firepc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, naruto14 είπε Σε ποια ακριβώς charging stands αναφέρεστε; εγώ ξέρω μόνο το play and charge kit. σκετο stand ρε αδερφε, οχι charging stand. για το sea of thieves θα βγει και σκετο stand και charging stand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιο πάνω αναφέρθηκε charger stand. Αυτό που λες που μπορούμε να το βρούμε σε οκ τιμή; Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από naruto14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, naruto14 είπε Πιο πάνω αναφέρθηκε charger stand. Αυτό που λες που μπορούμε να το βρούμε σε οκ τιμή; πατα στο αγγλικο αμαζον xbox one controller stand Αλλα οκ τιμες δεν τις λες θα δεις και αλλα σταντς που δεν τα βγαζει η ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 11 λίρες για ένα controller stand, LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, naruto14 είπε 11 λίρες για ένα controller stand, LOL αστα να πανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, firepc είπε σκετο stand ρε αδερφε, οχι charging stand. για το sea of thieves θα βγει και σκετο stand και charging stand σκετο stand βρισκεις αμετρητα πιστευω σε ebay αν ψαξεις και ας εχει καταργηθει, εγω αναφερομαι σε κατι τετοιο, π μονο στο αμερικανικο εχω δει https://www.microsoft.com/en-us/store/d/controller-gear-xbox-pro-charging-stand/8xrd3s750jfg?activetab=pivot%3aoverviewtab Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από Metaksas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Metaksas είπε σκετο stand βρισκεις αμετρητα, εγω αναφερομαι σε κατι τετοιο https://www.microsoft.com/en-us/store/d/controller-gear-xbox-pro-charging-stand/8xrd3s750jfg?activetab=pivot%3aoverviewtab ισως μονο απ το site της ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και τα 40 πολλά μου φαινονται ακόμα και για charging. Εγώ έχω βολευτεί με 2 ΑΑΑ επαναφορτιζομενες που πήρα με 6 ευρώ και μου βγάζουν άνετα βδομάδα. Και 3 ευρώ ένα bt dongle Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από naruto14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 23 ώρες πριν, jimkog είπε Τι σου δινει το update στο χειριστήριο; εεε,ότι δίνει κάθε firmware update στις συσκευές υποθέτω 19 ώρες πριν, WizNick είπε Εχω το παλιο adapter. Ειναι οντως πολυ μεγαλο, εχει θεμα ακομα και στο usb slot αν το βαλεις πισω, να εμποδιζει να χρησιμοποιησεις τα διπλανα usb. Δες εδω μαζι με το χειριστηριο για ευκολη συγκριση: αα,είναι κάμποσο μεγάλο..πάντως ακόμα πιο μικρό γινόταν και ο 2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μακαρι να εβγαινε ενα τετοιο (το εφτιαξε ενας fan) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, firepc είπε Μακαρι να εβγαινε ενα τετοιο Πόσο όμορφο με τον αξιαγάπητο ori. Fan made είναι η φωτογραφία? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Υπέροχο το fan made controller! Άραγε μπορείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο από το lab της Microsoft? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ήρθε χτες (13/2) ο Καρλ Μαρξ..Μια μέρα πριν την παράδοση που είχαν δώσει.. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μη μου πεις το επομενο θα ναι ο τσε Παρε εκει του sea of thieves να δεις ομορφια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, firepc είπε Μη μου πεις το επομενο θα ναι ο τσε Παρε εκει του sea of thieves να δεις ομορφια αχαχα,όχι νταξ αυτός εδώ αρκεί.. Ε πόσο θα πάρω; 2 φτάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα