VortexGeo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Το emulator που λες ειναι αυτο το προγραμμα: http://ds4windows.com/ Το κατεβαζεις και μετα δεν εχεις κανενα θεμα συμβατότητας με το χειριστηριο, δεν χρειαζέται να μπλέξεις με τιποτα περίπλοκες ρυθμίσεις αν αυτό σε ανησυχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tassos77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, VortexGeo είπε Το emulator που λες ειναι αυτο το προγραμμα: http://ds4windows.com/ Το κατεβαζεις και μετα δεν εχεις κανενα θεμα συμβατότητας με το χειριστηριο, δεν χρειαζέται να μπλέξεις με τιποτα περίπλοκες ρυθμίσεις αν αυτό σε ανησυχει. Τέλεια! Άρα έχω δύο πολύ καλές επιλογές. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Κάποιο bluetooth adapter για controller xbox one απο skroutz ή e-shop έχουμε; Έχω ένα παλιό usb 2.0 και μου ζητάει κωδικούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ενα απλο ΒΤ 4.0+ θες. Λογικα και το φτηνοτερο διαθεσιμο να παρεις θα δουλευει. Με ΒΤ 2.0 που ειχα δοκιμασει δεν δουλευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 This just in Το νεο μου οπλο για τη νεα περιπετεια 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Παιδια ειναι το πιο Badass controller, παιζεις και νομιζεις οτι εισαι ο σβατζενεγκερ Το μαυρο με κοκκινο ειναι πανεμορφος συνδυασμος. Οι χαρακιές που εχει το ξεχωριζουν παρα πολυ. Ειναι πολυ στιβαρο και τα κουμπια του εχουν γερο feedback. Το winter forces που επισης εχω, ειναι πιο loose τα κουμπια. Ειδικα αν αγαπατε το Gears of War τσιμπηστε το οσο υπαρχει ακομα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήρα ενα χειριστήριο XBOX ONE και το δοκιμαζω να δουλεψει με εναν bluetooth 4.0 ανταπτορα που εχω και ενω το βρισκει κανονικα μου ζηταει ενα pin. Στο google που εψαξα η λυση ηταν να αγορασεις της microsoft(Τι αλλο θα ελεγαν σε σελιδα Microsoft) Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από jimkog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Xbox One controller update: New Elite V2 design for Windows 10 and Xbox? Pictures were also part of the new Elite Controller post, which will reportedly include these new features: Rechargeable batteries, undetachable, MagSafe-like charge port USB Type-C Bluetooth for Windows 10 3-level Hair Trigger locks 3-Profile Switch Longer key-travel for Paddles Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μακαρι να ισχυει αυτη η ειδηση γτ για μας τους pc gamers, το elite δεν ειναι καλη επιλογη. Βασικα οπως ακουγεται οτι ειναι το V2, ετσι επρεπε να ειναι το elite εξαρχης! Με ΒΤ συμβατοτητα θα μπορουμε να κρατησουμε το τοσοδουλι ανταπτορακι μας. Οι επαναφορτιζομενες μπαταριες ειναι πολυ θετικο και με usb type c θα φορτιζει σφαιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Προσφατα πηρα ενα xbox one(recon tech) χειριστήριο ,εχω win 7 και οπ'οτι ξερω θελει τα 10 για να λειτουργήσει με bluetooth, παρ'όλα αυτα το δοκίμασα με ενα ανταπτορα που εχω και συνδέετε κανονικά ,στον "ελεγκτη παιχνιδιων" των win φαίνεται να λειτουργούν κανονικά ολα τα πλήκτρα ,το θεμα ειναι οτι δεν το βλεπει το steam ,έχετε καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silve Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασε μια φίλη μου το SpeedLink Strike Nx για το PC και δε μπορεί να παίξει με το χειριστήριο το καινούργιο Tomb Raider. Της είπα να κοιτάξει και να επιλέξει στα options το game pad της αλλά δεν λειτουργεί μου λέει. Επίσης το game pad έγινε κανονικά εγκατάσταση στο PC. Έχετε καμιά ιδέα γιατί δεν παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, silve είπε Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασε μια φίλη μου το SpeedLink Strike Nx για το PC και δε μπορεί να παίξει με το χειριστήριο το καινούργιο Tomb Raider. Της είπα να κοιτάξει και να επιλέξει στα options το game pad της αλλά δεν λειτουργεί μου λέει. Επίσης το game pad έγινε κανονικά εγκατάσταση στο PC. Έχετε καμιά ιδέα γιατί δεν παίζει; Πάτα το κουμπί mode να το αλλάξει σε xinput (λογικά θα το δει). Αν δε το δει και πάλι χρειάζεται x360ce Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, silve είπε Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασε μια φίλη μου το SpeedLink Strike Nx για το PC και δε μπορεί να παίξει με το χειριστήριο το καινούργιο Tomb Raider. Της είπα να κοιτάξει και να επιλέξει στα options το game pad της αλλά δεν λειτουργεί μου λέει. Επίσης το game pad έγινε κανονικά εγκατάσταση στο PC. Έχετε καμιά ιδέα γιατί δεν παίζει; Χωρις να το ξερω σιγουρα, νομιζω οτι εχει προβλημα συμβατοτητας το χειριστηριο. Πες την να παρει ενα xbox one s controller, το οποιο κανει για ολα τα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 άμα κανείς/καμία ενδιαφέρεται ας ρίξει μια φωνή Πωλούνται 2 αυθεντικά Xbox 360 Wireless Controllers for Windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω πόσοι το ξέρετε ή αν το ξέρατε ήδη,αλλά μπορείς να φτιάξεις custom gamepad xONE (και να χαράξεις πάνω και λέξεις) μέσα από την microsoft και να στο στείλει! https://xboxdesignlab.xbox.com/de-de Κόστος 89€ χωρίς μεταφορικά,χωρίς rubber στις λαβές και μεταλλικά χρώματα! Χτες το ανακάλυψα εγώ, και έφτιαξα ένα και παρήγγειλα! και μιας και το θαύμασα αρκετά,το έσωσα στο marketplace και μπορείτε να το βρείτε και σεις για αγορά σας παρουσιάζω το KIR TERPOS xbox one gamepad (το όνομα άλλοτε το δείχνει πιο κεντραρισμένο,άλλοτε όχι..ελπίζω να έρθει κεντραρισμένο ) Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα