Sog96Ch Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κανενα απο τα δυο. F510 και τα εχεις ολα σε ενα πακετο. το F510 δεν ειναι ασυρματο και δεν το βλεπω σε κανενα καταστημα. Επισης ξερετε εαν βγουν τιποτα καινουργια gamepad και εαν ναι ποτε
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Θελεις οπως και δηποτε να ειναι ασυρματο?
Sog96Ch Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Θελεις οπως και δηποτε να ειναι ασυρματο? Εχω σκοπο να βαλω ως δευτερη οθονη την τηλεοραση και μερικα παιχνιδια μπορει να τα παιζω απο εκει (λεω για κανενα fifa, AC). Edit : Ετσι και αλλιως το F510 δεν το βρισκω σε κανενα μαγαζι Στο F710 λετε να πεσει η τιμη;
kotlousko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Το F510 το εχω εγω και μου αρεσει Για ενα ποεριεργο λογο εχει εξαφανιστει απο τα μαγαζια
Zapee995 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το controller της Microsoft εχει 36-37ευρω με τον original δεκτη, οποτε θα σου ξαναελεγα να πας εκει.. https://www.skroutz.gr/s/310347/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows.html Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2014 από Zapee995
p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 κρατηστε του 360 μεχρι να βγει του one. μην ασχολειστε με οτιδηποτε αλλο, κρατηστε και κανα λεφτο στην τσεπα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπάρχει καλύτερο gamepad από του 360, μέχρι να βγει του One
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Προσωπικά γουστάρω περισσότερο το F710 λόγω PS button layout, αλλά και του Χ360 με βολεύει. Αλλά λόγω τιμής, καλύτερα Χ360 απο καμιά αγγελία.
gavros10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εχω το f710 εδω και κατι χρονια και καθε φορα που το χρησιμοποιω μου βγαζει το λαδι. Δεν το αναγνωριζει με την μια το pc, πρεπει να ξεσυνδεσω πρωτα το καλωδιο (η επεκταση του ασυρματου ανταπτορα) και να το ξαναβαλω για να δει το χειριστηριο. Αυτο ειναι το λιγοτερο παντως. Σε πολλα παιχνιδια γινεται ντουμπλαρισμα των κουμπιων με αποτελεσμα το Α να ειναι το Β και το Χ να ειναι το Υ. Παλια ειχε και αλλα προβληματα αλλα τα εφτιαξα. Μερικες φορες χρειαζεται να βαλω το προγραμμα που κανει το χειριστηριο να φαινεται ως 360 για να δουλεψει σε παιχνιδια. Θα σου προτεινα να πας κατευθειαν σε x360 γιατι ολα τα παιχνιδια το υποστηριζουν επισημα και δεν θα χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Έχω το F510 εδώ και ένα χρόνο και είναι απίστευτα καλό, συμβατό με όλα τα games και πολύ βολικό. Το μόνο θέμα που έχει είναι οι σκανδάλες του που είναι πολύ ζόρικες να τις χρησιμοποιείς συνεχώς...το ίδιο φαντάζομαι θα ισχύει και στο f710 που είναι το ίδιο απλά σε wireless. Πάντως θα συμφωνήσω και γω ,ότι σε βολεύει καλύτερα στο χέρι σου.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εχω το f710 εδω και κατι χρονια και καθε φορα που το χρησιμοποιω μου βγαζει το λαδι. Δεν το αναγνωριζει με την μια το pc, πρεπει να ξεσυνδεσω πρωτα το καλωδιο (η επεκταση του ασυρματου ανταπτορα) και να το ξαναβαλω για να δει το χειριστηριο. Αυτο ειναι το λιγοτερο παντως. Σε πολλα παιχνιδια γινεται ντουμπλαρισμα των κουμπιων με αποτελεσμα το Α να ειναι το Β και το Χ να ειναι το Υ. Παλια ειχε και αλλα προβληματα αλλα τα εφτιαξα. Μερικες φορες χρειαζεται να βαλω το προγραμμα που κανει το χειριστηριο να φαινεται ως 360 για να δουλεψει σε παιχνιδια. Θα σου προτεινα να πας κατευθειαν σε x360 γιατι ολα τα παιχνιδια το υποστηριζουν επισημα και δεν θα χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. απο κατω δεν εχει διακοπτακι για Χ η D; σε Χ βαλτο
panther_512 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά εγώ τα έχω όλα. Έχω και PS2 χειριστήρια (με αυτά ξεκίνησα) και XBOX360 original controller και το ενσύρμαστο F510 καί το ασύρματο F710. Έχω και σφραγισμένο στο κουτί του Wavebird χειριστήριο. Έχω αφιερώσει πάνω από 2 χρόνια στο XBOX360 χειριστήριο πρίν να γυρίσω στα Logitech, επειδή απογοητεύτηκα από το τεράστιο deadzone των αναλογικών του (κάτι το οποίο διαφημίζεται ότι έχει λυθεί στα χειριστήρια XBOX One) Αν του παιδιού του αρέσει οι αναλογικοί να είναι τύπου Playstation τότε τα F510 και F710 είναι μακράν τα καλύτερα χειριστήρια. Έχω κάνει εκτενή ανάλυση στο παρελθόν. Τα χειριστήρια της Logitech είναι αντικειμενικά καλύτερα χειριστήρια, τόσο σαν κατασκευή και ακρίβεια αναλογικών, όσο και στα features που έχουν και στη συμβατότητα direct Input και X-input. Επίσης αναγνωρίζεται ως XBOX360 χειριστήριο αμέσως, από όλα τα παιχνίδια που υποστηρίζουν ΧΒΟΧ360 χειριστήριο. Στο XBOX360 να πάει το παιδί μόνο αν δεν του αρέσει η θέση των αναλογικών τύπου playstation και δεν μπορεί να το συνηθίσει με τίποτα. Επίσης θα έχει αρκετά προβήματα με παιχνίδια προ 2006. Για το ασύρματο F710 vs το ενσύρματο F510 να πώ ότι το ασύρματο έχει πολύ πιό ασθενή δόνηση, προφανώς για εξοικονόμηση μπαταρίας, ενώ σπάνια για λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να αποσυχρονιστεί. Θα έλεγα ότι σε απόσταση 2,5 μέτρα που είμαι από το receiver, έχω αποσυχρόνιση 3-5 δευτερολέπτων ανα 8 ώρες παιξίματος. Αλλά τα πάει πολύ καλά, αν αναλογιστείς ότι έχω 3 διαφορετικά receiver Logitech + bluetooth + router ακριβώς δίπλα στο receiver του F710. Επίσης οι σκανδάλες του F710 είναι λίγο πιό μαλακές από του F510 και το D-pad απειροελάχιστα καλύτερο. Πάντως εγώ προτείνω γενικά ασύρματα περιφεριακά μόνο αν το απαιτεί η απόσταση που έχεις. Αλλιώς πάντα ενσύρματα. Οπότε προτείνω πρώτα το ενσύρματο F510, αμέσως μετά το ασύρματο F710 και ακολούθως το XBOX360 χειριστήριο. Οι σκανδάλες των F510 και F710 είναι πολύ πολύ πιό σκληρές από του XBOX360. Τη πρώτη φορά που πήγα από το XBOX360 στο F510 έπαθα ένα μικρό σόκ από τη τεράστια διαφορά. Τη πρώτη μέρα τα βρήκα σκούρα. Το συνηθίζεις όμως, τα δάχτυλα δυναμώνουν και μετά από 2-3 μέρες είσαι μιά χαρά.
rofl Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Με την τιμη που εχει πλεον το Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows. (33€) σε συνδυασμο με τα χαρακτηριστικα που προσφερει το θεωρω πολυ καλη προταση http://www.skroutz.gr/s/310347/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows.html
gavros10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 απο κατω δεν εχει διακοπτακι για Χ η D; σε Χ βαλτο Σε x input το εχω Γενικα ειναι λιγο βαρυ και σοβαρο controller. Το αισθανεσαι γερο στο χερι. Οι σκανδαλες ειναι λιγο δυσκολες παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα