cvb~ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ παράγγειλα αυτό: https://www.germanos.gr/product/gaming/gaming-accessories/xbox-accessories/microsoft-xbox-wireless-controller-carbon-black/?productId=20400534&fname=&fvalue= Ελπίζω να βγει καλό. Πιο πολύ για το FC 25 και το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy το χρειάζομαι. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, cvb~ είπε Εγώ παράγγειλα αυτό: https://www.germanos.gr/product/gaming/gaming-accessories/xbox-accessories/microsoft-xbox-wireless-controller-carbon-black/?productId=20400534&fname=&fvalue= Ελπίζω να βγει καλό. Πιο πολύ για το FC 25 και το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy το χρειάζομαι. Είναι το original gamepad του xbox, εννοείται είναι πολύ καλό ρε συ! Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από xtrmsnpr 1
kavadias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Στις 20/11/2024 στις 7:44 ΜΜ, kavadias είπε ήρθε το gamesir nova lite και ενώ εντυπωσιάστηκα αρχικα ωραιο στο χέρι, γρήγορο απροβλημάτιστο connection με PC, μετά από ούτε μια ώρα παιξίματος, το Χ σαν να "πατήθηκε" λιγο και ενώ πέρνεις κλικ στο πάτημα δεν κάνει register πάντα και θέλει τέρμα βαθύ πάτημα. φαντάζομαι από banggood δεν υπάρχει καμία δυνατότητα aftersales κλπ. απλα πάω και πέρνω ένα XBOX που τελικά δεν το γλυτώνω; 😂 να σημειώσω εδώ ότι το banggood αναγνώρισε το πρόβλημα και μου κάνε τα 21€ επιστροφή. άντε τώρα μπας και βρουμε κανά xone controller σε προσφορά. @xtrmsnpr δεν έχει πιο λίγο "ρηχά" τριγκερ απ' το xbox controller? ή ιδέα μου είναι; νομίζω έχουν λιιιιγο μικρότερη διαδρομή.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, kavadias είπε να σημειώσω εδώ ότι το banggood αναγνώρισε το πρόβλημα και μου κάνε τα 21€ επιστροφή. άντε τώρα μπας και βρουμε κανά xone controller σε προσφορά. @xtrmsnpr δεν έχει πιο λίγο "ρηχά" τριγκερ απ' το xbox controller? ή ιδέα μου είναι; νομίζω έχουν λιιιιγο μικρότερη διαδρομή. Μηδαμινή διαφορά βρίσκω στα LT/RT, ταξιδεύουν ωραιά ή εννοείς τίποτα άλλο; Tα LB/RB κυρίως βρίσκω να πάνε πιο μέσα, και τα XYBA κουμπιά να μη μπαίνουν τόσο μέσα όπως του xone gamepad, αλλά και αυτά ελάχιστα. Βασικά είναι πανάλαφρο gamepad ξέχασα να το γράψω, ίσως πιο ελαφρύ και από του ps4. Τα Stadia controller και xone είναι αρκετά πιο βαριά μπροστά του. Θα το ήθελα λίγο πιο μεγάλο, για τις χερούκλες μου είναι μικρό. Τώρα πάρε το 8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller που είχε βάλει ο πάτερ ή πάρε νέο gamesir.
thanak96 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω παραγγείλει και περιμένω το Gamesir Kaleid Flux για χρήση σε Rocket League όπου έχω έχω χοντρικά 1.5k ώρες. Στα 55 ευρώ που το πήρα δε θεωρείται VFM όταν κοντά στα ίδια λεφτά παίρνεις αυθεντικό XBOX controller και ελπίζω να μη το μετανιώσω. Έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο hall effect και βλέπουμε. Από τα χέρια μου σε αυτές τις ώρες Rocket League έχει περάσει ένας Spartan Controller (spartan gear wired κοκκινο) τούμπανος των 10 ευρώ που άντεξε 900-1000 ώρες περίπου, ένα μεταχειρισμένο Xbox 360 controller που έβγαλε περίπου 200-300 ώρες πριν το stick drift και πρόβλημα στο L1, 1 δεύτερο spartan controller που στις 10 ώρες έσπασε το L1 και τώρα χρησιμοποιώ μια μουφιά Doubleshock που είναι στις 100-150 ώρες και το stick είναι ήδη χαλαρό. Θα σας δώσω τα φώτα μου όταν έρθει στα χέρια μου και περάσει λίγες ώρες ανελέητου ξύλου. Εάν κάποιος έχει ενθαρρυντικά σχόλια για Gamesir ας τα μοιραστεί. Αλλιώς να σιωπήσει. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από thanak96
Mr Aris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Εγώ παρέλαβα ένα gamepad της gamesir το cyclone 2. Σχεδόν ίδιο με του xbox σε σχεδιασμό, έχει 2 επιπλέον κουμπιά στο πίσω μέρος. Όσο το χρησιμοποίησα, η απόκριση ήταν λες και έχω πάρει update reflex version 3 🤣 ένα πράμα, πάντα ασύρματα και τα δύο gamepads, μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Πιο ελαφρύ, στάνταρ οι μπαταρίες στο xbox είναι το επιπλέον βάρος. Άμα γράψω ώρες θα επανέλθω, αλλά έχω καεί με το VR και δε το βλέπω 🤣 1
spanian Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) ^ Πρέπει να είναι τίμιο controller, όμως αν και είναι ολόιδιο με του Xbox δεν αναφέρει συμβατότητα με την κονσόλα, είναι όμως με της Nintendo. Κρίμα. Marketing bs το "Multiplatform" . Σε αντίθεση το Kaleid Flux είναι Xbox / Windows (δεν βλέπω διαθεσιμότητα σε ασύρματο όμως). Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από spanian
Miatakias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ένα από τα αγαπημένα μου χειριστήρια ειδικά για τα racing είναι του Xbox 360 το ασύρματο που έχω βολεύει από το 2010 και δεν το αλλάζω εύκολα Τώρα για πιο Pro επιλογές οι προτάσεις μου είναι: Για xbox σχήμα : Flydigi Vader 4 Pro (pc/switch android) Με hall effects sticks/triggers με έξτρα 6 κουμπιά που μπορούν να μιμηθούν όχι μόνο τα βασικά κουμπιά του gamepad αλλά και οποιοδήποτε πλήκτρο του πληκτρολογίου η του mouse , έχει ξεχωριστή δόνηση στις σκανδαλες με διακόπτη micro switch ρυθμιζόμενη αντίσταση στα sticks , polling rate 1000hz, μηχανικά ABXY κουμπιά ακόμα και rgb led επάνω. Το κακό είναι οτι δεν υπάρχει στην Ελλάδα, από γνωστά site στην Κίνα γύρω στα 65-70ε τα αξίζει!Εδώ Για playstation σχήμα : Gamesir Tarantula Pro (pc/switch/android) Και αυτό με hall effects sticks/triggers (TMR) , 9 έξτρα κουμπιά που όμως μιμουνται μόνο τα βασικά κουμπιά του GamePad και όχι του πληκτρολογίου/mouse,τα ABXY είναι μεμβράνης καλής ποιότητας με led που αλλάζεις και τα χρώματα (όπως και led bar αλλά και του home button) αλλά και το layout (xbox/Nintendo switch), τα triggers έχουν δόνηση και κλείδωμα micro switch , το αρνητικό είναι ότι τα triggers έχουν μικρή διαδρομή και ότι η αντίσταση είναι μικρή σχετικά..Είναι πολύ στιβαρό και βαρύ στο χέρι.. Και αυτό μόνο από Κίνα για την ώρα (το είχαν κάποια μαγαζία στην Ελλάδα πριν κανέναν μήνα στα 80ε) στα 65-70ε. Εγώ έχω στην λίστα μου τα νέα Gamesir gamepads που θα έρθουν την άνοιξη, το G7 Pro στο σχήμα του Xbox με adaptive triggers, αντιολισθητικη επιφάνεια συμβατό και με Xbox κονσόλες αλλά μόνο ενσύρματα (για pc ασύρματα) και το νέο Tarantula pro λευκό με το σήμα του Xbox στο home button , με μηχανικά ABXY αντί φωτιζομενα κουμπιά και φαντάζομαι και άλλες μικρό βελτιώσεις σε σχέση με το original tarantula το μαύρο δείτε στο βίντεο και τα 2 iv widget Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από Miatakias 2
thanak96 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Σε συνέχεια του ποστ για τον gamesir flux, φαίνεται κομπλέ από ποιότητα, τα triggers και L1 R1 είναι ωραία στο πάτημα. Θα προτιμούσα οι μοχλοί να ήταν textured και στην κορυφή τους γιατί τώρα βάζω τον αντίχειρα και δεν υπάρχει τριβή. Το σημαντικό που πουλάει όμως είναι το 1000 hz, η ρύθμιση των triggers σε hair και πίσω, η δημιουργία 3 προφίλ παιχνιδιού. Όλα αυτά για να τα κάνεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις το software το οποίο είναι μη λειτουργικό. Όταν ανοίγεις το software και κάθε φορά που το κάνεις minimise το χειριστήριο αποσυνδέεται για μερικά δευτερόλεπτα. Και δε σταματάει να συμβαίνει αυτό. Συνεπώς κάθε φορά που θες να ρυθμίσεις κάτι επί τόπου από το software πρώτα θα υπομείνεις να κάνεις disconnect το χειριστήριο κανά δυο φορές, μετά θα το αλλάξεις, μετά που θα κάνεις minimise το software θα ξανακάνει disconnect το χειριστήριο και μετά θα μπεις στο game και θα αναρωτιέσαι και εάν σου έχει κρατήσει τις αλλαγές. Και από support, στο site της gamesir σου λέει ότι μπορεί να φταίει το καλώδιο USB ή το port. Καλά κρασιά. Προφανώς για να φτιάξουν ένα χειριστήριο με hall effect μοχλούς και triggers και λεντάκια και διάφανο και 3 μέτρα braided usb καλώδιο έκοψαν από το software αλλά δε γίνεται να το έχουν και σαν selling point ταυτόχρονα. Αυτά και βλέπουμε για την αντοχή του στο χρόνο στην πορεία. Εγώ είμαι σε πρώτη φάση ικανοποιημένος από την αίσθηση του χειριστηρίου και της απόκρισης των κουμπιών και παίζω με κλειστό software. Προφανώς δεν είναι καλό look το να δίνεις 55 ευρώ και να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις το software που σου διαφημίζουν.
xtrmsnpr Δημοσ. Κυριακή στις 02:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:50 μμ (επεξεργασμένο) Τα gamesir μπορείς να τα κάνεις firmware update μέσω του app τους από το κινητό. Google Apple Το έκανα πριν. Πολύ απλή διαδικασία. Σημείωση η οδηγία που έχει για να συνδεθείς στο κινητό μέσα στο app είναι λάθος. Αναφέρει ότι πρέπει να πατήσεις home button+B, αλλά είναι home button+A και αναβοσβήνει γρήγορα ένα κίτρινο φως και το κάνεις pair με το ΒΤ του κινητού σου. (για σύνδεση με android συσκευή) (κάποιοι αναφέρουν ότι είναι bugαρισμένη η 6900, ως τώρα δεν είδα κάτι) Αν κολλήσει μετά και δεν συνδέεται, καταργείστε την συσκευή από το κινητό και πατήστε στο gamepad τον συνδυασμό home button+screenshot button (το κουμπί κάτω ακριβώς από το home button). ή με μια καρφίτσα στο πίσω μέρος και χαμηλά πατήστε το reset κουμπάκι. (πλέον δε το χρησιμοποιώ με το 2.4g dongle του, αλλά ως BT στην μπλε λειτουργία (ds4) manual Spoiler Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:47 μμ από xtrmsnpr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα