DIMITRISG Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 παιδια θελω να κάνω το εξης και θα ηθελα καμια ιδεα εχω όλα μου τα έγγραφα γραφειοκρατικά κλπ στο gmail με το gspace extension του firefox. Μου χρησημευει για backup αλλα και οταν βρισκομαι σε κάποια υπηρεσία και μου λείπει ένα χαρτί τους λέω να με αφησουν να το παρω απο το ιντερνεντ και ολα οκ δεν χρειαζεται να ξαναπαω. Εχει όμως ενα μεινεκτημα οτι δεν μπορω να εχω ενα εργαλειο να βλεπω τα αρχεια , ετσι παω στο inbox και τα ψαχνω ενα ενα , ή στην καλυτερη search messages. Εχει κανεις καμια ιδεα πως γινεται καλυτερα ; υπαρχει και η λύση να εχεις usb storage στα κλειδιά .... αλλα αντε να κάνεις και synchronized κάθε φορά που προσθαφαιρεις έγγραφα.
21century Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Υπαρχει και η εφαρμογη Gmail drive, ενώ ο Γουγλης σκεφτεται να προχωρησει και σε μια ακομα νεα υπηρεσια ον λαιν αποθηκευσης δεδομενων με πολυ χωρο.
DIMITRISG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Το μειονεκτημα με το gmail drive ειναι οτι πρεπει να το εχεις εγκαταστησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.