Alex21121988 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 πμ (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι θα γίνω *αλάκας τώρα αλλά γιατί παίρνετε σκουπίδια του 15ευρου και δεν πάτε στο real thing; 47 ευρώ περίπου στοιχίζει, μια φορά θα το πάρεις, από την στιγμή που δεν παίζεις ξέρω γω hardcore competitive φάση, δεν θα σου πάθει τίποτα για χρόνια. Είναι σαν να λες ας μην πάρω Adidas παπούτσι του 100ευρου (γιατί μου φαίνονται ακριβά), παίρνεις ένα ζευγάρι ανώνυμου brand των 20 ευρώ και είσαι μέσα σε 5 μήνες 3 φορές στον τσαγκάρη. Έχω xbox one controller την v1 από το 2014 και ακόμα είναι λειτουργικό χωρίς θέματα. Παίζω single player games, έχει αρκετά χιλιόμετρα. Είμαι αυτής της άποψης, πάρτε το original χειριστήριο και όχι τα copycats του. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:19 πμ από Alex21121988 2
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 11:20 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:20 πμ Και 'γω αυτής της άποψης είμαι, τώρα πάντως το καλύτερο είναι το dualsense PS5. Ειδικά όποιος δοκιμάσει να παίξει Space Marine 2 με αυτό, θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε.. 1
Alex21121988 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:29 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:29 πμ 4 minutes ago, Psycho_Warhead said: Και 'γω αυτής της άποψης είμαι, τώρα πάντως το καλύτερο είναι το dualsense PS5. Ειδικά όποιος δοκιμάσει να παίξει Space Marine 2 με αυτό, θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε.. O μόνος λόγος που δεν προτείνω dualsense για χρήση στο PC είναι η ασυμβατότητα του με κάποια games. Πλέον βέβαια είναι εξαιρετικά λίγα, και από την στιγμή που έδωσαν official drivers και σταματήσαμε να καταφεύγουμε σε λύσεις από τρίτες εφαρμογές, είναι μια πολύ κομπλέ επίσης επιλογή. Ειδικά σε games που το υποστηρίζουν με όλα τα features του (τίτλοι της Sony) είναι ένα εξαιρετικό χειριστήριο. Το μόνο μου παράπονο είναι το restriction με το Speaker του controller που λειτουργεί μόνο σε wired mode στο PC. Στην τελική ας έβγαζαν ένα dongle αν είναι καθαρά ΒΤ limitation αυτό. 1
vaggos88 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:55 πμ Παιδια καλημερα, το drifting φτιαχνει καπως? εχω το xbox elite το τελευταιο που εχει βγει και το εμφανισε χθες στο αριστερο thumbstick. 😕
ilos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 μμ 33 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε O μόνος λόγος που δεν προτείνω dualsense για χρήση στο PC είναι η ασυμβατότητα του με κάποια games. Πλέον βέβαια είναι εξαιρετικά λίγα, και από την στιγμή που έδωσαν official drivers και σταματήσαμε να καταφεύγουμε σε λύσεις από τρίτες εφαρμογές, είναι μια πολύ κομπλέ επίσης επιλογή. Ειδικά σε games που το υποστηρίζουν με όλα τα features του (τίτλοι της Sony) είναι ένα εξαιρετικό χειριστήριο. Το μόνο μου παράπονο είναι το restriction με το Speaker του controller που λειτουργεί μόνο σε wired mode στο PC. Στην τελική ας έβγαζαν ένα dongle αν είναι καθαρά ΒΤ limitation αυτό. Είναι natively dinput device, οπότε οτιδήποτε παλαιότερο (πχ emulators) δουλεύει από μαμά φυσιολογικά. Τώρα για τα xinput games που άρχισαν να βγαίνουν περίπου με την κυκλοφορία του xbox και των Game For Windows Live. υπάρχουν αρκετά workarounds. Η πιο κοινή λύση είναι κάποιο xinput mapper. Το καλύτερο είναι μακράν το DS4Windows με ότι χρειάζεσαι. Αλλά πλέον ούτε αυτό δε χρησιμοποιώ, γιατί τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια τα έχω στο steam. Το οποίο έχει κομπλέ επίσημη υποστήριξη steam input για dualsense - απλά πρέπει να το ενεργοποιήσεις στα controller options και στα steam settings του κάθε game. Και games που δεν έχεις στο steam και πάλι μπορεί να τα κάνεις add και να το χρησιμοποιήσεις και σε αυτά.🤣 Επιπλέον bonus, τα περισσότερα σύγχρονα games (ειδικά τα sony first party ports) έχουν και υποστήριξη για όλες τις λειτουργίες του dualsense (haptics + adaptive triggers). Για μένα είναι χαλαρά το καλύτερο gamepad και για pc gaming αυτή τη στιγμή, αλλά επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο θα προτιμούσα να βγάλουν και ένα revision με halo sticks χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε μόντες εμείς. 1
Mr Aris Δημοσ. Πέμπτη στις 01:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:13 μμ (επεξεργασμένο) Αν και μέχρι να έρθει το gamesir, προπαραγγελια είναι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, έχω 5 από xbox, όλα έχουν βγάλει κάτι 🤣. Κανένα δεν ήταν του 15€ και οκ τα του 360 είναι αρχαία τα άλλα?... Ελπίζω να είναι το καινούργιο όπως της microsoft plug and play και δεν ξανά ασχολείσαι με τίποτα, εκτός από το ίδιο το χειριστήριο 🤣 Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:25 μμ από Mr Aris
kavadias Δημοσ. Πέμπτη στις 01:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:27 μμ 2 ώρες πριν, Alex21121988 είπε και δεν πάτε στο real thing; 47 ευρώ περίπου στοιχίζει, μια φορά θα το πάρεις, από την στιγμή που δεν παίζεις ξέρω γω hardcore competitive φάση, δεν θα σου πάθει τίποτα για χρόνια. agreed αλλά που βρίσκεις xbox one controller με το dongle για PC στα 47€? εγώ με τα 360 κοντρολλερς βολευόμουν μου έχουν μείνει 3, αλλά πλέον είναι για πέταμα και τα 3, κολλάνε πλήκτρα, driftάρουν ΑΝΕΛΕΗΤΑ κλπ. αλλά οκ ειναι και 15-20 χρονών χειριστήρια.
Alex21121988 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ (επεξεργασμένο) 4 hours ago, kavadias said: agreed αλλά που βρίσκεις xbox one controller με το dongle για PC στα 47€? εγώ με τα 360 κοντρολλερς βολευόμουν μου έχουν μείνει 3, αλλά πλέον είναι για πέταμα και τα 3, κολλάνε πλήκτρα, driftάρουν ΑΝΕΛΕΗΤΑ κλπ. αλλά οκ ειναι και 15-20 χρονών χειριστήρια. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα, το μόνο σίγουρο. Μπορεί και να είσαι άτυχος και να σου τύχει το όποιο θέμα όταν θα τελειώσει η εγγύηση. Μετά καταφεύγεις να το ανοίξεις ο ίδιος, που ok, λίγο να πιάνουν τα χέρια σου σε amateur επίπεδο, δεν είναι κάτι, υπάρχουν έναν σκασμό tutorial βιντεάκια με disassembly του χιειριστηρίου. Όσο αφορά το dongle, αν η μητρική έχει Βluetooth δεν χρειάζεσαι dongle για τα νέα χειριστήρια xbox. Αν δεν έχει BT η μητρική, είναι πραγματικά φτηνά τα BT sticks, δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι ακριβό για να συνδέσεις μια ΒΤ συσκευή. Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:42 μμ από Alex21121988
aplos73 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:42 μμ Εγώ έχω 2 xbox one controllers. Τους έχω πιεί το αίμα και δουλεύουν άψογα. Το ποιο παλιό μου έκανε λίγο drift και το άνοιξα, ψέκασα λίγο WD 40 στα microswitch και από τότε δουλεύει μια χαρά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. Πέμπτη στις 07:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:30 μμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Ξέρω ότι θα γίνω *αλάκας τώρα αλλά γιατί παίρνετε σκουπίδια του 15ευρου και δεν πάτε στο real thing; 47 ευρώ περίπου στοιχίζει, μια φορά θα το πάρεις, από την στιγμή που δεν παίζεις ξέρω γω hardcore competitive φάση, δεν θα σου πάθει τίποτα για χρόνια. Είναι σαν να λες ας μην πάρω Adidas παπούτσι του 100ευρου (γιατί μου φαίνονται ακριβά), παίρνεις ένα ζευγάρι ανώνυμου brand των 20 ευρώ και είσαι μέσα σε 5 μήνες 3 φορές στον τσαγκάρη. Έχω xbox one controller την v1 από το 2014 και ακόμα είναι λειτουργικό χωρίς θέματα. Παίζω single player games, έχει αρκετά χιλιόμετρα. Είμαι αυτής της άποψης, πάρτε το original χειριστήριο και όχι τα copycats του. Συ καλά τα λες. Δεν έχουν όμως όλοι να τα δώσουν και δεν είναι και πάντα χάλι το φτηνό, βέβαια στη πληροφορική συνήθως είναι ότι πληρώσεις θα πάρεις. Βλακεία? Ναι βλακεία, αλλά τι να κάνουμε? Πάντως υπάρχουν και adidas του 40ευρου που είναι εξίσου καλά. Το πιασα το σκεπτικό σου, σε πειράζω ωστόσο😋. Ας πούμε γω δε θέλω να τα δώσω γιατί μαζεύω για άλλο λόγο και είπα για 19€ οκ δωστα. Πάντως 47€ δε βρίσκεις Xbox gamepad+ dongle είτε δικό του είτε κάποιο bt (Χωρίς εκπτώσεις και άμεσα διαθέσιμο όχι να περιμένεις 30 μέρες αν εννοείς στο best price). Αλλά και πάλι για κάποιον αυτά τα έξτρα, είναι έξτρα χρήματα. Αν δεις πιο πίσω έχω γράψει ότι αν είναι να δώσω τόσα χρήματα σε 3rd party προτιμώ να πάρω το οφισιαλ,για 19€ προσφορά από 30€ που πήραμε το gamesir είναι μια χαρά. Για την ιστορία της κουβέντας και τα 2 μου Xbox one gamepads που είχα πάρει από την ms το 2017/8 έχουν αρχίσει και κ τα παίζουν οι μοχλοί τους, και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό γενικά. Από το ένα ήδη κόπηκε το καουτσούκ του αριστερού μοχλού, και από το άλλο φαίνεται ήδη λιωμένο και έτοιμο να κοπεί, και πάντα τα προσέχω σα τα μάτια μου, όπως όλα τα ηλεκτρονικά. Δε ξέρω αν φταίει φέτος με τις άπειρες ζέστες που έκανε ή απλώς έφαγαν τα ψωμιά τους. Πήρα τώρα καπάκια να τους βάλω. Ξενερώνω που θα τα έχω με καπάκια αλλά τι να κάνω. Γενικά δεν αναιρείται ότι είναι τα καλύτερα gamepads της ms, βάλε κ της σονι. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:33 μμ από xtrmsnpr
