Heybro Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Τσιμπάς ένα τέτοιο και τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvor Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Είδα ότι όλα τα BT v4.0 δεν είναι συμβατά για αυτό ρωτάω. Μέχρι 10€. Τσιμπάς ένα τέτοιο και τέλος Έχεις link; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Actinidio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μπορώ να συνδέσω δύο xbox one χειριστήρια μέσω Bluetooth σε υπολογιστή; το έχει κάνει κανένας; σκέφτομαι να αγοράσω και δεύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crash banticoot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Actinidio είπε Μπορώ να συνδέσω δύο xbox one χειριστήρια μέσω Bluetooth σε υπολογιστή; το έχει κάνει κανένας; σκέφτομαι να αγοράσω και δεύτερο φιλε εχω συνδεσει σε λαπτοπ με το βμπλουτουθ του 2 χβοχ ονε χειριστιρια και παιζαμε ξυλικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, crash banticoot είπε φιλε εχω συνδεσει σε λαπτοπ με το βμπλουτουθ του 2 χβοχ ονε χειριστιρια και παιζαμε ξυλικη Πως το κατάφερες αυτό; όσες φορές και να δοκίμασα μόνο το ένα μου έπαιρνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crash banticoot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, naruto14 είπε Πως το κατάφερες αυτό; όσες φορές και να δοκίμασα μόνο το ένα μου έπαιρνε. με windows 10 και ειδε και τις δυο συσκευες αφου ειχα πατησει το πλαινο κουμπακι αναζητησης στο χειριστιριο <μηπως θελει πανω απο bluetooth 4,0 αν δεν μπορεις> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Bluetooth 4.0 και προφανώς και windows 10 για να χρησιμοποιώ bt. Το ότι φαίνονται και οι 2 συσκευές το ξέρω, μπόρεσες όμως να τις συνδέσεις και τις 2 και να παίξεις ταυτόχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crash banticoot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, naruto14 είπε Bluetooth 4.0 και προφανώς και windows 10 για να χρησιμοποιώ bt. Το ότι φαίνονται και οι 2 συσκευές το ξέρω, μπόρεσες όμως να τις συνδέσεις και τις 2 και να παίξεις ταυτόχρονα; ναι !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 με Bluetooth ανταπτορα μπορείτε να συνδεσετε ακουστικά στη θύρα του controller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, just getting started είπε με Bluetooth ανταπτορα μπορείτε να συνδεσετε ακουστικά στη θύρα του controller? Αυτό δεν γίνεται σίγουρα. Δεν τ αναγνωρίζει καν ο υπολογιστής. Το λέει και στο support της Microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, crash banticoot είπε ναι !!!!! Μου κάνει εντύπωση. Θα το ξαναδοκιμάσω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση, μου έκαναν δώρο αυτό : παρατήρησα ότι δεν έχω συμβατότητα σε όλα τα παιχνίδια, μήπως κάτι μου διαφεύγει? έχω και το xbox 360 ενσύρματο όπου δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. https://www.skroutz.gr/s/282580/Logitech-F710-Wireless-Gamepad.html Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από cupra20vt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Οταν θες να εχεις απολυτη συμβατοτητα με ολα τα παιχνιδια, παιρνεις του Χ1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupra20vt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 οκ μαλον θα τον πουλησω.. ειναι ολοκαινουριος..και θα παω σε χ1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/3/2018 στις 3:37 ΜΜ, naruto14 είπε Μου κάνει εντύπωση. Θα το ξαναδοκιμάσω και εγώ. Επιβεβαιώνω και εγώ. Συνδέω 2 χειριστήρια συγχρόνως πάνω στον ίδιο adapter. Windows 10 και no name adapter bluetooth 4. O adapter με τους drivers των windows όχι τους δικούς του. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από GnG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα