ds_marilena Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα...εχω το συγκεκριμενο κινητο αλλα τον τελευταιο καιρο εχω προβλημα...το ειχα αφησει αρκετο καιρο χωρις να το χρησιμοποιησω και πλεον δεν ανοιγει καν...το βαζω να φορτισει και στην αρχη αναβει το λαμπακι αλλα αν προσπαθησω να το ανοιξω κλεινει το λαμπακι και σταματαει και η φορτιση... Μηπως φταιει το οτι εμεινε καιρο ετσι?τι να κανω δεν ξερω αν μπορειτε να βοηθησετε... ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας κουρασα!!!
mithrid Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 υποθετω οτι battery για πεταμα.ειχα αρκετα κινητα που δεν φορτιζαν επειτα απο καιρο και τα μισα τα αφησα 2μερες στην πριζα και επανηλθαν στη ζωη,ενω στα υπολοιπα(που δεν πηραν μπρος)τους αλλαξα μπαταρια(κριμα να πανε χαμενα).μεχρι εκει φτανει η γνωση μου.ελπιζω να ημουν χρησιμος
xlmk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 καλημερα και απο εμενα...εχω ακριβως το ιδιο κινητο.αν μενεις θεσσαλονικη ευχαριστως να δοκιμασεις με την μπαταρια που εχω αλλιως δοκιμασε απο καποιον πρωτου προβεις σε αγορα αλλης...επισης προσπαθησε να το ανοιξεις εχοντας πατημενα ταυτοχρονα {με το στικακι} το κουμπι που κανει reset απο κατω.ελπιζω να βοηθησα
ds_marilena Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ειμαι απο Πατρα δυστυχως αρα...το δοκιμασα και με τα δυο κουμπια μηπως και ανοιξει αλλα τπτ...θα ψαξω ομως να βρω καποιον με ιδιο κινητο να κανω μια δοκιμη στην μπαταρια...κριμα ειναι ..μην πληρωσω καινουργια μπαταρια χωρις λογο!!! Παντως πιστευω οτι το κινητο αχρηστο δεν ειναι ή ειναι?με μια καινουργια μπαταρια πιστευω θα στρωσει... Σας ευχαριστω παρα πολυ και θα σας ενημερωσω για το τι εγινε!!!
ds_marilena Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Καλημερα σας...τελικα εκανα το εξης...να το κανετε τουλαχιστον και οσοι δεν το γνωριζεται...υπαρχει καποιο μηχανημα στο γερμανο που επαναφερει την μπαταρια δινοντας της περισσοτερο ρευμα απο οτι ενας φορτιστης...αυτη θα ηταν και η τελευταια λυση μου αλλα...βρηκα εναν γνωστο με Qtek και βαλαμε τη δικη μου μπαταρια στο δικο του και τη δικη του στο δικο μου και εγινε η φορτιση κανονικα και απο τα δυο κινητα!!! Ευχαριστω για τις συμβουλες σας..και ελπιζω να βοηθησω και εγω καποιους με το ιδιο προβλημα...
mithrid Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 nice shot..and simple life καλη συνεχεια με το πολυαγαπημενο qtec!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.