Virus200 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μπορούμε με ένα αντάπτορα να συνδέσουμε 2 χειριστήρια ή θέλει δύο ανταπτορες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέχρι 8 παίρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε παίζει προσφορά τρελή στον κοτσόβολο,ο παλιός αντάπτορας για να συνδέεις xbox one controller στο PC με 8,99€ https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/periferiaka-xbox-one/158798-microsoft-xbox-wireless-adapter-για-windows Εχω το νεο xone controller συνδεδεμενο με bluetooth αλλα απο οτι εχω καταλαβει για να συνδεσεις ακουστικα στη θυρα θες τον ανταπτορα? Μπορει να μου το επιβεβαιωσει αυτο καποιος να δω μηπως ηρθε η ωρα να τον παρω Κριμα που δε κανει και για το x360 που χει αυτη τη κουμουτσα που κρεμεται με καλωδιο Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από therock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Οτι και να ισχυει τελικα τωρα το χασα. Ο συνδεσμος πλεον δεν ανοιγει στο προιον, θα εξανλτηθηκαν τα αποθεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Πάντως με τρελό ψάξιμο κι αφού δοκίμασα τα πάντα όλα τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με το ds4 του PS4 στο PC. Mακράν ότι καλύτερο σε χειριστήριο που έχω πιάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 15 minutes ago, Federacion said: Πάντως με τρελό ψάξιμο κι αφού δοκίμασα τα πάντα όλα τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με το ds4 του PS4 στο PC. Mακράν ότι καλύτερο σε χειριστήριο που έχω πιάσει. Προτιμάς το DS4 από το X1S gamepad; Τι κάνει καλύτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μεγάλωσα με το χειριστήριο της Sony και είμαι μάλλον αρκετά προκατελειμενος. Βολεύει περισσότερο στο χέρι μου και πιστεύω ότι έχει καλύτερους, πιο στιβαρους και πιο ελεγχόμενους μοχλούς. Μικρό πολύ μικρό παράπονο έχω απ τις σκανδαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AllNatural Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια να ρωτησω, Ηρθε η ωρα να μπω και γω στο κλαμπ του xbox one controller και σκεφτομαι να παω σε αυτο: https://www.skroutz.gr/s/9428960/Microsoft-Xbox-One-S-Wireless-Controller-White.html . Για να το συνδεσω ενσυρματα θα μπορω με οποιοδηποτε micro usb καλώδιο πχ. του κινητου? Επισης ελεγα να βρω κανα bundle μαζι με τον ανταπτορα της microsoft: https://www.skroutz.gr/s/14446685/Microsoft-Xbox-ONE-Wireless-Controller-for-Windows-2018.html αλλα για καποιο λογο παρατηρω οτι πηγαινει μονο με το μαυρο χρωμα . Μήπως υπαρχει κατι αντιστοιχο και σε ασπρο? Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από AllNatural Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, AllNatural είπε Καλησπερα παιδια να ρωτησω, Ηρθε η ωρα να μπω και γω στο κλαμπ του xbox one controller και σκεφτομαι να παω σε αυτο: https://www.skroutz.gr/s/9428960/Microsoft-Xbox-One-S-Wireless-Controller-White.html . Για να το συνδεσω ενσυρματα θα μπορω με οποιοδηποτε micro usb καλώδιο πχ. του κινητου? Επισης ελεγα να βρω κανα bundle μαζι με τον ανταπτορα της microsoft: https://www.skroutz.gr/s/14446685/Microsoft-Xbox-ONE-Wireless-Controller-for-Windows-2018.html αλλα για καποιο λογο παρατηρω οτι πηγαινει μονο με το μαυρο χρωμα . Μήπως υπαρχει κατι αντιστοιχο και σε ασπρο? για την πρωτη σοου ερωτηση ναι μπορεις με οποιοδηποτε καλωδιο κινητου αυτο εχω και εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AllNatural Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ καλα μαλλον θα προτιμησω το bundle με το μαυρο τοτε για να χω και την επιλογη του ασυρματου μιας και χει μικρη χρηματικη διαφορα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από AllNatural Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 FYI σε περίπτωση που δεν διάβασες προηγούμενες σελίδες το wireless λειτουργεί μονο σε Win10 και ρουφάει μπαταρίες, θα χρειαστείς επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και φορτιστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Το wireless adapter λειτουργεί και σε win 7. Το bluetooth είναι εκείνο που χρειάζεται οπωσδήποτε win 10. Έχω τέτοιο μοχλό με adaptora, και έως τα χριστούγεννα τον έτρεχα σε win 7. Όσον αφορά τις μπαταρίες, παίζω rocket league 2-3 ώρες την ημέρα και βγάζω 2 εβδομάδες. Βέβαια, έχω κλείσει τη δόνηση. Τρώει πολύ μπαταρία η δόνηση. Χρησιμοποιώ επαναφορτιζόμενες και έχω φορτιστή. Δεν μπορείς να φορτίσεις τις μπαταρίες μέσα στον μοχλο. 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AllNatural Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Ααα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες η κυρια χρηση θα γινεται ενσυρματα αλλα θα παρω καποια στιγμη και επαναφορτιζομενες για να ειμαι καλυμενος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MelodicUniverse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Αξιζει ομως να παει καποιος σε ενα σχετικα καινουργιο μαγαζι τυπου foxstore (χωρις να χω τιποτα εναντιον του μπορει να ειναι το καλυτερο μαγαζι στον κοσμο) , αντι να παρει ακομα φθηνοτερα ενα σκετο και αμα θελει να παιξει ασυρματα να παρει εναν φθηνο bluetooth ανταπτορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα αγόρασα ένα raspberry pi 3+ και θα του βάλω retropie. Ουσιαστικά, θα είμαι σε θέση να παίζω παιχνίδια που ήταν για NES, SNES, Atari κλπ. Αυτό που θέλω είναι ένα ωραίο retro gamepad. Έχετε κάτι να προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα