Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Despotas είπε

Δεν χρησιμοποιώ πολύ gamepad αλλά παίζω το Bayonetta (περιστασιακά είναι η αλήθεια) αυτόν τον καιρό και το βρήκα μια χαρά. Έχει ωραία αίσθηση στα sticks και στο grip του (όχι πως το επίσημο είναι κακό).

Αν ήταν στα 40€ και κάτω θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Όμορφα!
Παίζει να μας το δείξεις σε καμία φώτο μόνο του και στα χέρια σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Όμορφα!
Παίζει να μας το δείξεις σε καμία φώτο μόνο του και στα χέρια σου;

Βεβαίως.

IMG_20241118_183655-hd.jpg

IMG_20241118_183719-hd.jpg

IMG_20241118_183736-hd.jpg

IMG_20241118_183741-hd.jpg

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Αααα ωραίο χρώμα! Όμορφο είναι!

Ναι μου αρέσει και μένα σε σχέση με μαύρο και άσπρο.

Το Ultimate 2C που λέγαμε στο χρώμα που διάλεξες θα το έπαιρνα και εγώ ή στη Wukong έκδοση.

https://www.amazon.de/-/en/Controller-Hall-Effekt-Joysticks-Hall-Triggern-Polling-Rate-Remappable/dp/B0DFYFKPYC

https://www.amazon.de/-/en/6922621505945/dp/B0D736BCNM

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Αγόρασα το FC25 και έχω ένα παλιό και φθηνό χειριστήριο το οποίο δεν μου το βλέπει το παιχνίδι.

Η ερώτηση μου είναι αν χρειάζομαι χειριστήριο Xbox για να δουλέψει.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cvb~ είπε

Γεια σας παιδιά!

Αγόρασα το FC25 και έχω ένα παλιό και φθηνό χειριστήριο το οποίο δεν μου το βλέπει το παιχνίδι.

Ευχαριστώ!

Ποιό χειριστήριο είναι? Το βλέπουν τα Windows? Λειτουργεί σε άλλα παιχνίδια?

Προφανώς το επίσημο Xbox χειριστήριο είναι το πιο σίγουρο αλλά σαφώς υπάρχουν και άλλες επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Despotas είπε

Ναι μου αρέσει και μένα σε σχέση με μαύρο και άσπρο.

Το Ultimate 2C που λέγαμε στο χρώμα που διάλεξες θα το έπαιρνα και εγώ ή στη Wukong έκδοση.

https://www.amazon.de/-/en/Controller-Hall-Effekt-Joysticks-Hall-Triggern-Polling-Rate-Remappable/dp/B0DFYFKPYC

https://www.amazon.de/-/en/6922621505945/dp/B0D736BCNM

Μα είναι πανέμορφο χρώμα. Μου αρέσουν κάτι έτσι περίεργα και πολύχρωμα, ακόμα και του Xbox τα είχα φτιάξει στην ms μέσα όπως ήθελα.

15 λεπτά πριν, cvb~ είπε

Γεια σας παιδιά!

Ευχαριστώ!

Η πιο safe επιλογή είναι το Xbox gamepad, είναι ακριβό όμως. Άλλες επιλογές και φτηνές, είναι σαν αυτές που μιλάμε με τον πάτερ από πάνω. Της 8bitdo το ultimate 2c και της gamesir το nova lite είναι φτηνά και 100% συμβατά με τα νέα παιχνδια δοκιμασμένα. Από εκεί και πέρα ψάχνεις και για άλλες εναλλακτικές.

• Like 2
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά!

Το χειριστήριο είναι αγορασμένο από τα Jumbo και έχει μόνο 5 ευρώ, το αναγνωρίζουν τα Windows και παίζει σε άλλα παιχνίδια και σε emulator όπως το Snes9x.

UPDATE:

Είχα καταχωνιασμένο κάπου ένα ασύρματο Logitech δεκαπενταετίας. Το δοκίμασα και δουλεύει!

Δημοσ.

UPDATE 2:

Τελικά το Logitech ενώ τα ρυθμίζω τα κουμπιά στο Steam, στο παιχνίδι δεν δουλεύουν σωστά, πατάω για παράδειγμα το κάτω και πάει πάνω.

Kαι τα 2 χειριστήρια τα βλέπει στο Settings το Steam.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, cvb~ είπε

UPDATE 2:

Τελικά το Logitech ενώ τα ρυθμίζω τα κουμπιά στο Steam, στο παιχνίδι δεν δουλεύουν σωστά, πατάω για παράδειγμα το κάτω και πάει πάνω.

Kαι τα 2 χειριστήρια τα βλέπει στο Settings το Steam.

Πριν μπεις σε έξοδα, για δοκίμασε αυτό εδώ το πρόγραμμα για να φτιάξεις τα dinput και τα xinput κει χάμω 

https://www.x360ce.com/ 

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.

ήρθε το gamesir nova lite και ενώ εντυπωσιάστηκα αρχικα ωραιο στο χέρι, γρήγορο απροβλημάτιστο connection με PC, μετά από ούτε μια ώρα παιξίματος, το Χ σαν να "πατήθηκε" λιγο και ενώ πέρνεις κλικ στο πάτημα δεν κάνει register πάντα και θέλει τέρμα βαθύ πάτημα.

φαντάζομαι από banggood δεν υπάρχει καμία δυνατότητα aftersales κλπ. απλα πάω και πέρνω ένα XBOX που τελικά δεν το γλυτώνω; 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kavadias είπε

ήρθε το gamesir nova lite και ενώ εντυπωσιάστηκα αρχικα ωραιο στο χέρι, γρήγορο απροβλημάτιστο connection με PC, μετά από ούτε μια ώρα παιξίματος, το Χ σαν να "πατήθηκε" λιγο και ενώ πέρνεις κλικ στο πάτημα δεν κάνει register πάντα και θέλει τέρμα βαθύ πάτημα.

φαντάζομαι από banggood δεν υπάρχει καμία δυνατότητα aftersales κλπ. απλα πάω και πέρνω ένα XBOX που τελικά δεν το γλυτώνω; 😂

Τι κόλπα έκανες και σου ήρθε πιο γρήγορα?😝 Εμ το πήρες πιο μετά από εμένα, εμ σου ήρθε πιο γρήγορα!

Α τόσο ωραία! :( τέτοια λέγε. Ας ελπίσουμε ότι ήταν ελαττωματική παρτίδα απλώς.

Όχι έχει, μπες στο chat, οπλισου με υπομονή γιατί είναι αργό και τα ζώα μου αργά από συνεννόηση, και θα στο κάνουν refund ή θα σου στείλουν άλλο. Δε θα χρειαστεί να το στείλεις Κίνα, θα σου δώσουν μια αποθήκη στην Γερμανία να το στείλεις. Με ένα πανί προτζεκτορα που είχα πάρει έτσι είχε γίνει, αλλά χρεώθηκα τα μεταφορικά, βέβαια τότε εγώ ζήτησα απλώς αλλαγή προϊόντος επειδή είχα κάνει λάθος, τώρα με ελαττωματικό προϊόν δε ξέρω πως είναι, θα σου πουν. Πάντως έχει κανονικά σαπορτ, έτσι και αλλιώς από την ίδια την gamesir το πήραμε που πουλάει εκεί μέσα.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Ωχ 🤣 και παρήγγειλα και εγώ ένα της gamesir, ελπίζω να βγει καλό, είναι από τα πολύ καινούργια της

Λες να κλαίμε? Θα βγάλουμε βιδεα να λέμε πόσο χάλια!

Δημοσ.

ευχαριστώ. τους έστειλα ένα αίτημα χθες με video του issue αναμένω απάντηση.

νομίζω απλά είμαι ο γκαντέμης που πέτυχε αυτό που ξέφυγε απ' το quality control. είναι πολύ "παιδικό"το issue και με το γυμνό μάτι το Χ 1 χιλιοστό πιο μέσα απ' τα υπόλοιπα ξέρω γω. Έστειλα και στο site της gamesir που χει ένα online chat, μου παν ότι είναι defective όταν τους έδειξα βίντεο αλλά αυτοί κάνουν support μόνο ότι πουλάνε αυτοί, οπότε με έστειλαν στο banggood.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...