Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το xbox ειναι καθαρά τι σε βολεύει , αυτο που ξέρω ειναι οτι το logitech παίζει με ολα τα παιχνίδια και ειναι και αρκετά ανθεκτικό δεν ειχα ποτε πρόβλημα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Περικλείει στη συσκευασία ένα usb δέκτη, το οποίο συνδέεις στο PC. Οπότε θέλεις ένα ελεύθερο USB port.

Με αυτό τον δέκτη συνδέονται μέχρι και 4 συσκευές Xbox 360 controller νομίζω.

Δημοσ.

το συγκεκριμενο λινκ που εβαλε ο dimitris21gr δεν περιλαμβανει τον ανταπτορα..

ανταπτορα το παιρνεις με 15 ευρω στο λινκ που σου ποσταρα πιο πανω,εχω ακριβως το ιδιο..

και ναι συνδεονται μεχρι 4 χειρηστηρια

Δημοσ.

το συγκεκριμενο λινκ που εβαλε ο dimitris21gr δεν περιλαμβανει τον ανταπτορα..

ανταπτορα το παιρνεις με 15 ευρω στο λινκ που σου ποσταρα πιο πανω,εχω ακριβως το ιδιο..

και ναι συνδεονται μεχρι 4 χειρηστηρια

Μα στη περιγραφή του αναφέρει: " Το Xbox 360 Wireless Controller for Windows Black προσαρμόζεται στον υπολογιστή σας χάρη στον δέκτη που περιλαμβάνεται στη συσκευασία ..."

• Like 2
Δημοσ.

Δεν με πειράζει αν μου πιάνει μια θύρα usb. Δεν έχω σκοπό να βάλω ούτε 4 τέτοια χειριστήρια ούτε γενικά πάνω από 2. Οπότε λογικά θα μου κάτσει μια χαρά. Επειδή βγαίνει πιο φθηνό έτσι.

Δημοσ.

δν το προσεξα αλλα καλο ειναι να παει απο κοντα να ρωτησει..

φαίνεται στη συσκευασία ο αντάπτορας και βασικά αυτό είναι όλο το θέμα του "windows" στη συσκευασία, ο αντάπτορας, το χειριστήριο είναι το ίδιο ακριβώς (και στο ενσύρματο δεν υπάρχει καν διαχωρισμός)

όταν θα θέλει ένα δεύτερο θα πάει να πάρει απλά ένα χειριστήριο xbox, όχι πάλι ένα "για windows" και να ξαναπληρώσει τον αντάπτορα

όπως ειπώθηκε μέχρι 4 χειριστήρια υποστηρίζονται 

ΥΓ τον σκέτο αντάπτορα τον αγοράζεις αν έχεις ήδη χειριστήριο από xbox αν δεν έχεις τίποτα τσιμπάς το πακετάκι γιατί θα σου βγει σαφώς πιο φθηνά από το να τα πάρεις ξεχωριστά 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν έχω το f710,έχω από 2 logitech rumblepad 2 wireless και πρόσφατα πήρα ένα ασύρματο x360 gamepad..Είναι η μέρα με την νύχτα στο μέγεθος και στο βάρος.

Τα triggers μπορώ και τα πατάω πολύ εύκολα,είναι άνετο στο χέρι και έχει καλύτερη αυτονομία με τις ίδιες μπαταρίες.

Πιστεύω είναι ότι βολέψει στα χέρια του καθένα,με αυτό θα ταιριάξει.

Και τα δύο τα θεωρώ πολύ καλά,όμως του 360 με βόλεψε πιο πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Σε εγγυηση η Logitech ειναι καλυτερη, νομιζω δινει και 2 χρονια παραπανω.

Σε συμβατοτητα ποιο ειναι πιο καλο;

Επισης πιο θεωρειτε πιο vfm και πιο απο τα 2 θα μου κρατησει πιο πολλα χρονια (συνηθως τους χαλαω πανω στον χρονο) δεν δουλευουν μερικα κουμπια (ασυρματο δεν ειχα ποτε μου) κατι πρεπει να εκανα στον καλωδιο.

Edit:

Δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου gamepad σαν αυτο του Xbox (με την θεση των αναλογιων)

Δημοσ.

Προσωπικά έχοντας logitech pad παλιότερα και το 360 τώρα μπορώ να πώ ότι το 360 είναι μακράν το καλύτερο pad που είχα ποτέ απο όλες τις απόψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω ενα controller του 360 απο το 2009 μεχρι σημερα με χρηση τοσο στο xbox οσο και στο pc. Το μονο που εχει ειναι σημαδια απο τα γεραματα και λιγα "κενα" στους αναλογικους...Γενικα ομως πιστευω πως ειναι η πιο σοφη αγορα και λογω κατασκευης/ποιοτητας αλλα και λογω της εργονομιας του, οποιος εχει πιασει καταλαβαινει.:)

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα απο τα δυο. F510 και τα εχεις ολα σε ενα πακετο. 

το 510 εχει αρκετα βαριες σκανδαλες δυστυχως.Προσωπικα μου φαινονται τρομερα βαριες(παιζω Assassins creed και στο 3ωρο πρεπει να κανω break)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...