Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, cvb~ είπε

Εγώ παράγγειλα αυτό: https://www.germanos.gr/product/gaming/gaming-accessories/xbox-accessories/microsoft-xbox-wireless-controller-carbon-black/?productId=20400534&fname=&fvalue=

Ελπίζω να βγει καλό. Πιο πολύ για το FC 25 και το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy το χρειάζομαι.

Είναι το original gamepad του xbox, εννοείται είναι πολύ καλό ρε συ!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 20/11/2024 στις 7:44 ΜΜ, kavadias είπε

ήρθε το gamesir nova lite και ενώ εντυπωσιάστηκα αρχικα ωραιο στο χέρι, γρήγορο απροβλημάτιστο connection με PC, μετά από ούτε μια ώρα παιξίματος, το Χ σαν να "πατήθηκε" λιγο και ενώ πέρνεις κλικ στο πάτημα δεν κάνει register πάντα και θέλει τέρμα βαθύ πάτημα.

φαντάζομαι από banggood δεν υπάρχει καμία δυνατότητα aftersales κλπ. απλα πάω και πέρνω ένα XBOX που τελικά δεν το γλυτώνω; 😂

να σημειώσω εδώ ότι το banggood αναγνώρισε το πρόβλημα και μου κάνε τα 21€ επιστροφή. άντε τώρα μπας και βρουμε κανά xone controller σε προσφορά.

@xtrmsnpr δεν έχει πιο λίγο "ρηχά" τριγκερ απ' το xbox controller? ή ιδέα μου είναι; νομίζω έχουν λιιιιγο μικρότερη διαδρομή.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kavadias είπε

να σημειώσω εδώ ότι το banggood αναγνώρισε το πρόβλημα και μου κάνε τα 21€ επιστροφή. άντε τώρα μπας και βρουμε κανά xone controller σε προσφορά.

@xtrmsnpr δεν έχει πιο λίγο "ρηχά" τριγκερ απ' το xbox controller? ή ιδέα μου είναι; νομίζω έχουν λιιιιγο μικρότερη διαδρομή.

Μηδαμινή διαφορά βρίσκω στα LT/RT, ταξιδεύουν ωραιά ή εννοείς τίποτα άλλο;
Tα LB/RB κυρίως βρίσκω να πάνε πιο μέσα, και τα XYBA κουμπιά να μη μπαίνουν τόσο μέσα όπως του xone gamepad, αλλά και αυτά ελάχιστα.

Βασικά είναι πανάλαφρο gamepad ξέχασα να το γράψω, ίσως πιο ελαφρύ και από του ps4.
Τα Stadia controller και xone είναι αρκετά πιο βαριά μπροστά του.
Θα το ήθελα λίγο πιο μεγάλο, για τις χερούκλες μου είναι μικρό.

Τώρα πάρε το 8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller που είχε βάλει ο πάτερ ή πάρε νέο gamesir.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...