Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Προταση για καμια τιμονιερα και πεταλια υπαρχει?Οχι κατι τρομερο απλα όχι και κινεζια των 10 ευρο ΟΕΜ...Γυρω στα 50 το Budget.Καποιοι λενε παρε μεταχειρισμένη της Logitech την Driving Force αλλα αφενος είναι πιο ακριβη ακομα και μεταχειρισμενη αφετέρου δεν θελω να δωσω και τοσα λεφτα.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Προταση για καμια τιμονιερα και πεταλια υπαρχει?Οχι κατι τρομερο απλα όχι και κινεζια των 10 ευρο ΟΕΜ...Γυρω στα 50 το Budget.Καποιοι λενε παρε μεταχειρισμένη της Logitech την Driving Force αλλα αφενος είναι πιο ακριβη ακομα και μεταχειρισμενη αφετέρου δεν θελω να δωσω και τοσα λεφτα. άρα με λίγα λόγια θες κινεζιά των 50€
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε άρα με λίγα λόγια θες κινεζιά των 50€ χαχαχ καταλαβα...δεν υπαρχει τιποτα αξιοπρεπες σε αυτα τα λεφτα?εστω 60-70 ξερω γω...δεν γινεται τα καλα να ειναι μονο οσα κανουν 200+
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε χαχαχ καταλαβα...δεν υπαρχει τιποτα αξιοπρεπες σε αυτα τα λεφτα?εστω 60-70 ξερω γω...δεν γινεται τα καλα να ειναι μονο οσα κανουν 200+ ε τόσο χαμηλά? να πάρεις κάτι που να υποστηρίζεται από παιχνίδια ακόμα,να χει και ανάδραση και να χει μοίρες(η δική μου δεν έχει και πολλές το 2015 είχα πάρει την thrustmaster t100 που την είχε προσφορά το eshop,από 120 στα 70€.. ΠΟΛΥ καλή και τίμια! http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/steering-wheels/thrustmaster-t100-force-feedback-wheel-timoniera-pcps3/prod5250265pp/ Και εννοείται δεν έσκασα μια περιουσία,για να παίζω μια στο τόσο όπως κάνω...μιας και με κουράζει να οδηγώ με τιμόνι και είναι και πιο δύσκολο που μάλλον οι περισσότεροι που παίζουμε all around δεν χρειαζόμαστε κάτι τρελό. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ισως περιμενω προσφορες και εγω μπας και...γιατι ειναι αυτο που λες,θα την χρησιμοποιησω 2 φορες την εβδομαδα δεν θα δωσω και 150!
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ισως περιμενω προσφορες και εγω μπας και...γιατι ειναι αυτο που λες,θα την χρησιμοποιησω 2 φορες την εβδομαδα δεν θα δωσω και 150! πρόσεξε καλά ε,στα λέει άτομο που έσκασε 90 να πάρει gamepad
firepc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 παρτε κανα Χ1 controller και αφηστε τα τιμονια και τους λεβιεδες 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, firepc είπε παρτε κανα Χ1 controller και αφηστε τα τιμονια και τους λεβιεδες αλλά πάρτε customized από την M$ όπως ο μέγας xtrm! 1
firepc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε αλλά πάρτε customized από την M$ όπως ο μέγας xtrm! Αρχοντας και λιγα λεω
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, firepc είπε Αρχοντας και λιγα λεω τέτχοια να διαβάζω και τί στον κόσμο! Μη σου πω,μπήκα ήδη στην διαδικασία να πάρω και 2ο gamepad (το απλό αυτή την φορά),μαζί με τον αντάπτορα,ώστε να μην χρησιμοποιώ το στολίδι αυτό που έφτιαξα και το χαλάσω,αλλά να το έχω στο γραφείο να το καμαρώνω! Btw,έρχεται νέος αντάπτορας για την σύνδεση του xbox one controller στους υπολογιστές κατά 66% πιο μικρός. Απλώς περιμένω μπας και τον πουλήσουν μαζί με gamepad ή γενικά να κυκλοφορήσει,αφού έχω ακόμα 14 μέρες μέχρι να το στείλουν το άλλο. Microsoft's New Xbox Controller Adapter Delayed to 2018 in US 31/1/18 δίνουν κυκλοφορία και τα Ευρωπαϊκά stores! Ασύρματος προσαρμογέας Xbox για Windows 10 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr 2
firepc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Κοιταξε, στα 3, 4 controllers που θα εχεις, πρεπει να υπαρχει ενα το οποιο θα σου αρεσει αλλα μεχρι εκει. Ειναι αυτο που θα κανει τον εργατη. (fighting, platform klp.) οπου υπαρχει ζορι δλδ. Μετα θα χεις και το συλλεκτικο σου, που θα το χρησιμοποιεις λιγο. Και θα χεις και κανα δυο ακομα για αν εχεις δευτερο Pc (σαλονι) ή κανα xbox για να βοηθανε εκει.
dimitrismt09 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα δεν εχω ιδέα μ θέλω βοήθεια..Εφιαξα μετά από καιρό το pc μ για να παίζω κάνα παιχνιδάκι..Πήρα λοιπόν ένα φθηνό Game pad espanza egg707k...μουφααα δεν μπορώ να το συγχρονισω ότι και πρόγραμμα εάν κατέβασα σε win 10.Παίζω κύριος ποδοσφαρακια και κάνα shooter Ποιο χειριστήριο πρώτεινετε Όχι πάνω από 50 ευρώ...
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, dimitrismt09 είπε Παιδιά καλησπέρα δεν εχω ιδέα μ θέλω βοήθεια..Εφιαξα μετά από καιρό το pc μ για να παίζω κάνα παιχνιδάκι..Πήρα λοιπόν ένα φθηνό Game pad espanza egg707k...μουφααα δεν μπορώ να το συγχρονισω ότι και πρόγραμμα εάν κατέβασα σε win 10.Παίζω κύριος ποδοσφαρακια και κάνα shooter Ποιο χειριστήριο πρώτεινετε Όχι πάνω από 50 ευρώ... του xbox 360 το gamepad τότε αν θες ασύρματο! στα 42€ http://www.e-shop.gr/xbox360-wireless-controller-for-windows-black-p-XB3.00521 αλλιώς ενσύρματο του xbox one! στα 51, 1€ πάνω από το όριο σου! (και αργότερα πάρε έναν αντάπτορα να το κάνεις ασύρματο) https://www.skroutz.gr/s/7225644/Microsoft-Xbox-One-Wired-Controller-Cable-for-Windows.html δεν υπάρχει άλλη οδός πέρα το gamepad της microsoft! Συμβατό 105% με τα παιχνίδια,καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια! Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr
dimitrismt09 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε του xbox 360 το gamepad τότε αν θες ασύρματο! στα 42€ http://www.e-shop.gr/xbox360-wireless-controller-for-windows-black-p-XB3.00521 αλλιώς ενσύρματο του xbox one! στα 51, 1€ πάνω από το όριο σου! (και αργότερα πάρε έναν αντάπτορα να το κάνεις ασύρματο) https://www.skroutz.gr/s/7225644/Microsoft-Xbox-One-Wired-Controller-Cable-for-Windows.html δεν υπάρχει άλλη οδός πέρα το gamepad της microsoft! Συμβατό 105% με τα παιχνίδια,καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια! Τέλεια ευχαριστώ
Gjuana7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Κινέζικο gamepad Καλησπέρα! Λοιπόν πήρα ένα ασύρματο χειριστήριο για games από Κίνα που είναι συμβατό με pc και ps3. Το θέμα είναι πως λειτουργεί. Ενώ το συνδέω ,το αναγνωρίζει και το φωτάκι ανάβει, ως εδώ όλα καλά. Όταν μπαίνω σε ένα παιχνίδι δεν λειτουργεί κανένα κουμπί. Χρειάζεται κάποιο driver ή κάτι άλλο; Όποιος ξέρει ας μου δώσει τα φώτα του! Σας παραθέτω και μία φωτο! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα