Nik1239 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 54 λεπτά πριν, naruto14 είπε Παραγγελία 22/6 βράδυ από Xbox Design Lab, έφτασε σήμερα 1/7 στα χέρια μου. Νομίζω είναι ο μόνος τρόπος για να αγοράσει κανείς πλέον άμεσα Xbox Controller, αν και αρκετά ακριβός δυστυχώς. Απόκρυψη περιεχομένων Από πού η βάση;
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Από πού η βάση; Η βάση είναι εκτυπωμένη από 3D printer φίλου. Αν δεν κάνω λάθος, είναι αυτή. 1
x_revenge Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, naruto14 είπε Παραγγελία 22/6 βράδυ από Xbox Design Lab, έφτασε σήμερα 1/7 στα χέρια μου. Νομίζω είναι ο μόνος τρόπος για να αγοράσει κανείς πλέον άμεσα Xbox Controller, αν και αρκετά ακριβός δυστυχώς. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ερχεται με το dongle για PC η ειναι μονο για xbox;
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Plot twist η έλλειψη στα xbox controllers να οφείλεται στο να σπρώξουν κόσμο προς Design lab μεριά
Nik1239 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, x_revenge είπε Ερχεται με το dongle για PC η ειναι μονο για xbox; Για να παιξει σε pc αρκεί μια απλή σύνδεση με Bluetooth ανταπτορακι που κοστίσει 5€ ή το επίσημο Bluetooth ανταπτορακι που κοστίζει 20-30€ 1
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, x_revenge είπε Ερχεται με το dongle για PC η ειναι μονο για xbox; Δεν έρχεται με dongle. Το συνδέεις είτε με BT είτε με τον επίσημο αντάπτορα της Microsoft. Εγώ προσωπικά έχω τον επίσημο αντάπτορα γιατί λόγω δόνησης αντιμετώπιζα αρκετά προβλήματα stuttering στα games με BT (είναι συνχό φαινόμενο αν ψαχτείς στο ιντερνετ). 1
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Στις 1/7/2022 στις 3:25 ΜΜ, naruto14 είπε Παραγγελία 22/6 βράδυ από Xbox Design Lab, έφτασε σήμερα 1/7 στα χέρια μου. Νομίζω είναι ο μόνος τρόπος για να αγοράσει κανείς πλέον άμεσα Xbox Controller, αν και αρκετά ακριβός δυστυχώς. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έχω φτιάξει ένα ακριβώς τα ίδια χρώματα αν δε κάνω λάθος, εκτός από τις σκανδάλες που τις έχω λιλά (αν είναι όντως λιλά το χρώμα που εχεις) και αυτές. Μεγειές! Μένει να παλιώσουν αυτά που έχω για να το παραγγείλω! 1
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Έχω φτιάξει ένα ακριβώς τα ίδια χρώματα αν δε κάνω λάθος, εκτός από τις σκανδάλες που τις έχω λιλά (αν είναι όντως λιλά το χρώμα που εχεις) και αυτές. Μεγειές! Μένει να παλιώσουν αυτά που έχω για να το παραγγείλω! To "μεταλλικό" soft purple έχω βάλει και στο D-Pad και στις σκανδάλες. Η αλήθεια είναι πως το χειριστήριο διαφέρει αρκετά από αυτό που έβλεπα στο site του design lab, αλλά μου αρέσει και έτσι πολύ. Οι τιμές έχουν ξεφύγει πάντως μιας και το 69,99€ είναι χωρίς ΦΠΑ (δεν ξέρω αν ήταν έτσι και παλιά).
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, naruto14 είπε To "μεταλλικό" soft purple έχω βάλει και στο D-Pad και στις σκανδάλες. Η αλήθεια είναι πως το χειριστήριο διαφέρει αρκετά από αυτό που έβλεπα στο site του design lab, αλλά μου αρέσει και έτσι πολύ. Οι τιμές έχουν ξεφύγει πάντως μιας και το 69,99€ είναι χωρίς ΦΠΑ (δεν ξέρω αν ήταν έτσι και παλιά). 90€ το είχα πάρει το 2018 που το μόνο συν έξτρα ήταν το engraving. Όταν χαλάσει θα πάω στο νέο. Με τα μεταλλικά μέρη που έβαλες δεν το ανέβασες το ποσό; Βλέπω ότι 69.99€ κάνει αν το φτιάξεις σκέτο τελείως και είναι με ΦΠΑ η τιμή 1
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε 90€ το είχα πάρει το 2018 που το μόνο συν έξτρα ήταν το engraving. Όταν χαλάσει θα πάω στο νέο. Με τα μεταλλικά μέρη που έβαλες δεν το ανέβασες το ποσό; Βλέπω ότι 69.99€ κάνει αν το φτιάξεις σκέτο τελείως και είναι με ΦΠΑ η τιμή Το άλλαξαν; Όταν πήγα να το αγοράσω εγώ ήταν έτσι: Και το μόνο που είχα είναι τα "μεταλλικά" χρώματα. EDIT: Άκυρο, μόλις είδα ξανά το μειλ της παραγγελίας. Τελική ήταν όντως το 77.97€. Απλά μια μέρα που το είχα τσεκάρει είχα βγάλει το παραπάνω ποσό και για κάποιο λόγο μου κόλλησε αυτό στο μυαλό. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από naruto14
x_revenge Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Στις 2/7/2022 στις 3:28 ΜΜ, Nik1239 είπε Για να παιξει σε pc αρκεί μια απλή σύνδεση με Bluetooth ανταπτορακι που κοστίσει 5€ ή το επίσημο Bluetooth ανταπτορακι που κοστίζει 20-30€ Στις 2/7/2022 στις 3:34 ΜΜ, naruto14 είπε Δεν έρχεται με dongle. Το συνδέεις είτε με BT είτε με τον επίσημο αντάπτορα της Microsoft. Εγώ προσωπικά έχω τον επίσημο αντάπτορα γιατί λόγω δόνησης αντιμετώπιζα αρκετά προβλήματα stuttering στα games με BT (είναι συνχό φαινόμενο αν ψαχτείς στο ιντερνετ). Εχω το xbox wireless adapter απο αγορα ενος xbox one controller πριν ~3 χρονια, ξερετε αν θα ειναι συμβατο;
vaggos88 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, x_revenge είπε Εχω το xbox wireless adapter απο αγορα ενος xbox one controller πριν ~3 χρονια, ξερετε αν θα ειναι συμβατο; Ναι, ακομα το ιδιο βγαζουν 1
ChrisN.S. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Στις 2/7/2022 στις 3:28 ΜΜ, Nik1239 είπε Για να παιξει σε pc αρκεί μια απλή σύνδεση με Bluetooth ανταπτορακι που κοστίσει 5€ ή το επίσημο Bluetooth ανταπτορακι που κοστίζει 20-30€ INPUT LAG
Nik1239 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε INPUT LAG Εγώ δεν έχω πάντως με ανταπτορακι της πλάκας 1
just getting started Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Ούτε εγώ παιδιά, που έπαιζα racing games με αυτό, σε υψηλό επίπεδο που θέλει μεγάλη ακρίβεια και ελάχιστο latency. Το μόνο κακό που είχα με εκείνο το ανταπτορακι ήταν ότι μετά το 1μιση περίπου μέτρο απόσταση άρχιζε να μην πιάνει καλά, όσο ήμουν σε αυτήν την εμβέλεια ήταν τέλειο και φυσικά δούλευε και η δόνηση όπως έπρεπε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα