτι τέτοιο σε perl. Άρχισε να ψάχνεις από εδώ: http://www.hotscripts.com
fabio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 ok θα δω κατι τετοιο. Αν δεν θελει ναι πολυ ρυθμιση γιατι δεν εχω ιδεα απο perl ακομα καλυτερα :-D:-D Thanks
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 επιπλεον υπαρχει και ο κινδυνος timeout.; >set_time_limit(0);
fabio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Βρηκα τελικα λυση, ενα java applet με πολυ ευκολη εγκατασταση , πολλες δυνατοτητες παραμετροποιησης , το αρχειο αφου ανεβει στο tmp του server το χειριζεται αλλο script σε ο,τι γλωσσα θελετε κτλ κτλ κτλ κτλ και κυριως free http://jumploader.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.