george kesoglu Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 χειριστήριο που να αναγνωριζεται θελω ενα χειριστήριο για να το αναγνωριζουν παιχνιδια οπως το fortnite roblox κτλ . εχω ενα τις πλακας https://www.e-shop.gr/hama-62860-usb-gamepad-black-force-p-PER.566050 και τα περισσοτερα παιχνιδια δεν το βλεπουν , θελουν χειριστηρια συμβατα με xbox-ps4-κτλ υπαρχει καποιο οικονομικο χειριστηριο που να το βλεπει η πλειονότητα των τιτλων ?????
ktf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Πάρε ένα χειριστήριο Xbox One με bluetooth, αν το PC σου έχει bluetooth δεν θα χρειαστείς ούτε αντάπτορες ούτε τίποτα. Θα σου μείνει και αν ποτέ πάρεις Xbox. Εναλλακτικά, αν σε βολεύει πάρε αυτά https://www.skroutz.gr/s/282580/Logitech-F710-Wireless-Gamepad.html Έχουν διακοπτάκι από πίσω που τα εναλλάσει ανάμεσα σε DirectInput & XInput (δηλαδή καλύπτουν τα πάντα στο PC). Το μόνο κακό είναι ότι έχουν usb adaptor που συνδέεις και χάνεται εύκολα.
logistoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, george kesoglu είπε θελω ενα χειριστήριο για να το αναγνωριζουν παιχνιδια οπως το fortnite roblox κτλ . εχω ενα τις πλακας https://www.e-shop.gr/hama-62860-usb-gamepad-black-force-p-PER.566050 και τα περισσοτερα παιχνιδια δεν το βλεπουν , θελουν χειριστηρια συμβατα με xbox-ps4-κτλ υπαρχει καποιο οικονομικο χειριστηριο που να το βλεπει η πλειονότητα των τιτλων ????? σε pc του xbox one είναι μονόδρομος, μην ψάχνεις κάτι άλλο και με τη δική του κεραία και όχι δέκτη bluetooth είσαι ακόμα πιο βέβαιος για το ότι δεν θα παίξουν θέματα αν θες ενσύρματο, βάλε οποιοδήποτε καλώδιο από κινητό θες 1
george kesoglu Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 ευχαριστω για τις απαντησεις ομως μου κανει εντύπωση πως και δεν βγηκε στην αγορα καποιο οικονομικο και συμβατο χειριστηριο μιας και τα pc δεν ειναι κλειστες πλατφορμες οπως οι παιχνιδομηχανες 40-50€ τα θεωρω ακριβα
logistoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, george kesoglu είπε ευχαριστω για τις απαντησεις ομως μου κανει εντύπωση πως και δεν βγηκε στην αγορα καποιο οικονομικο και συμβατο χειριστηριο μιας και τα pc δεν ειναι κλειστες πλατφορμες οπως οι παιχνιδομηχανες 40-50€ τα θεωρω ακριβα κοίτα σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα χειριστήρια συμβατά, απλά το συγκεκριμένο είναι απροβλημάτιστο φουλ θα δουλέψει παντού και πάντα και σαν κατασκευή και ποιότητα είναι από τα καλύτερα στην αγορά γενικά αν όχι το καλύτερο οπότε μην το βλέπεις σαν φθηνό ή ακριβό , αλλά αν αξίζει τα λεφτά του ή όχι , δηλαδή μπορεί να είναι πιο τσιμπημένο, αλλά είναι μάλλον και το πιο value for money
CONAN_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 για να παίξεις ετσι όπως είσαι τώρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις emulator χειριστηρίου x box πχ τον DS4 Windows, και να χρησιμοποιήσεις όποιο χειριτήριο θέλεις. Δες το εδω
anifiend Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Έχω πάρει αυτό εδώ κι ένα μήνα και προς το παρόν δουλεύει μια χαρά. https://www.skroutz.gr/s/18641060/PDP-Wired-Controller-White.html 1
Shadows Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Kαι εγω εχω το pdp και αναγνωριζεται κανονικοτατα σαν xbox one controller.
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Στις 3/1/2020 στις 4:26 ΜΜ, george kesoglu είπε Εχει απο Logitech μερια ενσυρματο https://www.skroutz.gr/s/282582/Logitech-F310.html Και ασυρματο https://www.skroutz.gr/s/282580/Logitech-F710-Wireless-Gamepad.html
costacurta Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Πολύ τίμιο το πρώτο αλλά προσοχή δεν έχει λειτουργία δόνησης
Extinction Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Για όσους δεν το ξέρουν υπάρχει νέα beta έκδοση ανανεωμένη X360CE, ή έκδοση X360CE 4.10.0.0 Alpha Release Notes & Download links: https://github.com/x360ce/x360ce/releases/tag/4.10.0.0 τα updates είναι τα εξής: 1 Stable Αρχείο πλέον, δεν χρειάζεται copy-paste σε κάθε φάκελο με .exe παιχνιδιού! 😁 Το σημαντικότερο: Πλέον κάνεις "virtual" (δηλαδή emulate γενικά το χειριστήριο σε όλο το λειτουργικό σύστημα). Που βοηθάει αυτό? Κυρίως κάνεις live-edit τα κουμπιά χωρίς reload του παιχνιδιού! Alt-tab κάνεις τις αλλαγές που θες, Save, alt-tab και συνεχίζεις!! Επιτέλους τέλος τα άπειρα restart παιχνιδιού για να κάνεις σωστά το bind στα κουμπιά!! Το βρήκα εχθές που ψαχνόμουν γιατί δεν λειτουργούσε η τιμονιέρα στο NFS Heat!! Τελικά με την νέα έκδοση κατάφερα και έκανα την Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel να δουλέψει τέλεια ακόμα και με vibrations/feedback !! Λίγες οδηγίες & tips για όποιον δεν το έχει ξανά κάνει: Κατεβάζουμε το zip από εδώ το κάνουμε extract όπου θέλουμε. Το τρέχουμε πάντα με admin δικαιώματα. Πρώτα επιλέγουμε Game (Βελάκι 1) Αυτό γίνεται και από το Tab Games από κάτω. Μετά ένα click στο Add (Βελάκι 2) για να δηλώσουμε στο πρόγραμμα ποιο χειριστήριο θέλουμε. Click στο 3ο βελάκι για να ενεργοποιήσουμε το Mapping. Click στο 4ο Βελάκι για να ενεργοποιήσουμε το Mapping για το συγκεκριμένο χειριστήριο. Και μετά κάνετε bind τα κουμπιά που θέλουμε. Σε γενικές γραμμές αν συνδέσουμε χειριστήριο γνωστής μάρκας, με το που ανοίξουμε το πρόγραμμα θα το κατεβάσει αυτόματα το προφίλ. Αν θέλουμε κάτι πιο custom, κάνουμε Clear τα κουμπιά και τα ρυθμίζουμε όπως θέλουμε. Για να ρυθμίσουμε οποιοδήποτε κουμπί πατάμε το βελάκι προς τα κάτω δίπλα από την ονομασία του κουμπιού και "Record". Τέλος μετά το mapping πάμε στο tab Games, πατάμε κάτω το Virtual μετά Save και είμαστε έτοιμοι! Ανοίγουμε το Game και αν κάτι δεν πάει σωστά, alt-tab, φτιάχνουμε ότι θέλουμε και Save All. Tip1: Αν σε κάποιο Analog έχουμε κενό, δηλαδή καθυστερεί να δώσει κίνηση (από την μέση μέχρι την άκρη) τότε ρυθμίζουμε το Anti-Dead Zone ανάλογα το Stick.. Αυτό το κάνουμε στο menu του mapping.. στα tabs Left/Right Stick.. το νορμάλ είναι 10-30% εγώ το βάζω 15-20 κάποιες φορές. Αν βάλουμε υπερβολική τιμή δεν θα έχει "κέντρο" η κενό, θα πηγαίνει δεξιά ή αριστερά μόνο. Tip2: Αν το χειριστήριο έχει rumble (δόνηση) και θέλουμε να το ενεργοποιήσουμε πάμε στο Tab "Force Feedback". Επιλέγουμε το "Enable Force Feedback" (Πρώτο αριστερό κόκκινο βελάκι), και μετά από το menu έχει επιλογές. Κάθε επιλογή έχει και επεξήγηση από κάτω. Παράδειγμα στην φωτογραφία το επιλεγμένο profil "PeriodicSine" αναφέρει ότι είναι για τιμονιέρες πχ. Από εκεί και πέρα παίζουμε με τα Test από κάτω και αν χρειαστεί κάνουμε Swap Motors. Με το παραπάνω πρόγραμμα κατάφερα τα παρακάτω στο NFS Heat: Τιμονιέρα & Wii Mote. Spoiler 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προτιμώ να δώσω 50€ να πάρω το gamepad του xbox one, παρά να καταναλώνω χρόνο να mapαρω τα κουμπιά σε κάθε παιχνίδι και να σπάω το κεφάλι μου. διάλογος(αν και ξέρω ότι έχει save): -Εεεε xtrm έλα να παίξουμε φιφα -Ναι τώρα μισό να σετάρω το χειριστήριο ....κάποια λεπτά μετά -Έτοιμο έρχομαι -Άντε πάμε να παίξουμε forza τώρα -Ναι μισό να σετάρω το χειριστήριο -Άστο ρε, θα παίξω online με άλλους.. 🤣 Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από xtrmsnpr
vaggos88 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Και εγω έδωσα 45ε για xbox one controller με καλώδιο για το Pc και ησύχασα. και οποτε θελω με ενα bluetooth το κανω ασύρματο. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στις 12/1/2020 στις 8:01 ΜΜ, Extinction είπε Το βρήκα εχθές που ψαχνόμουν γιατί δεν λειτουργούσε η τιμονιέρα στο NFS Heat!! Τελικά με την νέα έκδοση κατάφερα και έκανα την Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel εγώ θα μείνω εδώ..για ένα hardware/ peripheral που βγήκε πριν 20+ χρόνια και την απαίτηση να δουλέψει σε φρέσκο λειτουργικό(αν τρέχει win10) σύστημα που δεν βγαίνουν πια drivers (σίγουρα πάνω από 10 χρόνια τώρα) και την απορία γιατί δεν παίζει σε έναν νέο τίτλο-εννοείται η λύση είναι ο emulator,αλλά όχι και να ψάχνεσαι γιατί δε λειτουργεί υπό νορμαλ συνθήκες . (είχα την απλή έκδοση της τιμονιέρας αυτής,χωρίς το feedback) 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε Και εγω έδωσα 45ε για xbox one controller με καλώδιο για το Pc και ησύχασα. και οποτε θελω με ενα bluetooth το κανω ασύρματο. ε ναι ρε mate. 1
vaggos88 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Ειχα το συγκεκριμένο emulator που έβαλε ο φίλος πιο πάνω για το forza 4 με controller από 360. εκτός ότι χανόταν η σύνδεση κάθε τόσο και μου έσπαγε τα νεύρα κολλούσε και το game κάθε τόσο. απο τη στιγμη που εβαλα το xbox one controller ηταν plug n play η φαση και δεν εχει κανει κιχ.. αξιζει να δώσεις αυτά τα 15-20 παραπάνω και να κανεις σωστά την δουλειά σου. βέβαια είναι και πως το βλέπει ο καθένας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα