Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@fulgore σ ευχαριστω φιλε, ειδα βιντεο για να δω τι παιζει αλλα επειδη μου βγαινει για charge n play + wireless adapter πανω απο 30 ευρω τελικα αποφασισα να παρω ενα bluetooth adapter και να κανω 2ο pc χειρηστηριο το ds4 μου.

Οτι νομιζεις.Το wireless adapter ειναι αναγκαιο κακο για ασυρματο δυστηχως αλλα το πρωτο προφανως και μπορεις να το γλυτωσεις με επαναφορτιζομενες μπαταριες. 

Αν παλι σε βολευει του DS4 τοτε κανενα προβλημα.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία η δόνηση στις σκανδάλες του Xbox one controller, να δούλευαν και στα παιχνίδια στο pc καλά θα ήταν. Αρε Microsoft

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σε όλους.

Ξέρετε αν υπαρχει πρόγραμμα που με κάποια εντολή να μπορώ με το απλό οπτικό ποντίκι απο όπου το περνάω, να κλικάρει αυτόματα συνεχώς, & όσο το δυνατόν περισσότερες φορές/sec?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να αγοράσω δύο ασύρματους μοχλούς για να παίζω στον υπολογιστή τον οποίο έχω συνδέσει με την τηλεόραση. Έχετε να προτείνετε κάτι φθηνό και ποιοτικό; Μην δώσουμε μία περιουσία. Θα πάρω λογικά και τριάντα ευρώ στο paypal αποζημίωση γιατί στο ebay δεν μου εστάλη ένα πακέτο και έχω ανοίξει case. Οπότε μπορούμε να καταφύγουμε και εκεί αν χρειαστεί, δεδομένου ότι είναι και πιο φθηνά.

Στο public είναι αυτό, αλλά είναι ακριβό:

http://www.public.gr/cat/gaming/pc-controllers/gamepads/?addFacet=501337%253ALOGITECH&sortOrder=ascending&sortMode=&sortProperty=childSKUs.publicActualPrice&parentCategoryId=cat1834056pp&fso=501337

Δημοσ.

Logitech F710, XBOX 360 Wireless Controller for pc και XBOX ONE wireless controller ειναι τα μονα που αξιζουν για pc ,

με οτιδήποτε αλλο δεν θα κανεις δουλεια!

• Like 1
Δημοσ.

Οχι,

Γτ πολυ απλα το 95% των παιχνιδιών ειναι 100% συμβατα με το χειριστήριο του xbox.

Κοινως μονο τα χειρηστήρια που είναι επισης συμβατά με xbox θα σου δουλεψουν σωστά... οτιδήποτε άλλο θελει ειδικά προγράμματα για button mapping που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν λειτουργούν σωστά...

Κοινως αν δεν μπορεις να διαθέσεις τα χρήματα για τα χειρηστήρια που αναφέρω παραπανω καλύτερα να μεινεις με πληκτρολογιο/ποντικι

Δημοσ.

Είναι παλιό το σύστημα και το θέλω για χρήση με παιχνίδια emulator, για παράδειγμα ePSXe (PS1 Emulator). Σχετικά με αυτό που λες, χειριστήρια XBOX έχει από ebay Hong Kong με 20 ευρώ:

http://www.ebay.com/itm/New-Black-2-4GHz-Wireless-Game-Controller-Joypad-for-Xbox-One-Microsoft-PC-DE-/172138007102?hash=item2814398a3e:g:A7QAAOSwHgVW66sz

Κάνει αυτό;

Δημοσ.

Άλλη μια φορά (για όσους επιμένουν ότι μόνο με αυθεντικά x-box και logitech γίνεται δουλειά)

https://www.skroutz.gr/s/4432543/SpeedLink-Torid-Wireless-Gamepad-%CE%92lack-PC-PS3.html?from=account_notifications

Πρώτον έχει το mapping του xbox οπότε από εκεί είμαστε οκ και δεύτερον για μόλις 10€ διαφορά από το microsoft δεν αξίζει λόγο ποιότητας!

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος κάτοχος xone wireless να μου πει λύσει μια απορία;Χρειάζεται κάθε φορά που ξεκινάς τον υπολογιστή συγχρονισμό με το δέκτη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...