Alex21121988 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:19 μμ (επεξεργασμένο) 19 hours ago, xtrmsnpr said: Συ καλά τα λες. Δεν έχουν όμως όλοι να τα δώσουν και δεν είναι και πάντα χάλι το φτηνό, βέβαια στη πληροφορική συνήθως είναι ότι πληρώσεις θα πάρεις. Βλακεία? Ναι βλακεία, αλλά τι να κάνουμε? Για το dongle που λες, τα xbox controllers (τα new ones, δεν αναφέρομαι τα πριν του 2016 or sth) είναι με BT. Δηλαδή αν έχεις μητρική με built in BT δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι περαιτέρω. Τώρα αν δεν έχει, υπάρχουν πραγματικά φτηνά BT stickάκια που κάνεις την δουλειά σου. Τα 47 ευρώ (αν θέλεις 50 για να το στρογγυλέψουμε) είναι ετοιμοπαράδοτα εκτός αν ψάχνεις συγκεκριμένο χρώμα ή skin που ok εκεί θα πάει παραπάνω. Το κοινό μαύρο σε πάει λοιπόν γύρω στο 50ρικο, ένα tp link ΒΤ adapter (όχι μάρκα μεκαψες) στοιχίζει γύρω στα 8 ευρώ. Το ποσό είναι βατό, και πιο ''future proof" έστω στα χρόνια που είναι το προϊόν στην εγγύηση. Δεν τα λέω για κανένα άλλον λόγο, δεν κάνω υποδείξεις, μια πρόταση κάνω για να μην ασχοληθείτε ξανά με χειριστήρια και όποιο θέμα προκύπτει με τα φτηνά. Τα αναλογικά πέρα από το drift που ok, θέλει ένα λίγο πιο έμπειρο χέρι, αλλάζονται εύκολα. Στο παλιό μου xbox one controller έβαλα αναλογικά αλουμινίου εδώ και 4 χρόνια, οπότε εξωτερικές φθορές στην εξωτερική μεριά των αναλογικών, δεν παίζει. Υπάρχουν λύσεις και συντήρηση, μην νομίζεις ότι πάω και τα σκάω συνέχεια κάθε φορά που χαλάει κάτι το οποίο φτιάχνεται εύκολα και φτηνά. Είχα γράψει και πιο πάνω πως τα χειριστήρια μου είναι από το 2014/2015 era, έχω και ένα elite v1, τα προσέχω, παίζω μόνο εγώ με αυτό, όταν έρχονται φίλοι/γνωστοί, θα παίξουν με guest controller γιατί είμαι τέτοιος περίεργος xD. Μόνο το elite δεν μου έχει βγάλει κάτι μέχρι στιγμής για να χρειαστεί να το ανοίξω. Αν πάθει κάτι, εννοείται πως είμαι έτοιμος να το πράξω. Εννοείται πως και το dualsense το άνοιξα για να του αλλάξω αναλογικά καθώς μου *αμήθηκαν πιο πολυ από αχρησία, είχαν μαζέψει υγρασία ή κάτι τέτοιο, και φούσκωσε το αριστερό αναλογικό, anw το αντικατέστησα. Ομολογώ πως μου έβγαλε την Παναγία το dualsense στο άνοιγμα παρόλο που είδα τουλάχιστον 4-5 διαφορετικά βίντεο όσο αφορά το άνοιγμα του. Του xbox ανοίγει σαφώς πιο εύκολα και έχει λιγότερο μπελά όσο αφορά καλωδιοταινίες, βίδες κτλ. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:20 μμ από Alex21121988
xtrmsnpr Δημοσ. χθες στις 01:12 πμ Δημοσ. χθες στις 01:12 πμ 9 ώρες πριν, Alex21121988 είπε θα παίξουν με guest controller γιατί είμαι τέτοιος περίεργος xD. και γω τέτοια τους δίνω όχι κάτι τρελό, απλώς η μόνη διαφορά είναι στο χρώμα του ps4 ή του xbox gamepad που θα τους δώσω σε σχέση με αυτό που θα κρατήσω. (πάντως 30€+ gamepads είναι και της gamesir το nova lite και της 8bitdo το ultimate 2c, τα πήραμε σε προσφορές. Μη τα ρίχνεις τόσο, δε μιλάμε για σαπίλες, έχουν ψυχή και αυτά)
Alex21121988 Δημοσ. χθες στις 01:51 πμ Δημοσ. χθες στις 01:51 πμ 38 minutes ago, xtrmsnpr said: και γω τέτοια τους δίνω όχι κάτι τρελό, απλώς η μόνη διαφορά είναι στο χρώμα του ps4 ή του xbox gamepad που θα τους δώσω σε σχέση με αυτό που θα κρατήσω. (πάντως 30€+ gamepads είναι και της gamesir το nova lite και της 8bitdo το ultimate 2c, τα πήραμε σε προσφορές. Μη τα ρίχνεις τόσο, δε μιλάμε για σαπίλες, έχουν ψυχή και αυτά) Για την 8bitdo με βρίσκεις σύμφωνο, είναι πολύ τίμια. Εχω τον αντάπτορα από αυτούς και γενικώς έχω δει ότι βγάζουν ποιοτικά προϊόντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα