Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω μία ερώτηση κι εγώ με τη σειρά μου. Στο παρελθόν είχα αγοράσει αυτό το gamepad http://www.e-shop.gr/product?id=PER.580168 το οποίο και χρησιμοποίησα ελάχιστα αλλά τώρα σκέφτομαι να ξαναρχίσω ορισμένα παιχνίδια που θέλουν controller.

Το συγκεκριμένο λέτε να κάνει δουλειά ή αξίζει να δώσω 28 euro (έχω δωροεπιταγή) και να πάρω ένα ασύρματο xbox360 controller??

ναι και βάλε τα υπόλοιπα που θα χρειαστεί για να πάρεις το ασύρματό..μαζί του είναι και ο αντάπτορας,μαζί πουλιούντε..

Τώρα άμα θες να περιορίζεσαι από καλώδια,εσύ ξέρεις!

Αγόρασε ένα ενσύρματο Xbox 360 χειριστήριο... Για ασύρματο είναι ποιο ακριβό και χρειάζεσαι το ειδικό χειριστήριο της Microsoft για pc που έχει και τον ασύρματο adaptora... Ενσύρματο πάντως είναι καλύτερα...

μαζί πωλείται ο πομπός...!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Raikkonen86

I lolled!

Έχει ήδη χειριστήριο το όποιο είναι επώνυμο και δεν έχει καν δοκιμάσει για να δει αν τον βολεύει και εσύ του προτείνεις να πάρει του xbox...  XD

Επεξ/σία από Havik
  • Like 2
Δημοσ.

@Raikkonen86

I lolled!

Έχει είδη χειριστήριο το όποιο είναι επώνυμο και δεν έχει καν δοκιμάσει για να δει αν τον βολεύει και εσύ του προτείνεις να πάρει του xbox...  XD

ο zizu είπε για δωροεπιταγή για να αγοράσει καλέ

Δημοσ.

Αφού είπε έχει δωροεπιταγη ρε παιδιά... Και του πρότεινα να αγοράσει ένα ενσύρματο για Xbox 360... <br>

Btw δεν είπα ότι ο πομπός πωλείται χωριστά...

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδία πήρα το ασύρματο  Microsoft xbox 360 που είναι για windows στα 33 ευρώ και φυσάει , είμουν κάτοχος ps3 και πάλι όμως με βόλεψε πάρα πολύ

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή υπήρξε μπέρδεμα, η δωροεπιταγή μου είναι 5 ευρώ στα Public και έτσι μου βγαίνει στα 28 ευρώ η αγορά του ασύρματου xbox 360 controller που είναι πολύ καλή τιμή.

Το ερώτημα είναι αν είναι αρκετά καλύτερο/πιο βολικό από το rumblepad 2 και με καλύτερη συμβατότητα ώστε να αξίζει η αγορά του στα 28 ευρώ..?

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή υπήρξε μπέρδεμα, η δωροεπιταγή μου είναι 5 ευρώ στα Public και έτσι μου βγαίνει στα 28 ευρώ η αγορά του ασύρματου xbox 360 controller που είναι πολύ καλή τιμή.

Το ερώτημα είναι αν είναι αρκετά καλύτερο/πιο βολικό από το rumblepad 2 και με καλύτερη συμβατότητα ώστε να αξίζει η αγορά του στα 28 ευρώ..?

Μια χαρά βγαίνει κοίτα άμα σε βολεύει το design του xbox πάνε με κλείστα μάτια επίσης έχει συμβατότητα για τα περισσότερα games από ότι ξέρω , μού έκανε κατευθίαν εγκατάσταση τους drivers στα win 8 αν και έχει cd μέσα στην συσκευασια . Τώρα και η Logitech είναι πολύ καλή μάρκα άλλα για το συγκεκρίμενο gamepad δεν γνωρίζω περισσότερα

Δημοσ.

επειδή έχω 2 ασύρματα rumblepads2,και τα ευχαριστιόμουν πολύ και τα έβρισκα τα καλύτερα..πριν κάτι μήνες πήρα το ασύρματο χ360 και με βόλεψε άπειρα,και έγινε αυτό το καλύτερο!Είναι πιο ελαφρύ και μικρό από το rumblepad,συνεπώς και πιο άνετο στο κράτημα..και πάω και για 2ο :-D .

Δεν έχω ακόμα συνηθίσει που βρίσκονται τα κουμπιά,αλλά με τον καιρό τα πάω όλο και καλύτερα..

Δημοσ.

Ωραία! Θα το παραγγείλω τότε..

Τη μπαταρία έχουν τα συγκεκριμένα και πόσες περίπου ημέρες βγάζει??

Δημοσ.

Ωραία! Θα το παραγγείλω τότε..

Τη μπαταρία έχουν τα συγκεκριμένα και πόσες περίπου ημέρες βγάζει??

δεν ξέρω αυτές που χει πόσο βγάζουν,αλλά έχει καλή αυτονομία και πάλι..

έχω βάλει δικές μου μπαταρίες..και ανάλογα την χρήση που το κάνω..το φόρτισα μετά από 2μηνο,μια φορά όλη και όλη...

Δημοσ.

Φορτίζει με usb όπως το χειριστήριο του PS3 ή εννοείς ότι έχεις επαναφορτιζόμενες, επομένως οι απλές αλκαλικές θα με βγάζουν κάνα δίμηνο?

Δημοσ.

Btw δεν είπα ότι ο πομπός πωλείται χωριστά...

ε τότε που ναι το κακό και το ανέφερες; :P
Οχ Παναγία μου... Γιατί είπα εγώ ότι είναι κακό?????
Δημοσ.

Οχ Παναγία μου... Γιατί είπα εγώ ότι είναι κακό?????

Αγόρασε ένα ενσύρματο Xbox 360 χειριστήριο... Για ασύρματο είναι ποιο ακριβό και χρειάζεσαι το ειδικό χειριστήριο της Microsoft για pc που έχει και τον ασύρματο adaptora... Ενσύρματο πάντως είναι καλύτερα...

άρα είναι κάτι κακό!Και έτσι όπως το λες είναι σα να πρέπει να το αγοράσει έξτρα!

Δημοσ.

Α και εσύ zizu ψαχνεσε για χειριστήριο? μα να μην το ξερα να σου στείλω χθες στο steam γιατί και εγω ψάχνω. τελικά πήρα το ενσύρματο της ms στα 21 από το you.gr. θα το έχω την πέμπτη. δεν είχα σκοπό να παρω άμεσα αλλα ήταν πολύ καλό deal. εξάλλου τα 'παιξε το F510 μου.

γενικά από το Logitech δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν. σκληροί μοχλοι που γλιστρούν, άθλια bumpers (το ένα μάλιστα είχε κολλήσει μέσα και αναγκαστικά να το ανοίξω για να το ξεκολλήσω, σκληρά και άβολα triggers χωρίς μεγάλο βάθος. δεν θα ξαναπροτημησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...