Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 4 hours ago, vaggos88 said: πολυ ομορφο. αυτο ειναι απο το ισπανικό microsoft store? Τα customised gamepads έρχονται από Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 9:49 ΠΜ, firepc είπε Ωραιος ο κιρ τερπος, καλη συλλογη ευχομαι ευχαριστώ..Ήδη ετοίμασα το 2ο,και θα πάει για παραγγελία,μαζί με τον αντάπορα. Ψάχνω να βγάλω άκρη πότε θα κυκλοφορήσει Ευρώπη και τα αστροπελέκια της m$,μου απαντάνε στο chat support πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα.. Το όνομα του, KARL MARX για τα 15€ πιο κάτω που θα μου βγει από Ελλάδα,πιο καλά να πάρω άλλο ένα προσωπικό gamepad. https://xboxdesignlab.xbox.com/en-gb/view?instanceid=dc575b90-a81b-4d9d-9552-aa354e577067 Στις 2/1/2018 στις 2:27 ΜΜ, vaggos88 είπε πολυ ομορφο. αυτο ειναι απο το ισπανικό microsoft store? Θενξ,από το Γερμανικό store το παρήγγειλα. Στις 2/1/2018 στις 7:24 ΜΜ, Malthador είπε Τα customised gamepads έρχονται από Αμερική. Εμένα πάντως από Κίνα ξεκίνησε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Karl marx? Χαχχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχα Πλακα θα εχει να μην στο φτιαξουν λογω πολιτικης θεσης. Ομορφο παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, gavros10 είπε Karl marx? Χαχχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχα Πλακα θα εχει να μην στο φτιαξουν λογω πολιτικης θεσης. Ομορφο παντως Σιγά, το πολύ πολύ να μην δουλεύει ο δεξιός αναλογικός... Πράγματι πανέμορφο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Bagerisu είπε Σιγά, το πολύ πολύ να μην δουλεύει ο δεξιός αναλογικός... Πράγματι πανέμορφο!!! 1 ώρα πριν, gavros10 είπε Karl marx? Χαχχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχα Πλακα θα εχει να μην στο φτιαξουν λογω πολιτικης θεσης. Ομορφο παντως χαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε σεις Επικά σχόλια! τον παρήγγειλα τον Κάρλ Μάρξ,πριν λίγο..να δούμε πότε θα τον στείλουν και πόσο θα κάνει να έρθει αυτή την φορά. (Τον κυρ τέρπο, 23/1 έκανα την παραγγελία,26 το έστειλαν..στις 31 ήταν εδώ!) Επίσης άκρη δεν έβγαλα με την microsoft για τον νέο αντάπτορα,ειλικρινά μου στείλανε για αγορά λάθος πράγμα(μου έστειλαν τον display adapter,ενώ ξεκάθαρα και κοντά 5 φορές είχα γράψει για τον xbox αντάπτορα ) Έτσι βρήκα από δω Ελλάδα,νταξ θα τον πληρώσω 10€ πάνω, τον νέο (2018) https://ggalaxy.gr/xbox-wireless-adapter-for-windows-10-2018 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Έχω το χειριστήριο του Xbox one s και θέλω να χρησιμοποιήσω κάτι ακουστικά samsung. Ο ήχος έρχεται κομπλέ άλλα το μικρόφωνο δεν λειτουργεί. Έχει τύχει σε κανέναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Λογικό, αφού δεν έχει υποδοχή για μικρόφωνο, μόνο για ήχο. Για να δουλέψουν και τα δύο θες κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Ο Καρλ Μαρξ ξεκίνησε το ταξίδι του σήμερα το πρωί, από την αγωνιστική Κίνα και την πόλη Ντονγκουάν,με ημερομηνία άφιξης...την ημέρα τον ερωτευμένων(δυτικών) 14/2! Ο σύντροφος Μαο στέλνει πολλούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 έδωσες τόσα λεφτά ;; Το δικό μου το λευκό το πήρα μαζί με το one S 119 Ο σύντροφος Μάο θα έστελνε μουτζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Λογικό, αφού δεν έχει υποδοχή για μικρόφωνο, μόνο για ήχο. Για να δουλέψουν και τα δύο θες κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω κατα πόσο θα βολέψει αυτό που λες με αυτά τα ακουστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Με τέτοια ακουστικά κανονικά δεν θες spliter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 splitter θελει απλα με θηλυκο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jimkog είπε Δεν ξέρω κατα πόσο θα βολέψει αυτό που λες με αυτά τα ακουστικά. 46 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε splitter θελει απλα με θηλυκο... λίγο FAIL να θες τέτοιο μαραφέτι για να λειτουργήσει με τα ακουστικά; Στο ps4 δεν χρειάζεται τέτχοιο. https://support.xbox.com/en-GB/xbox-one/accessories/connect-compatible-headset Αναφορά σε κείμενο Standards for audio jacks Not all 3.5-mm audio jacks are made to the same standard. There are two audio jack standards: Cellular Telecommunications Industry Association (CTIA), and Open Mobile Terminal Platform (OMTP). If you use an OMTP headset, you’ll probably experience audio or chat issues. However, if your headset or earbuds use the OMTP standard, you can purchase an adapter to convert the device to CTIA. These adapters are available at many electronic retail stores. The following images show the differences in the CTIA and OMTP standards. The CTIA standard has the microphone section of the jack closer to the end of the cable while the OMTP standard has the ground section of the jack closer to the end of the cable. https://support.xbox.com/en-GB/xbox-on-windows/accessories/stereo-headset-adapter-windows-10 Αναφορά σε κείμενο As of June 2015, Xbox One Wireless Controllers include a 3.5-mm port that lets you directly connect a standard 3.5-mm audio cable. Εδώ δεν φαίνεται να θέλει κάτι έξτρα για να συνδεθεί εκτός και αν θέλει αυτή την κουμούτσα από κάτω 4 ώρες πριν, Damachi είπε έδωσες τόσα λεφτά ;; Το δικό μου το λευκό το πήρα μαζί με το one S 119 Ο σύντροφος Μάο θα έστελνε μουτζες στα λόγια μου έρχεσαι..και γω το λευκό σκέτο το έβρισκα 40€ ,αυτό το έβαψα εγώ και είναι πιο προσωπικό. (ότι είναι ακριβό ήταν,αλλά δεν ήθελα να πάρω το λευκό σκέτο,μου άρεσαν άλλα χρώματα που τα έβρισκα στο 60αρι,ε για 20ε παραπάνω?) Που βρήκες καινούργιο xbox one S στα 119 να πάρω 2-3 να τα πουλήσω πιο πάνω αν είναι να βγάλω κανα ψιλό Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Ένας φίλος έχει ίδια ακουστικά και δουλεύει κομπλέ. Μπορεί τα δικά μου να είναι OMTP. Δεν πειράζει, την δουλειά μου την κάνω και μέσω κινητού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Να και το πειρατικο μου! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα