Tigio13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 ναι εχεις ενα δικιο επειδη ειπα για το xbox θεωρησα αυτονοητο πως μιλαω για κατι παρομοιο.μαλλον δεν ηταν. 1
Mpiftekis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 να ρωτήσω κάτι για το xbox one s gamepad. Εγώ ελλείψει ΒΤ το έχω συνδεδεμένο με καλώδιο. Όντας συνδεδεμένο με το καλώδιο το φωτάκι του ανοίγει όταν ανοίξω το PC και είναι αναμμένο καθ'όλη τη διάρκεια. Αυτό χαλάει τις μπαταρίες του;
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Mpiftekis είπε να ρωτήσω κάτι για το xbox one s gamepad. Εγώ ελλείψει ΒΤ το έχω συνδεδεμένο με καλώδιο. Όντας συνδεδεμένο με το καλώδιο το φωτάκι του ανοίγει όταν ανοίξω το PC και είναι αναμμένο καθ'όλη τη διάρκεια. Αυτό χαλάει τις μπαταρίες του; Βγάλε τις μπαταρίες σε συ. Έτσι το έχω 3μετρο καλώδιο και είναι πανάλαφρο. Μπαταρίες μόνο όταν το έχεις με bt. 1
Mpiftekis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Βγάλε τις μπαταρίες σε συ. Έτσι το έχω 3μετρο καλώδιο και είναι πανάλαφρο. Μπαταρίες μόνο όταν το έχεις με bt. Παίζει και χωρίς τις μπαταρίες;;; ΣΟΚ, ΣΟΚ, ΣΟΚ, ΣΟΚ, ΣΟΚ, ΣΟΚ!!! Θα το δοκιμάσω. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Mpiftekis
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Παίζει και χωρίς τις μπαταρίες;;; ΣΟΚ, ΣΟΚ, ΣΟΚ, ΣΟΚ, ΣΟΚ, ΣΟΚ!!! Θα το δοκιμάσω. 1 χρόνο που το έχω έτσι το δουλεύω.
zamkosmas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 https://www.e-shop.gr/trust-gm-1520t-dual-stick-gamepad-blue-pc-ps2-p-PER.802543 παιδια εχω φαει το κοσμο δεν βρισκω ακριβως ιδιο μπντελο ξερετε τιποτα ?η μπορειτε να βοηθησετε
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zamkosmas είπε https://www.e-shop.gr/trust-gm-1520t-dual-stick-gamepad-blue-pc-ps2-p-PER.802543 παιδια εχω φαει το κοσμο δεν βρισκω ακριβως ιδιο μπντελο ξερετε τιποτα ?η μπορειτε να βοηθησετε και μόνο που λέει ps2 μαζί...και win xp φαντάζομαι είναι αρχαίο και δεν κυκλοφορεί πλέον! https://www.trust.com/en/product/15476-dual-stick-gamepad-gm-1520t-blue το αναφέρει και στο site της η trust. Υπάρχουν πολύ πιο νέα,όμορφα και οικονομίκα gamepads,γιατί θες αυτό παλι; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr
Mesqal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μαλλον για τον σταυρο που εχει, αυτος ο τυπος ειναι ιδανικος για fighting games. Ψαξε και για το Logitech Cordless Rumblepad 2 αν θες.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 54 λεπτά πριν, Mesqal είπε Μαλλον για τον σταυρο που εχει, αυτος ο τυπος ειναι ιδανικος για fighting games. Ψαξε και για το Logitech Cordless Rumblepad 2 αν θες. αχα! δεν θα παίξει όμως κανένα σύγχρονο παιχνίδι αυτό το gamepad που του προτείνεις..μόνο με χρήση emulator! fail αγορά θα είναι αν το πάρει δεν νομίζω να παράγεται και πλέον αυτό το gamepad..στην εποχή του το είχα,πολύ καλό..αλλά ΠΟΛΥ βαρύ!
grif0s Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Έχω Xbox one S controller για gaming σε pc. Όταν το συνδέω με usb όλα τέλεια . Παίζει απευθείας . Θέλω όμως να το συνδέσω και wireless και αγόρασα ένα Bluetooth dongle v4.0. Το αναγνωρίζει το controller , δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν δουλεύει στα παιχνίδια. (Windows 7)
grif0s Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το χρησιμοποιήσω ασύρματα σε windows 7?? Κάποια πατέντα ?
Tigio13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Εγω παιδια παντως με win7 αγόρασα ενα usb wireless controller το οποιο εκανε στην ουσια τα joysticks του xbox 360 να τα δει το pc μου. Πολύ βολικό από το να αγόραζα καινούρια joysticks.
pollop Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 ολα τα μοντελα xbox one controler μπορουν να συνδεθουν με bluetooth dongle σε win 10?
saxos55 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, pollop είπε ολα τα μοντελα xbox one controler μπορουν να συνδεθουν με bluetooth dongle σε win 10? Όλα τα 3ης γενιάς. Αν δεν ξέρεις τι γενιάς έχεις, ένας τρόπος να το ξεχωρίζεις: Το κάτω είναι τρίτης γενιάς. Το πλαστικό των triggers/bumpers δεν συνεχίζει πάνω, στην επιφάνεια του controller. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από saxos55 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα