firepc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Gjuana7 είπε Κινέζικο gamepad Καλησπέρα! Λοιπόν πήρα ένα ασύρματο χειριστήριο για games από Κίνα που είναι συμβατό με pc και ps3. Το θέμα είναι πως λειτουργεί. Ενώ το συνδέω ,το αναγνωρίζει και το φωτάκι ανάβει, ως εδώ όλα καλά. Όταν μπαίνω σε ένα παιχνίδι δεν λειτουργεί κανένα κουμπί. Χρειάζεται κάποιο driver ή κάτι άλλο; Όποιος ξέρει ας μου δώσει τα φώτα του! Σας παραθέτω και μία φωτο! Ευχαριστώ! δεν ξερω τι φταιει, αλλα ποσο σου κοστισε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gjuana7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 10 -12 ευρω κάπου εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δες αν το βλέπεις στον Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος\Συσκευές και εκτυπωτές, ίσως να πρέπει να πατήσεις το mode για analog/digital. Μπορείς να δοκιμάσεις και το https://www.x360ce.com/ και ακολούθησε οδηγίες για να το βλέπουν τα παιχνίδια. Βρες και κάποιο tutorial στο youtube. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από newlynx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) η microsoft μου έστειλε(με fedex) το gamepad..από Κίνα! (πριν καμία ώρα έφυγε από Αλάσκα ) Τον γύρο του κόσμου θα κάνει..από την άλλη είμαστε καλέ σεις! Καλό τελωνείο λπν.. Δεν μπορώ να καταλάβω τότε γιατί να χει region stores,και όχι ένα γενικό..Αφού από το Γερμανικό store το παρήγγειλα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε η microsoft μου έστειλε(με fedex) το gamepad..από Κίνα! (πριν καμία ώρα έφυγε από Αλάσκα ) Τον γύρο του κόσμου θα κάνει..από την άλλη είμαστε καλέ σεις! Καλό τελωνείο λπν.. Δεν μπορώ να καταλάβω τότε γιατί να χει region stores,και όχι ένα γενικό..Αφού από το Γερμανικό store το παρήγγειλα. Εκει που ειναι η Αλασκα δε νομιζω οτι ισχυει το απο την αλλη ειμαστε εμεις! Μαλλον το ιδιο ειναι κι από τις δυο πλευρές! Χαχα! Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από KNSM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα παιδια, εχω ενα xbox one controller for windows (αυτον που εχει μαζι και το ασυρματο δεκτη απο το συγκεκριμενο καταστημα). Θελω να παρω αλλον εναν, μπορω να παρω εναν οποιοδηποτε xbox one controller πχ αυτον εδω Microsoft Xbox One S Wireless Controller White - Skroutz.gr ή πρεπει να ειναι και αυτος "for windows" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, panoc είπε Καλημερα παιδια, εχω ενα xbox one controller for windows (αυτον που εχει μαζι και το ασυρματο δεκτη απο το συγκεκριμενο καταστημα). Θελω να παρω αλλον εναν, μπορω να παρω εναν οποιοδηποτε xbox one controller πχ αυτον εδω Microsoft Xbox One S Wireless Controller White - Skroutz.gr ή πρεπει να ειναι και αυτος "for windows" ; οποιο θες. Ολα κανουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, panoc είπε Καλημερα παιδια, εχω ενα xbox one controller for windows (αυτον που εχει μαζι και το ασυρματο δεκτη απο το συγκεκριμενο καταστημα). Θελω να παρω αλλον εναν, μπορω να παρω εναν οποιοδηποτε xbox one controller πχ αυτον εδω Microsoft Xbox One S Wireless Controller White - Skroutz.gr ή πρεπει να ειναι και αυτος "for windows" ; Εαν ισχυει οτι με τον προηγουμενο controller για τα joystick του 360 που εχω και χρησιμοποιω δεν θα εχεις κανενα θεμα. Δεν χρειαζεται να ειναι ουτε joystick για "windows" που γραφουν και τα χρεωνουν παραπανω, της κονσολας τα ασυρματα joystick τα γνησια οφειλουν να λειτουργουν με τον εκαστοτε controller. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 εγω περιμένω να κυκλοφορήσει ο νέος αντάπτορας για να τον πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε εγω περιμένω να κυκλοφορήσει ο νέος αντάπτορας για να τον πάρω παλι μεγαλο τον βλεπω. Γτ δεν βολευεσε με ενα μικρο μπλουτουθακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, firepc είπε παλι μεγαλο τον βλεπω. Γτ δεν βολευεσε με ενα μικρο μπλουτουθακι? ξέρω γω.. απλώς διάβασα να λένε ότι είναι ματσούκι ο παλιός και είδα ότι ο νέος είναι 66% πιο μικρός..τώρα μόνο φωτογραφίες έχω δει. Δεν έχω bluetooth dongle..οπότε αφού θα μπω στην διαδικασία απλώς ψάχνω να βρω το άσπρο με τον αντάπτορα.. 11 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε η microsoft μου έστειλε(με fedex) το gamepad..από Κίνα! (πριν καμία ώρα έφυγε από Αλάσκα ) Τον γύρο του κόσμου θα κάνει..από την άλλη είμαστε καλέ σεις! Καλό τελωνείο λπν.. Δεν μπορώ να καταλάβω τότε γιατί να χει region stores,και όχι ένα γενικό..Αφού από το Γερμανικό store το παρήγγειλα. τώρα βρίσκεται στο Μέμφις! Πολυταξιδεμένο gamepad..θα έχει πολλές ιστορίες να μου πει όταν φτάσει.. Τί θα είδαν τα ματάκια του άραγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gjuana7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Στις 27/1/2018 στις 1:57 ΜΜ, newlynx είπε Δες αν το βλέπεις στον Πίνακας Ελέγχου\Υλικό και Ήχος\Συσκευές και εκτυπωτές, ίσως να πρέπει να πατήσεις το mode για analog/digital. Μπορείς να δοκιμάσεις και το https://www.x360ce.com/ και ακολούθησε οδηγίες για να το βλέπουν τα παιχνίδια. Βρες και κάποιο tutorial στο youtube. Ωραια δουλεψε. Απλα εχω καταλαβει πως δεν δουλευει σε ολα τα παιχνιδια. Στα χακαρισμενα λες να παιζει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο kir terpos ήρθε σήμερα, 2 μέρες πριν το αναμενόμενο,χωρίς να πληρώσω τελωνείο. (26/1 το έστειλαν) Το έφερε η speedex σπίτι μου. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ωραιος ο κιρ τερπος, καλη συλλογη ευχομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Ο kir terpos ήρθε σήμερα, 2 μέρες πριν το αναμενόμενο,χωρίς να πληρώσω τελωνείο. (26/1 το έστειλαν) Το έφερε η speedex σπίτι μου. πολυ ομορφο. αυτο ειναι απο το ισπανικό microsoft store? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα