lakis.makis Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 αν και άνοιξα καινούριο θεμα, ας κάνω κι εδώ μια προσπάθεια ... : δεν μου δουλεύει το gamepad μόλις αγόρασα αυτό : https://www.e-shop.gr/esperanza-egg108k-gladiator-vibration-gamepad-wireless-for-pc-ps3-black-p-PER.573726 . Προσπαθώ ολόκληρο το βράδι σε δύο υπολογιστές. Ενώ μου πήρε αυτόματα drivers κι εγκατέστησα και αυτούς που είχε το δισκάκι του, ενώ κάνω όλα τα τεστ στα windows 10 (από πινακα ελέγχου , ελεγκτές παιχνιδιών κοκ ), όταν πάω να ανοίξω παιχνίδι (HALO MASTER CHIeF COLLECTION και DOOM ETERNAL μέχρι στιγμής αλλά και κάποια ΄΄αλlα όπως το asphalt 9) το game pad δεν κάνει τίποτα. Προσπάθησα κι με μία εφαρμογή (joytokey) με την οποία υποτίθεται αντιστοιχείς τα πλήκτρα του πληκτρολογίου και του ποντικιού στις λειτουργίες του gamepad αλλά πάλι τίοποτα. τα φωτάκια, η δόνσησ στα τεχτ ολα οκ. καμία Βοήθεια κανα καλό παιδί ; ή να πα το πετάξω οπως το πήρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Κατά 99% οι εφαρμογές σου περιμένουν Xinput και παίρνουν DirectInput (APIs είναι και τα δύο) λόγο διαφορετικού controller οπότε δεν διαβάζουν τις εντολές. Είναι μεγάλη φασαρία για να το καταφέρεις να παίξει σωστά, εγώ προσωπικά μία φορά απλά το παράτησα γιατί έσπασε το κεφάλι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis.makis Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Κατά 99% οι εφαρμογές σου περιμένουν Xinput και παίρνουν DirectInput (APIs είναι και τα δύο) λόγο διαφορετικού controller οπότε δεν διαβάζουν τις εντολές. Είναι μεγάλη φασαρία για να το καταφέρεις να παίξει σωστά, εγώ προσωπικά μία φορά απλά το παράτησα γιατί έσπασε το κεφάλι μου. ευχαριστώ για την απάντηση αν και δεν κατάλαβα και πολλά... εκτός από το τελέυταιο ... κι όλη αυτή διαφήμιση για ευκολη εγκατάσταση κλπ δεεεεν ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 δοκιμασε αυτο... πανε εδω: https://github.com/jacobmischka/ds4-in-wine/tree/master/xbox360cemu.v.3.0 κανε download τα αρχεια αυτα ολα...(savare τα γενικα για να τα εχεις) και απλα βαλε ενα αντιγραφο τους στο directory (δηλ εκει που ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι εκει που ειναι το exe του παιχνιδιου) που θες να παιξεις και δοκιμασε παλι...αν δεν δουλευει τοτε τρεξε το exe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakis.makis Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, panagiotis54 είπε δοκιμασε αυτο... πανε εδω: https://github.com/jacobmischka/ds4-in-wine/tree/master/xbox360cemu.v.3.0 κανε download τα αρχεια αυτα ολα...(savare τα γενικα για να τα εχεις) και απλα βαλε ενα αντιγραφο τους στο directory (δηλ εκει που ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι εκει που ειναι το exe του παιχνιδιου) που θες να παιξεις και δοκιμασε παλι...αν δεν δουλευει τοτε τρεξε το exe. ευχριστώ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, lakis.makis είπε ευχαριστώ για την απάντηση αν και δεν κατάλαβα και πολλά... εκτός από το τελέυταιο ... κι όλη αυτή διαφήμιση για ευκολη εγκατάσταση κλπ δεεεεν ;;; Γιατί; Δυσκολεύτηκες στην εγκατάσταση; Απ' όσο γράφεις μια χαρά το ρύθμισες στα windows χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν είναι στο gamepad, αλλά στο ότι τα περισσότερα παιχνίδια έχουν περιορισμένη υποστήριξη σε gamepads και συνήθως υποστηρίζουμ μόνο τα τύπου xbox και ίσως κάποιες άλλες μεγάλες μάρκες. Για τα υπόλοιπα, συνήθως χρειάζεται κάποια εφαρμογή τύπου xbox360emu που αναφέρθηκε παραπάνω, και ίσως και επιμέρους ρύθμιση του χειριστηρίου μέσω της εφαρμογής ώστε να λειτουργήσει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικά τα περισσότερα παιχνίδια τα τελευταία 1-2 χρόνια έρχονται με native υποστήριξη steam controller, κάτι που σημαίνει δουλεύουν από μαμά με steam controller, xbox360, xbone controllers αλλά και dual shock 4. Τα παλιότερα έχουν συνήθως υποστήριξη μόνο για xinput και εκεί χρειάζονται third party προγράμματα για dinput controllers όπως το xbox360cemu ή το DS4Windows στην περίπτωση του dualshock 4. Κάποια ελάχιστα έχουν υποστήριξη και για xinput και για dinput αλλά και πάλι μπορεί να μη δουλεύουν σωστά κάποιες dinput συσκευές (υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με αρκετές φτηνιάρικες τιμονιέρες πχ). Τα πάρα πολύ παλιά games ή κάποιοι emulators μπορεί να έχουν υποστήριξη μόνο για dinput. Σε γενικές γραμμές αυτό που θα έλεγα ότι ισχύει γιατί έχουν περάσει αρκετά φτηνιάρικα gamepads από τα χέρια μου όλα αυτά τα χρόνια είναι: xinput = plug and play dinput = plug and pray Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κων/νοςοMegas Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά , θέλω την βοήθεια σας πήρα νέο tv box για να κάνω και gaming μεταξύ άλλων. Και θέλω ένα πολύ καλό gamepad για android και καλό θα ήταν για pc αλλά όχι απαραίτητο.Βασικα θέλω να παίζει όλα τα games .διαβάζω το ένα παίζει σε pubg το άλλο όχι σε ΦΙΦΑ και το ανάποδο. Καμία καλή πρόταση; Έλεγα για gamesir g4s,αλλά αν αξίζει το nintedo pro switch που βλέπω να αποθεώνετε να το ξαναδω. Επίσης του xbox one έχει πολύ καλή κριτική, λένε ότι παίζει σε android και είναι περίπου στα λεφτά του g4s αυτή τη στιγμή. Αξίζει λέτε; ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Κων/νοςοMegas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasiskg Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Γεια σας , εχω το gamepad gamesir g3s . Σε όλα τα παιχνίδια δουλεύει άψογα αλλα στο fifa 20 εχει θεματα. Για παραδειγμα το πανω αναλογικο παει κατω και το κατω πανω το r1 ,r2 ειναι στον σταυρο . Μεσα απο το παιχνιδι τα δειχνει κανονικα στην ρυθμίσεις . Μηπως υπαρχει καποια λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα πήρα πρόσφατα ένα logitech f310 για να παίξω fortnite και δεν κάνει τίποτα ενώ στο assassin creed παίζει απροβλημάτιστα. Παλαιότερα είχα ένα f710 ασύρματο και δεν είχα πρόβλημα, έχει κάνεις κάποια άποψη τι μπορεί να φταίει? Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από mitspa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos1960 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Χαιρετω τους φιλους! Ψαχνω για ενα gamepad,για απλα πραγματα,οπως MAME και Τomb raider παλιας εποχης. Εχω ενα Speedlink Thunderstrike,το ειχα παρει 15 ευρω,πριν 1,5 χρονο,το οποιο μεχρι τωρα,πηγαινε καλα,αλλα ενα κουμπι,που με βολευει πολυ,αρχιζει και κανει νερα,οχι συχνα,αλλα ειναι σπαστικο! Υπαρχει κατι απλο,οχι ακριβο γυρω στα 15-20 ευρω,που απλα να αντεχουν τα κουμπια ,ελαφρυ στο χερι? Σκεφτομαι το Spartan Gear Oplon Wired,που ειναι σε αυτα τα λεφτα,εχει καλες κριτικες. Και αυτο ειναι στα λεφτα που θελω,με τις λειτουργιες rapid/auto,αλλα καμμια κριτικη! Nedis GGPD100BK https://www.skroutz.gr/s/15990359/Nedis-GGPD100BK.html?o=NEDIS+GAMEPAD+FORCE+VIBRATION Φυσικα καθε αλλη προταση ευπροσδεκτη! Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGI. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, nikolaos1960 είπε Χαιρετω τους φιλους! Ψαχνω για ενα gamepad,για απλα πραγματα,οπως MAME και Τomb raider παλιας εποχης. Εχω ενα Speedlink Thunderstrike,το ειχα παρει 15 ευρω,πριν 1,5 χρονο,το οποιο μεχρι τωρα,πηγαινε καλα,αλλα ενα κουμπι,που με βολευει πολυ,αρχιζει και κανει νερα,οχι συχνα,αλλα ειναι σπαστικο! Υπαρχει κατι απλο,οχι ακριβο γυρω στα 15-20 ευρω,που απλα να αντεχουν τα κουμπια ,ελαφρυ στο χερι? Σκεφτομαι το Spartan Gear Oplon Wired,που ειναι σε αυτα τα λεφτα,εχει καλες κριτικες. Και αυτο ειναι στα λεφτα που θελω,με τις λειτουργιες rapid/auto,αλλα καμμια κριτικη! Nedis GGPD100BK https://www.skroutz.gr/s/15990359/Nedis-GGPD100BK.html?o=NEDIS+GAMEPAD+FORCE+VIBRATION Φυσικα καθε αλλη προταση ευπροσδεκτη! Ευχαριστω! https://www.skroutz.gr/s/18641160/PDP-Wired-Controller-Black-Camo.html πολύ καλο, είναι καλής ποιότητας, εγώ έχω τέτοιο και σου συμβουλεύω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos1960 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Ευχαριστω,το τσεκαρα,ειναι ιδια τιμη,με to logitech 310,εχει ομως εξαιρετικες κριτικες! Σε αυτες παντως διαβασα για προβληματα σε drivers,και κατι προβληματα σε κουμπια,εκτος αν κριτικες τρολ! Ποσο καιρο το εχεις? Εχει κουμπι,για rapid fire η τουρμπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGI. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, nikolaos1960 είπε Ευχαριστω,το τσεκαρα,ειναι ιδια τιμη,με to logitech 310,εχει ομως εξαιρετικες κριτικες! Σε αυτες παντως διαβασα για προβληματα σε drivers,και κατι προβληματα σε κουμπια,εκτος αν κριτικες τρολ! Ποσο καιρο το εχεις? Εχει κουμπι,για rapid fire η τουρμπο? περίπου 2 χρονια, δουλεύει σαν ρολοι, είναι ακριβώς όπως xbox one gamepad , εχo windows 10 και κανενα προβλιμα , δεν χριαζετε Driver, έχει και δονητή στα triggers Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2020 από GIORGI. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Επειδή έχω κι εγώ το PDP το είχα πάρει οταν είχε βγει για το Xbox και το pc πολύ καλό controller με καλή αίσθηση και ειδικά στην τιμή που έχει κάτω από 30€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα