therock Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εχει ξαναπετυχει κανεις τη προσφορα 10 ευρω xbox one wireless adapter. Το χα χασει τοτε που βγηκε και 24 δε δινω για κανενα λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 11 hours ago, zio10 said: Εγώ τα βρίσκω έξυπνα ονόματα - σήματα γενικά για το είδος. Και η εταιρία νομίζω λέγεται exelixis. Ελληνικά είναι; rebrand πιθανοτητα απο κινεζικες εκδοσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Getta Robo είπε rebrand πιθανοτητα απο κινεζικες εκδοσεις. Λογικά ναι, enarxis είναι τελικά η εταιρία. Καλό φαίνεται για τα λεφτά του πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Χάλασε το RB στο One controller, είμαι για νέο. Να ρωτήσω, τα νέα έχουν bluetooth, δουλεύουν με τον wireless adapter ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Λογικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα: https://support.xbox.com/el-GR/xbox-on-windows/accessories/xbox-wireless-adapter-for-windows-compatibility 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Σκέφτομαι να πάρω την PUBG edition που έχει textured grips. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά γουστάρω αυτό με το χρυσό RT, arghh: https://www.plaisio.gr/games/xbox-one/xbox-one-accessories/Microsoft-Xbox-Wirelesscontroller-Sea-Of-Thieves-WL3-00079.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Καλό κι' αυτό, αλλά 10Ε πάνω και no textured grips :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετράνε τα textured grips, συμφωνώ. Καλές αγορές όπως και να έχει 👍 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από Despotas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 υβρίδιο ds4 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Χάλασε το RB στο One controller, είμαι για νέο. Να ρωτήσω, τα νέα έχουν bluetooth, δουλεύουν με τον wireless adapter ; Ναι κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Καντε υπομονη ερχεται black friday και γιορτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω ψηθεί άγρια για το Elite αλλά δεν βλέπω κάποια προσφορά(Black Friday). Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έχω ψηθεί άγρια για το Elite αλλά δεν βλέπω κάποια προσφορά(Black Friday). Τωρα δε θα βγει και V2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Όχι, απλά βγάλαν ακριβώς το ίδιο σε λευκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα