Alex21121988 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι θα γίνω *αλάκας τώρα αλλά γιατί παίρνετε σκουπίδια του 15ευρου και δεν πάτε στο real thing; 47 ευρώ περίπου στοιχίζει, μια φορά θα το πάρεις, από την στιγμή που δεν παίζεις ξέρω γω hardcore competitive φάση, δεν θα σου πάθει τίποτα για χρόνια. Είναι σαν να λες ας μην πάρω Adidas παπούτσι του 100ευρου (γιατί μου φαίνονται ακριβά), παίρνεις ένα ζευγάρι ανώνυμου brand των 20 ευρώ και είσαι μέσα σε 5 μήνες 3 φορές στον τσαγκάρη. Έχω xbox one controller την v1 από το 2014 και ακόμα είναι λειτουργικό χωρίς θέματα. Παίζω single player games, έχει αρκετά χιλιόμετρα. Είμαι αυτής της άποψης, πάρτε το original χειριστήριο και όχι τα copycats του. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Alex21121988 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Και 'γω αυτής της άποψης είμαι, τώρα πάντως το καλύτερο είναι το dualsense PS5. Ειδικά όποιος δοκιμάσει να παίξει Space Marine 2 με αυτό, θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε..
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 minutes ago, Psycho_Warhead said: Και 'γω αυτής της άποψης είμαι, τώρα πάντως το καλύτερο είναι το dualsense PS5. Ειδικά όποιος δοκιμάσει να παίξει Space Marine 2 με αυτό, θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε.. O μόνος λόγος που δεν προτείνω dualsense για χρήση στο PC είναι η ασυμβατότητα του με κάποια games. Πλέον βέβαια είναι εξαιρετικά λίγα, και από την στιγμή που έδωσαν official drivers και σταματήσαμε να καταφεύγουμε σε λύσεις από τρίτες εφαρμογές, είναι μια πολύ κομπλέ επίσης επιλογή. Ειδικά σε games που το υποστηρίζουν με όλα τα features του (τίτλοι της Sony) είναι ένα εξαιρετικό χειριστήριο. Το μόνο μου παράπονο είναι το restriction με το Speaker του controller που λειτουργεί μόνο σε wired mode στο PC. Στην τελική ας έβγαζαν ένα dongle αν είναι καθαρά ΒΤ limitation αυτό.
vaggos88 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Παιδια καλημερα, το drifting φτιαχνει καπως? εχω το xbox elite το τελευταιο που εχει βγει και το εμφανισε χθες στο αριστερο thumbstick. 😕
ilos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 33 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε O μόνος λόγος που δεν προτείνω dualsense για χρήση στο PC είναι η ασυμβατότητα του με κάποια games. Πλέον βέβαια είναι εξαιρετικά λίγα, και από την στιγμή που έδωσαν official drivers και σταματήσαμε να καταφεύγουμε σε λύσεις από τρίτες εφαρμογές, είναι μια πολύ κομπλέ επίσης επιλογή. Ειδικά σε games που το υποστηρίζουν με όλα τα features του (τίτλοι της Sony) είναι ένα εξαιρετικό χειριστήριο. Το μόνο μου παράπονο είναι το restriction με το Speaker του controller που λειτουργεί μόνο σε wired mode στο PC. Στην τελική ας έβγαζαν ένα dongle αν είναι καθαρά ΒΤ limitation αυτό. Είναι natively dinput device, οπότε οτιδήποτε παλαιότερο (πχ emulators) δουλεύει από μαμά φυσιολογικά. Τώρα για τα xinput games που άρχισαν να βγαίνουν περίπου με την κυκλοφορία του xbox και των Game For Windows Live. υπάρχουν αρκετά workarounds. Η πιο κοινή λύση είναι κάποιο xinput mapper. Το καλύτερο είναι μακράν το DS4Windows με ότι χρειάζεσαι. Αλλά πλέον ούτε αυτό δε χρησιμοποιώ, γιατί τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια τα έχω στο steam. Το οποίο έχει κομπλέ επίσημη υποστήριξη steam input για dualsense - απλά πρέπει να το ενεργοποιήσεις στα controller options και στα steam settings του κάθε game. Και games που δεν έχεις στο steam και πάλι μπορεί να τα κάνεις add και να το χρησιμοποιήσεις και σε αυτά.🤣 Επιπλέον bonus, τα περισσότερα σύγχρονα games (ειδικά τα sony first party ports) έχουν και υποστήριξη για όλες τις λειτουργίες του dualsense (haptics + adaptive triggers). Για μένα είναι χαλαρά το καλύτερο gamepad και για pc gaming αυτή τη στιγμή, αλλά επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο θα προτιμούσα να βγάλουν και ένα revision με halo sticks χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε μόντες εμείς.
Mr Aris Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Αν και μέχρι να έρθει το gamesir, προπαραγγελια είναι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, έχω 5 από xbox, όλα έχουν βγάλει κάτι 🤣. Κανένα δεν ήταν του 15€ και οκ τα του 360 είναι αρχαία τα άλλα?... Ελπίζω να είναι το καινούργιο όπως της microsoft plug and play και δεν ξανά ασχολείσαι με τίποτα, εκτός από το ίδιο το χειριστήριο 🤣 Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Mr Aris
kavadias Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 ώρες πριν, Alex21121988 είπε και δεν πάτε στο real thing; 47 ευρώ περίπου στοιχίζει, μια φορά θα το πάρεις, από την στιγμή που δεν παίζεις ξέρω γω hardcore competitive φάση, δεν θα σου πάθει τίποτα για χρόνια. agreed αλλά που βρίσκεις xbox one controller με το dongle για PC στα 47€? εγώ με τα 360 κοντρολλερς βολευόμουν μου έχουν μείνει 3, αλλά πλέον είναι για πέταμα και τα 3, κολλάνε πλήκτρα, driftάρουν ΑΝΕΛΕΗΤΑ κλπ. αλλά οκ ειναι και 15-20 χρονών χειριστήρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα