jerry banana Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, chkontog είπε Θέλω να πάρω αυτό το χειριστήριο https://www.skroutz.gr/s/282582/Logitech-F310.html Θα μπορώ να παίζω GTA V; Μπορείς αλλά μπορείς να πάρεις και αυτό που κοστίζει 10 ευρώ λιγότερα και είναι πολύ καλό .Το μοναδικό ΟΕΜ που εχω αγοράσει και δουλεύει απευθείας στον υπολογιστή και αναγνώριζεται σαν 360 με το που το κουμπώσεις.Το προτείνω νσε σχέση με το άλλο γλυτώνεις χρήματα .https://www.skroutz.gr/s/23763820/Roar-R100WD.html Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από jerry banana
Nik1239 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Μπορείς αλλά μπορείς να πάρεις και αυτό που κοστίζει 10 ευρώ λιγότερα και είναι πολύ καλό .Το μοναδικό ΟΕΜ που εχω αγοράσει και δουλεύει απευθείας στον υπολογιστή και αναγνώριζεται σαν 360 με το που το κουμπώσεις.Το προτείνω νσε σχέση με το άλλο γλυτώνεις χρήματα .https://www.skroutz.gr/s/23763820/Roar-R100WD.html Στο forza θα παίζει αυτό κανονικά;
jerry banana Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Nik1239 είπε Στο forza θα παίζει αυτό κανονικά; στα παντα αφου αναγνωριζεται σαν 360. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Έχω αυτόν τον adapter και προσπαθώ να τον συγχρονίσω με το SeX gamepad, αλλά δεν μου το εμφανίζει καν στην λίστα των συσκευών στα Windows 10. Τι φάση; Όλες οι υπόλοιπες συσκευές συνδέονται.
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Malthador είπε Έχω αυτόν τον adapter και προσπαθώ να τον συγχρονίσω με το SeX gamepad, αλλά δεν μου το εμφανίζει καν στην λίστα των συσκευών στα Windows 10. Τι φάση; Όλες οι υπόλοιπες συσκευές συνδέονται. Πατάς στην ανίχνευση συσκευών στο Bluetooth και δεν στο εμφανίζει;
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 5 minutes ago, naruto14 said: Πατάς στην ανίχνευση συσκευών στο Bluetooth και δεν στο εμφανίζει; Ναι, τίποτα. Το κινητό μου το βρίσκει κανονικά. Το adapter είναι κι αυτό Bluetooth 4.0, περίεργο.
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Έχεις βάλει το controller σε pairing mode? Αυτό γίνεται με πατημένο το sync button (που βρίσκεται κοντά στη usb θύρα). Έτσι πρέπει να το αναγνωρίζει.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 21 hours ago, naruto14 said: Έχεις βάλει το controller σε pairing mode? Αυτό γίνεται με πατημένο το sync button (που βρίσκεται κοντά στη usb θύρα). Έτσι πρέπει να το αναγνωρίζει. Ναι ρε συ, εννοούνται αυτά. Δεν το εμφανίζει στην λίστα με τις bluetooth συσκευές. Στο gaming pc με την μητρική της υπογραφής μου (που είναι παλιότερη από το dongle) το βρίσκει κομπλέ με το built-in bluetooth της. Σε άλλο πισί, ενώ παίζει κομπλέ με καλώδιο, στο bluetooth δεν εμφανίζεται καν. Δεν είναι πρόβλημα του adapter, γιατί άλλες συσκευές τις εμφανίζει. Δεν είναι ούτε πρόβλημα του controller γιατί σε άλλες συσκευές συνδέεται. Μου τρυπάει τον εγκέφαλο αυτό το πράγμα, υποτίθεται ότι είναι universal πρωτόκολλο το bluetooth, ποτς γενέν αυτό.
naruto14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Malthador είπε Ναι ρε συ, εννοούνται αυτά. Δεν το εμφανίζει στην λίστα με τις bluetooth συσκευές. Στο gaming pc με την μητρική της υπογραφής μου (που είναι παλιότερη από το dongle) το βρίσκει κομπλέ με το built-in bluetooth της. Σε άλλο πισί, ενώ παίζει κομπλέ με καλώδιο, στο bluetooth δεν εμφανίζεται καν. Δεν είναι πρόβλημα του adapter, γιατί άλλες συσκευές τις εμφανίζει. Δεν είναι ούτε πρόβλημα του controller γιατί σε άλλες συσκευές συνδέεται. Μου τρυπάει τον εγκέφαλο αυτό το πράγμα, υποτίθεται ότι είναι universal πρωτόκολλο το bluetooth, ποτς γενέν αυτό. Υποθέτω χρησιμοποιείς BT 4.0+. Μου κάνει τεράστια εντύπωση. Ποιο BT adapter έχεις;
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 minute ago, naruto14 said: Υποθέτω χρησιμοποιείς BT 4.0+. Μου κάνει τεράστια εντύπωση. Ποιο BT adapter έχεις; https://www.belkin.com/uk/p/P-F8T065/ Το έγραψα και πριν. Θα στείλω μέιλ στην MS να δω τι θα μου απαντήσουν.
firepc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 16/2 βγαινει το Pulse Red Εχει δει κανεις διαφορα με το νεο χειριστηριο της MS?
firepc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι εκπληξεις ετοιμαζει παλι αυτη? https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Η-343-industries-ετοιμάζει-εκπλήξεις-για-το-Halo-The-Master-Chief-Collection/65101.html *οπα, στο νημα του Halo ηθελα να το ανεβασω Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από firepc
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Άντε M$, ανακοίνωσε το Elite 3 με hapic feedback σαν του PS5 controller.
spocky Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Εχω το γνωστο προβλημα drift στο αριστερο analog του xbox one controller, με αποτελεσμα να εχει γινει unplayable. Εχει δοκιμασει κανεις καποια τετοια λυση η ειναι λεφτα για πεταμα? https://www.dualshop.gr/e-shop/3d-analog-joystick-xbox-one-controller.html?skr_prm=WyIyMzM5NTA1ZC1kYmRiLTRiNDctOTFmMC01M2MzNjJlMWE3MTgiLDE2MTI4MjQ0OTE0MzQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
firepc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Πηρα το Shock Blue Δεν εχω παιξει ακομα καποιο παιχνιδι γτ μολις μου ηρθε αλλα αυτα που βλεπω και αισθανομαι ειναι, 1ον. Τεραστια διαφορα προς το καλυτερο τα RB, LB, RT, BT. Πολυ πιο premium στην αφη, πολυ καλο response. Επιτελους το νιωθεις οτι βαλαν επιτελους τοπ κουμπια. Οχι σαν τις πλαστικουρες του One S που ετριζαν. Δεν μπορω καλα να το εξηγησω αλλα θα το δειτε αμεσως οταν το πιασετε. 2ον. Πολυ πιο στιβαρο, το οτι το εκαναν πιο μικρο ειναι τεραστιο + πιστευω. Και το πως καθεται στα χερια 👍 3ον. Οι μοχλοι ειναι το ιδιο. Δεν ειδα καμια διαφορα 4ον. Ο σταυρος κανει πιο εντονο τικι τικι στα πατηματα. Ισως ειναι καλυτερο που το καναν ετσι, δεν ξερω θα δειξει. 5ον. Τα κουμπια start, select, share εχουν καλυτερο feedback 6ον. Τα κουμπια ΑΒΧΥ ειναι το ιδιο Μακαρι να κρατησει και να πανε ολα καλα στη πορεια. Το μεγαλυτερο PLUS ειναι στα RB και LB 👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα